Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Honza 12 píše:
TO že jsi panna neznamená, že si to nemůžeš dělat sama, nebo jo? Teď jsi mě zvyklala.
třeba to neví…
Zakladatelko: záleží co chceš. Myslím, že by nebylo špatné začít pracovat na zvyšování sebevědomí…Myslím, že pak by to mohlo být jednodušší. A zvážila bych i tu odbornou pomoc, když Ti někdo pomůže, je to jednodušší než se v tom plácat sama. A zkazit tím nic nezkazíš…
Jinak - chlapi jsou taky lidi (většinou
) a neukousnou Tě ![]()
@Alouette píše:
Zakladatelko: záleží co chceš. Myslím, že by nebylo špatné začít pracovat na zvyšování sebevědomí…Myslím, že pak by to mohlo být jednodušší. A zvážila bych i tu odbornou pomoc, když Ti někdo pomůže, je to jednodušší než se v tom plácat sama. A zkazit tím nic nezkazíš…
Jinak - chlapi jsou taky lidi (většinou) a neukousnou Tě
Néé.. Chlapy jsou zvířátka. A měli by nosit cedulku pozor kouše.. ![]()
@Honza 12 píše:
Néé.. Chlapy jsou zvířátka. A měli by nosit cedulku pozor kouše..
Tak když kousne trochu a na správném místě tak to nevadí ![]()
@Alouette píše:
Tak když kousne trochu a na správném místě tak to nevadí
Chytrá holka.. ![]()
@Honza 12 píše:
TO že jsi panna neznamená, že si to nemůžeš dělat sama, nebo jo? Teď jsi mě zvyklala.
jé tak to se omlouvám, za nějaký zmatek. No já nevím jak to mám jako napsat, je mi jasný, že to tu nikdo nepochopí, ale já se sama prostě neuspokojuju. Nikdy jsem to nedělala, nic mi to neříká. Žádný sexuální touhy nemám
. Doufám, že nebudete moc rejpat díky
-B
@Anonymní píše:
jé tak to se omlouvám, za nějaký zmatek. No já nevím jak to mám jako napsat, je mi jasný, že to tu nikdo nepochopí, ale já se sama prostě neuspokojuju. Nikdy jsem to nedělala, nic mi to neříká. Žádný sexuální touhy nemám. Doufám, že nebudete moc rejpat díky
-B
Tak lidi budou rejpat vždy. Ale s tím se srovnej.. Takoví prostě jsme. Směřuj svůj život k tomu abys byla spokojená. Nezáleží na tom co si o tobě myslí ostatní. Nemáš touhy, tak nemáš, je to divný? Jo ne? Nedělej si těžkou hlavu z toho, co si o tobě lidi myslí, oni mají zas plnou hlavu toho, co si o nich myslíš ty.. ![]()
@Anonymní píše:
jé tak to se omlouvám, za nějaký zmatek. No já nevím jak to mám jako napsat, je mi jasný, že to tu nikdo nepochopí, ale já se sama prostě neuspokojuju. Nikdy jsem to nedělala, nic mi to neříká. Žádný sexuální touhy nemám. Doufám, že nebudete moc rejpat díky
-B
Nic mu nevysvetluj, pana jenom rajcuje, si delat o tvem sexualnim zivote fantazie, to je jediny duvod tech komentu
Ze @Honza 12
?
@Honza 12 píše:
Nedělej si těžkou hlavu z toho, co si o tobě lidi myslí, oni mají zas plnou hlavu toho, co si o nich myslíš ty..
@KayaRepublic píše:
Nic mu nevysvetluj, pana jenom rajcuje, si delat o tvem sexualnim zivote fantazie, to je jediny duvod tech komentuZe @Honza 12
![]()
![]()
?
Blbost. Mě připadalo, zvláštní, že se bojí mužů. Když má ženská erotický touhy, tak jí to nutí navazovat kontakty k chlapům, popřípadě k ženským, podle orientace.. Prostě jsem chtěl vědět, jestli má nějaký blok v hlavě, který jí způsobuje ten problém s navázáním kontaktu(tohle umí řešit odborník, s tím se dá pracovat) a nebo prostě žádný touhy nemá. Pokuď touhy nemá, tak nač navazovat kontakty s chlapama? Aby se naní někdo nedíval skrz prsty? Ať si to udělá tak, ať je spokojená.. Když budu asexuální a bez touhy, taky nebudu chodit na sílu se seznamovat s ženskejma, když mě nebaví.. Proč jako. ![]()
@Tunrida píše: Více
Otázky jako jak to myslí že by ji ublížil jsou zbytečné. Jasně to ve zprávě popsala že se jich prostě boji a mám stejný problém a řeším to tak že se jim také vyhýbám, sice to je někdy těžké nebo dokonce i nemožné ale chvíli se to vydržet dá a tím že se budete ptát na informace které jsou ji třeba osobní ji nepomůžete a na věku také nezáleží. Nevím jak moc vás tahle zpráva urází a je mi to celkem jedno ![]()
@Anonymní píše: Více
Jsi normální. Vím, že většina zde řekne, že to je blbost, ale pokud nevíš, že se ti něco s muži stalo v tomto životě, mohl to být předchozí život a přinesla sis do tohoto života strach. Co se mohlo stát, to nevím. Na to musíš přijít a srovnat se s tím. Je to minulost, máš nové šance.