Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja ti fandim. Ja si nenapadne zjistila kde chodi „on“ a sla tam taky a predstirala, ze tam jsem bezne. Normalne jsem si ho sbalila ![]()
Jsme spolu uz 20 let a myslim, ze je docela rad ![]()
@Uzo To je správnej přístup k k životu! Prostě využijte svou šanci, protože druhá se v těchto věcech obvykle nedává…
Úplně jsem si vybavila mě v 17ti letech - taky jsme se najednou neustále potkávali. Po pár setkáních jsem zjistila, že se se mnou něco děje… a najednou jsem já vyhlížela, jestli se,,náhodou,, nepotkáme. Teda nechápu, že mně nikdy nedošlo, že on tímto směrem prostě neměl kam jít…:-) Pak jsme spolu prožili krásné 4 roky. A nikdy mi nevadilo, že ta nenápadná setkání zrealizoval. No a je jedno, jestli je člověku náct nebo cet. Vůbec neodsuzuji tvůj nápad - zkus zjistit, kde ho potkat!
No já nevím - kdybych byla jó emancipovaná, tak si seženu kontakt a napíšu mu. Úplně souhlasím s @radkka, to „náhodné potkávání“ mi připadá ponižující. A taky to může být kontraproduktivní. Mě takhle kdysi naháněl jeden kluk ve škole, podezřele často v mojí blízkosti seděl na přednáškách, náhodou čekal na stejný seminář, potkávala jsem ho v knihovně. Jeho záměr mi byl jasný po pár setkáních, celkem se mi líbil a čekala jsem, že mě osloví.. nicméně když se po několika týdnech konečně rozhoupal, už jsem ho měla zafixovaného jako „stalkera“ a tím dost ztratil na přitažlivosti.
@Janikuli píše:
Ahoj holky. Vznesu tu asi dost ujetý dotaz. Sama sebe překvapuju, že mě to napadlo… Jsem totálně udělaná do jednoho chlapíka…potkali jsme se na jedné sportovní akci ( je to jeho práce, ten sport ). Pokukovali jsme po sobě, bohužel nedošlo na výměnu kontaktu ( moc lidí, žádná příležitost ). Od známého vím, jak se jmenuje a kde bydlí, ale nějakým způsobem bych potřebovala zjistit, kam třeba chodí na drink, nebo do fitka ( prý do fitka chodí, ale známý neví do jakého ). Už si připadám jak cvok, ale chtěla bych ho JAKOŽE NENÁPADNĚ A NÁHODOU někde potkat…nevím si rady jak to udělat…si snad najmu soukromého detektiva![]()
![]()
![]()
![]()
co si na něho sehnat číslo a poprosit ho o pomoc - ideálně, aby se to týkalo jeho zaměstnání?
@LittleBoy píše:
Chováte se podle starého modelu a přesto prosazujete rovnoprávnost pohlaví? Ne každý muž je lovcem a také ne každý muž se nechá ulovit. Takže spoléhat na to, že je to lovec a nechat celou iniciativu na něm je dost krátkozraké, protože se klidně může stát, že některá jiná bude rychlejší…A věřte mi, že jako muž mám někdy problém pochopit význam signálů které ke mě některé ženy někdy vysílají a raději než abych šlápnul vedle, tak to raději nechám být a tvářím se, že tomu nerozumím, protože se tomu ani porozumět nesnažím. Zvlášť když jsem ve společnosti se svou partnerkou jichž „signálům“, když si takové to mojí „komunikace“ s jinou ženou všimne, naopak rozumím až moc dobře (je to takovej pohled býka před tím než zaútočí)
A proto bych doporučil to zkusit. Dostaneš „do ní nebo po ní“, nic horšího se asi nestane. Chlapi potřebují občas nakopnout a pokud si není jistý a má předešlou špatnou zkušenost, tak do toho prostě nepůjde.
mmch kdybych před 16 lety nepřevzala iniciativu a na to číslo co mi dal nezavolala, nejsem 16 let s jedním chlapem a nemám s nim dvě děti ![]()
Mmch většina chlapů se nechá ráda sbalit, jelikož ve výsledku je to vždycky na ženský - jen rozumná žena to nikdy nepřizná a nechává chlapovi ten pocit, že jí přece sbalil on ![]()
zakladatelko využila bych toho známého a nějak propašovala k dotyčnému svůj telefon
držim palce ![]()
Příspěvek upraven 15.10.15 v 19:48
@blobfish píše:
No já nevím - kdybych byla jó emancipovaná, tak si seženu kontakt a napíšu mu. Úplně souhlasím s @radkka, to „náhodné potkávání“ mi připadá ponižující. A taky to může být kontraproduktivní. Mě takhle kdysi naháněl jeden kluk ve škole, podezřele často v mojí blízkosti seděl na přednáškách, náhodou čekal na stejný seminář, potkávala jsem ho v knihovně. Jeho záměr mi byl jasný po pár setkáních, celkem se mi líbil a čekala jsem, že mě osloví.. nicméně když se po několika týdnech konečně rozhoupal, už jsem ho měla zafixovaného jako „stalkera“ a tím dost ztratil na přitažlivosti.
Ale to je rozdíl, tohle tazatelka na mysli ani v plánu (předpokládám) nemá. Myslím být „náhodou“ tam, příště tam - jako ten, o kterém píšeš.
Ne, prostě to vyzkoušet, chytit příležitost za pačesy, kdy přijít ona na něco, jak to udělat, tak jednou - a pak by teprve viděla, jestli on se buď chytne anebo taky zjistí, že on si ji třeba ani vůbec nevybavuje, což se stát taky může, ale nedozví se to, pokud nezkusí nic.