Chci NENÁPADNĚ potkat jednoho známého

59
12.10.15 08:49

Hrabe mi?

Ahoj holky. Vznesu tu asi dost ujetý dotaz. Sama sebe překvapuju, že mě to napadlo… Jsem totálně udělaná do jednoho chlapíka…potkali jsme se na jedné sportovní akci ( je to jeho práce, ten sport ). Pokukovali jsme po sobě, bohužel nedošlo na výměnu kontaktu ( moc lidí, žádná příležitost ). Od známého vím, jak se jmenuje a kde bydlí, ale nějakým způsobem bych potřebovala zjistit, kam třeba chodí na drink, nebo do fitka ( prý do fitka chodí, ale známý neví do jakého ). Už si připadám jak cvok, ale chtěla bych ho JAKOŽE NENÁPADNĚ A NÁHODOU někde potkat…nevím si rady jak to udělat…si snad najmu soukromého detektiva :nevim: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
12.10.15 09:00

No, já osobně bych ho nesledovala a nevyhledávala, jsem zastánce starého modelu, kdy nahání muž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
12.10.15 09:19

Pokud ty jsi byla schopna se doptat, kdo to je, mel by byt schopen i on a zahajit nejakou akci. Tohle nahaneni chlapu mi prijde trochu pod uroven :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
12.10.15 09:19

Vzpomněla jsem si na Ondřeje ze Samotářů. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
12.10.15 09:40

Tak mu napiš dopis s telefonim číslem ;) to náhodný potkávání je prapodivný… Když se opozdí to tam budeš nenápadne obcházet několik hodin? Jdi na to otevřeně. Jednou jsem to taky vyzkoušela, chytl se a byl z toho vztah cca 1rok.

Příspěvek upraven 12.10.15 v 09:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
12.10.15 09:42

@Janikuli určitě bych po něm takhle nápadně nepátrala, aby si nemyslel, že jsi stíhačka :lol: pokud je i z jeho strany zájem, vyhledá tě sám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
12.10.15 09:47

Vůbec nechápu, proč by se měl jako první vždycky snažit jen chlap. 8o Když bude stydlivý, tak se v životě neodváží k akci a tyhle staromódní názory ho odsunou na druhou kolej.

Neříkám nahánět jako stíhačka, ale klidně bych to teda taky zkusila nějak vymyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
12.10.15 09:57

No jo…když…dost se mi líbí, pořád na něj myslím…proč by to nemohla zkusit ženská… Nemyslím si, že bych se chovala jako stíhačka, nejsem ten typ. Ráda bych ho jen potkala, vyměnila si kontakt a potom by se vidělo. Ale čekat doma, jestli on nezahájí pátrání se mi moc nechce :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
12.10.15 10:03

A nemohl by ten tvůj známý před ním třeba nadhodit, kdo jsi, a že si o něm hezky mluvila…neříkám aby byl dohazovač, třeba se jen zmínit no a když bude mít dotyčný zájem, třeba si vyžádá telefon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
12.10.15 10:05

Chováte se podle starého modelu a přesto prosazujete rovnoprávnost pohlaví? Ne každý muž je lovcem a také ne každý muž se nechá ulovit. Takže spoléhat na to, že je to lovec a nechat celou iniciativu na něm je dost krátkozraké, protože se klidně může stát, že některá jiná bude rychlejší…

A věřte mi, že jako muž mám někdy problém pochopit význam signálů které ke mě některé ženy někdy vysílají a raději než abych šlápnul vedle, tak to raději nechám být a tvářím se, že tomu nerozumím, protože se tomu ani porozumět nesnažím. Zvlášť když jsem ve společnosti se svou partnerkou jichž „signálům“, když si takové to mojí „komunikace“ s jinou ženou všimne, naopak rozumím až moc dobře (je to takovej pohled býka před tím než zaútočí) :mrgreen:

A proto bych doporučil to zkusit. Dostaneš „do ní nebo po ní“, nic horšího se asi nestane. Chlapi potřebují občas nakopnout a pokud si není jistý a má předešlou špatnou zkušenost, tak do toho prostě nepůjde.

Příspěvek upraven 12.10.15 v 10:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
12.10.15 10:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
12.10.15 10:07

Asi bych mu napsala dopis s telefonim cisle… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
12.10.15 10:29

Najdi ho na facebooku :-) nebo najdi posilovnu, kde se dá nejlépe trénovat na ten sport, co dělá, případně zkus posilovnu nejblíž místa jeho bydliště :-)případně taky můžeš zkusit nějaká diskuzní fora o tom sportu, který dělá, jestli tam nebude náhodou diskutovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.10.15 10:38
@lyrica píše:
Vůbec nechápu, proč by se měl jako první vždycky snažit jen chlap. 8o Když bude stydlivý, tak se v životě neodváží k akci a tyhle staromódní názory ho odsunou na druhou kolej.Neříkám nahánět jako stíhačka, ale klidně bych to teda taky zkusila nějak vymyslet.

Promiň, ale to, co plánuje zakladatelka se stíháním dost silně hraničí a myslím si, že rozumný chlap, dá od takové ruce pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.10.15 10:40

@LittleBoy Vidíš, dělala jsem to podle starého modelu a nikdy jsem neměla o muže nouzi :think: :lol: Nehledě na to, že bych o stydlivku, který neumí nikoho oslovit nestála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí