Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Muj manžel, taky není přes týden doma.Je na 4dny v týdnu mimo domov.my to tak máme odjakživa, takže mě to ani nepřijde. Hlavně si nepredsravu co kde dělá, prostě si musíte věřit, jinak to asi ani nejde
Jediný co mě vadi, ze jsem sama na děti (jedno omezeno v pohybu)a ke konci jedu z posledních sil ![]()
Naděláš
jak dlouho bývá pryč? Můj chlap je pryč na střídačku 6 týdnů a 6 týdnů doma, ale bývaly to i 4 měsíce. Je to super, přijede natěšenej, účet je nasypanej, má volno, tak mi dělá pomyšlení…a když hrozí, že bude konflikt, tak už stejně pomalu odjíždí. Jsem prostě vítací typ a vyhovuje mi to. Na nějakyý dě-ky v barech se vykašli, za prvé fantazie je bujnější, než skutečnost, a za druhé není podle mě rizikovější Španělsko, než nadržená kolegyně z kanclu. Klídek.
Velmi Tě obdivuji, být na děti, víc než jedno, sama.
Mě stačí malá, sice hodně pomáhá, ale taky jsem na ní sama..
@Anonymní píše:
Nadělášjak dlouho bývá pryč? Můj chlap je pryč na střídačku 6 týdnů a 6 týdnů doma, ale bývaly to i 4 měsíce. Je to super, přijede natěšenej, účet je nasypanej, má volno, tak mi dělá pomyšlení…a když hrozí, že bude konflikt, tak už stejně pomalu odjíždí. Jsem prostě vítací typ a vyhovuje mi to. Na nějakyý dě-ky v barech se vykašli, za prvé fantazie je bujnější, než skutečnost, a za druhé není podle mě rizikovější Španělsko, než nadržená kolegyně z kanclu. Klídek.
Tak nejspíše bude jezdit někam plus mínus deset dní, nebo týden a tři dny doma. Nevíme.
Na Tvém místě bych byla v klidu. Ti kluci, co jezdí jsou rádi, když se stihnou najíst, a pak jdou hned spát, únava je velká. Je to hodně stresová práce. Přítel chvíli jezdil a já jsem jezdila s ním, tak vím, že to není žádná sranda. Pak jsme se na to vykašlali, protože platební morálka českých firem je děs a běs, ale to už by bylo úplně na jinou diskuzi. Špáňo hodně jezdí frigaři a ve dvojce, to je prý ještě větší zápřah. Co mi hlavně pobavilo bylo to, že na parkovištích ve světě neotravují lehčí děvčata, nýbrž gayové. Ale to jen tak pro odlehčení
Neboj, ten je rád, když se zastaví a stihne se vůbec najíst a pár hodin prospat o povinnou pauzu ![]()
Máme taky taťku kamioňáka. Od pondělí do pátku cestuje, na víkend se vrací. Někdy je to těžký, padne na mě úzkost, zoufalost, potřeba se obejmout s ním, cítit ho..Občas uroním slzu. Pak se ale kouknu na tu naší prďolu a vše musí jít stranou. Zuby zatnout a vyčkat do víkendu. Myšlenky na to, že se někde může něco dít s pumpařkama například, mě dříve přepadala častěji, teď už tolik ne. Vždycky mi ale říká, že než by si někoho dotáhnul do vozu (třeba i prostitutky), tak si ho radši stokrát vyho*í
Snad mu to ještě hodně dlouho vydrží ![]()
Gaye myslím nepotkal, ale hodně slyšel příběhy, že někteří řidiči jezdí do Itálie moc rádi, že si postupně za vykonané služby vybavují technikou třeba obývák, kuchyň..
A je to tak, kolikrát je opravdu rád, že zastaví, nají se a padne do pelechu a spí. Někdy třeba ve 3 vstává a tak.
@Anonymní píše:
Máme taky taťku kamioňáka. Od pondělí do pátku cestuje, na víkend se vrací. Někdy je to těžký, padne na mě úzkost, zoufalost, potřeba se obejmout s ním, cítit ho..Občas uroním slzu. Pak se ale kouknu na tu naší prďolu a vše musí jít stranou. Zuby zatnout a vyčkat do víkendu. Myšlenky na to, že se někde může něco dít s pumpařkama například, mě dříve přepadala častěji, teď už tolik ne. Vždycky mi ale říká, že než by si někoho dotáhnul do vozu (třeba i prostitutky), tak si ho radši stokrát vyho*íSnad mu to ještě hodně dlouho vydrží
Gaye myslím nepotkal, ale hodně slyšel příběhy, že někteří řidiči jezdí do Itálie moc rádi, že si postupně za vykonané služby vybavují technikou třeba obývák, kuchyň..A je to tak, kolikrát je opravdu rád, že zastaví, nají se a padne do pelechu a spí. Někdy třeba ve 3 vstává a tak.
Ahoj, jojo taky jezdí na týden a víkendy doma. Peníze jsou slušné. Víkendy si užíváme. V nejbližší době pojedu s ním, malá u babičky, nebo kratší trasu možná ![]()
Já už jsem s ním nejela ty 2 roky, co máme dcerku. Když byla ještě v bříšku, tak jsem jela naposled. Asi bych ani nebyla schopná dříve se odloučit od dcerky. Kor, jak prostě jsme jen my dvě a taťka na cestách. Teď už je to lepší, už byla na 2 dny u jedné babí, chystám jí vypravit k druhé babí na 2 dny
Jenže teď jak začal jezdit Itálii, tak to je prostě celý týden a přes barák ani prd. A to se mi zas zatím nechce. Uvidíme časem ![]()
Tak pěkné kamionování s drahou polovičkou ![]()
Devky v barech
..ani kdyz ten muj dela 48h pauzu a muze si jit kam chce, nenapada me ani v nejbujnejsich predstavach, ze by nekde neco provadel. Mozna taky kvuli tomu, ze kazdy vecer visime na telefonu. Takze jedine dve moje rady pro fungujici vztah s kamionakem - DUVERA a FREE TARIF ![]()
@eVerča píše:
Devky v barech..ani kdyz ten muj dela 48h pauzu a muze si jit kam chce, nenapada me ani v nejbujnejsich predstavach, ze by nekde neco provadel. Mozna taky kvuli tomu, ze kazdy vecer visime na telefonu. Takze jedine dve moje rady pro fungujici vztah s kamionakem - DUVERA a FREE TARIF
My dobíjíme kredit. Nenašli jsme žádný jiný aby měl roming nějak výhodně. ![]()
@eVerča píše:
@Zirafka11 Tesco mobil ma docela levny volani z ciziny
Nevoláme si. Píšeme sms, ty má zdarma od firmy, já mám asi dvě koruny za sms, ale jde to. Voláme jen přes messenger na wifině.
Taky mám přítele kamioňáka. Dělat to nechtěl ale bohužel nás okolnosti donutily. Má docela velký dluh z prvního manželství, ten chce splatit co nejdřív abychom si pak mohli vzít hypotéku a jít do většího (máme malý byt). Já jsem teď v sedmém měsíci, a mám ještě syna z prvního manželství (5let),zatím chodím do práce protože každá kačka se hodí ale někdy jsem taky vyřízená. Ani ne tak z toho, že bych to nezvládala fyzicky ale prostě mi chybí. Ty peníze se samozřejmě hodí, nastěstí je ve firmě která platí dobře, včas a má i přiznané všechny peníze ne nic bokem jak to bývá zvykem. Ale určitě to nechce dělat napořád max. než se doplatí úvěr a našetří něco na hypo.
Ahoj, jdu se Vám spíš vypovídat a tak nějak.. at nejsem tak sama.

Partner vzal před týdnem práci řidiče mezinárodky do Španělska, máme čtyřletou, ta to bere nejlépe
Od úterý jsem doma sama, je to vážně divné, chodím do práce do tří, pak vyzvedávám malou, a odpoledne jsme spolu, ale netuším jak tohle do budoucna.. peru jeho věci, ale není tu, nedrobí pod gauč, nedělá bordel u lednici, je to nezvyk.. vše na co jsem držkovala, mi tak chybí.. Píšeme si, voláme si, ale je to děs..
Zadluženi nejsme, byt máme svůj, výplatu slibují slušnou, chceme nové auto, někam na dovču, celý život taky nechceme žít v paneláku.. kvůli tomu bychom to měli vydržet..
Mě vrtá hlavou, kde tam ve španělsku co dělá.. zda nějaké bary..znám ho, ale víte co..
Díky, že jsem se mohla vypovídat, holky, co vám chlapy pracují taky takto..