Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka píše:
@LittleBoy Vidíš, dělala jsem to podle starého modelu a nikdy jsem neměla o muže nouzi![]()
Nehledě na to, že bych o stydlivku, který neumí nikoho oslovit nestála.
Ty možná ne ![]()
A to, že ho chce nějakým způsobem dohledat, to mi přijde naprosto v pořádku. ![]()
@lyrica píše:
Ty možná ne
A to, že ho chce nějakým způsobem dohledat, to mi přijde naprosto v pořádku.
Určitě ne, zřejmě jsem vadná, ale chlap musí být chlap, aby mě přitahoval. Bábovka, která mě nedovede pozvat na kafe to není, ale díky bohu má každé zboží svého kupce, aspoň se o ně nepereme.
Tak každý má hranice jinde, mně přijde nedůstojné obcházet fitka nebo se jen tak mimochodem procházet ulicí, ve které bydlí.
@radkka já si nemyslím, že to je nedůstojný.
A když chce zabojovat, tak ať zabojuje. Jako stíhačka by mi přišla, kdyby si sehnala telefon a pak mu volala a psala 100krát denně. Teď ho prostě jen chce nějak oslovit a na to nevidím nic divnýho.
@Mama11 píše:
A nemohl by ten tvůj známý před ním třeba nadhodit, kdo jsi, a že si o něm hezky mluvila…neříkám aby byl dohazovač, třeba se jen zmínit no a když bude mít dotyčný zájem, třeba si vyžádá telefon…
A klidně dohazovač, proč ne? Já se se svým partnerem seznámila klasickým dohozením přes kamarádku. Řekla oběma, že ten druhý je fakt dost velký magor se smyslem pro humor a že by to mohlo klapnout a ono to klaplo! Jsme spolu nějakých osm let a pořídili jsme si dvě děcka.
Já si myslím, že je nedůstojný slídit okolo baráku a snažit se někde někoho potkávat…protože se můžete minout o minutu - to bys tam musela kroužit celé dny - a to už by mi hrdost opravdu nedovolila.
To už mi přijde normálnější tomu známému, který zná i toho dotyčného, dát vizitku s tím, že jste se viděli na té a té akci, a že jestli by neměl chuť se sejít. A buď se ozve nebo ne.
@lyrica píše:
@radkka já si nemyslím, že to je nedůstojný.A když chce zabojovat, tak ať zabojuje. Jako stíhačka by mi přišla, kdyby si sehnala telefon a pak mu volala a psala 100krát denně. Teď ho prostě jen chce nějak oslovit a na to nevidím nic divnýho.
No, aby na ní někdo nezavolal policajty, u nás v ulici se to stalo ![]()
@radkka tak pak už by to s tou důstojností bylo horší
Ale kdoví, třeba by ho to zaujalo ![]()
Já vždycky když takhle naháněla chlapy, tak jsem je akorát tak spíš vyplašila
. Ale každopádně tě naprosto chápu a klidně ho užeň, ale opatrno ![]()
@lyrica píše:
@radkka tak pak už by to s tou důstojností bylo horší![]()
![]()
Ale kdoví, třeba by ho to zaujalo
Ani nevím, jak to dopadlo ![]()
Já bych si připadala jako zoufalec, kdybych tohle dělala, tím nechci nikoho urazit, jen říkám, že bych měla takový pocit já. Nevím, proč to nevyřešit přes toho kamaráda, to by bylo možná jednodušší a aspoň trochu důstojnější.
I když já na tohle prostě nejsem, kolikrát se mi nějaký kluk líbil, ale pak už jsme se nepotkali, nepátrala jsem, přitom v době Facebooku je možné kontaktovat kde koho
Nikdy mě to nemrzelo, asi to tak mělo být
Se svým mužem jsem se dala dohromady i když jsem se tomu zuby nehty bránila
Já asi prostě věřím v osud ![]()
@radkka Někdy se však osudu musí jít naproti. Když budeš sedět doma na p*deli a doufat v osud, tak je to stejné jako čekat na ideálního muže. A nemyslím si, že je to zoufalost, když žena sbalí muže. Vykašlete se už na tyto klišé, které mnohdy nefungují. Jasně, málokterý chlap otevřeně přizná, že se nechal sbalit, potom to přece není žádný CHLAP, ale zoufalec, že jo?
@LittleBoy píše:
@radkka Někdy se však osudu musí jít naproti. Když budeš sedět doma na p*deli a doufat v osud, tak je to stejné jako čekat na ideálního muže. A nemyslím si, že je to zoufalost, když žena sbalí muže. Vykašlete se už na tyto klišé které mnohdy nefungují. Jasně, málokterý chlap otevřeně přizná, že se nechal sbali, potom to přece není žádný CHLAP, ale zoufalec, že jo?
Není zoufalost, když muže osloví, ale je zoufalost promenádovat se v ulici, ve které bydlí a doufat, že ho „náhodou“ potká.
Proč sedět na zadku? Celý svůj dosavadní život jsem trávila mezi svými přáteli a svými zájmy, kde jsem měla možnost se seznámit a také se tak dělo, nikdy jsem neměla problém a to jsem nemusela slídit a nahánět.
EDIT: Jooo, taky jsem se zamilovala do jednoho doktůrka na ambulanci v nemocnici, myslela jsem na něj dlouho, ale kolem nemocnice jsem se teda neprocházela, prostě to přešlo a světe div se, našel si mě někdo jiný a je to pro mě chlap snů.
@radkka Neměl jsem na mysli přímo slídění a nahánění, to si nerozumíme. A protože nepatří do okruhu jejich přátel, měla by mu dát nenásilnou a nevtíravou formou možnost se vyjádřit. Dle mého stačí obyčejná sms, která je dost neosobní na to, aby se nevyplašil. Pokud by toto přeci jen nějakého muže vyplašilo, tak pak už nevím jaký nakopnutí by vlastně chtěl. Určitě pořád lepší než když mu v noci zastoupí cestu ![]()
EDIT: A já si myslím, že se zde najde hodně žen, které toho svého sbalili a taky jim to vydrželo už dlouho. Já se prostě držím toho názoru, že zkusit se má všechno i za cenu, že je velkej předpoklad, že to nemusí vyjít, protože pořád lepší litovat toho co jsme zkusili, ale nevyšlo to, než později litovat toho, že jsme to nezkusili jen pro to, že by to nemuselo vyjít. ![]()
Příspěvek upraven 12.10.15 v 12:10
@Janikuli A nejde to zkusit pres toho znameho? Ne zjisovat, kam chodi, ale ze by se mu nekdy na pive zminil, ze se ti libi. Jak on nalozi s tou informaci, zda bude od znameho jistovat na tebe kontakt, to uz bude na nem.
Na tom se jednou někde náhodou potkat taky nevidím stíhání…kdyby se potkávali takto náhodně denně tak jo, ale takhle..to spíš to někoho dohazovat mi přijde pubertální…radši bych pomohla náhodě, bud se chytne nebo ne.
Myslíš tu trefu, jak je na vltavě, když by se šlo pro Marka do školy, ze jo?