Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemate nejake rady nebo zkusenosti s rande co pro vas bylo naprosto skvele a nezapomenutelne? Muj pritel me pozval do kina a kdyz jsme prisli do salu byl uplne prazdny, on po chvili roztahl deku a polozil ji primo pred platno a pak vytahl ruzne veci na zobani a tak. Doslova piknik v kine. Bylo to skvele a ja bych mu chtela vymyslet neco podobneho
@Gwinett píše:
Nemate nejake rady nebo zkusenosti s rande co pro vas bylo naprosto skvele a nezapomenutelne? Muj pritel me pozval do kina a kdyz jsme prisli do salu byl uplne prazdny, on po chvili roztahl deku a polozil ji primo pred platno a pak vytahl ruzne veci na zobani a tak. Doslova piknik v kine. Bylo to skvele a ja bych mu chtela vymyslet neco podobneho
To jste toho asi moc neviděli, co? ![]()
@radkka píše:
To jste toho asi moc neviděli, co?
Ty si teda romantik ![]()
@ivašot. píše:
Ty si teda romantik
No co, z filmu bych měla prd a ještě si zkazila oči
![]()
Tak asi záleží na každém, já na ty originální rande moc nejsem. Necítím se dobře v nestandardních situacích
Já měla klasiku, první radne večeře, druhé rande kino no a pak už jsme spolu žili ![]()
@baracudas píše:
Tak asi záleží na každém, já na ty originální rande moc nejsem. Necítím se dobře v nestandardních situacíchJá měla klasiku, první radne večeře, druhé rande kino no a pak už jsme spolu žili
To máme stejně.
My spolu žili ještě než jsme spolu začali randit
Chvíli to jiskřilo a jednoho dne mě doma čekala kytka, večeře, zákusky, víno… všechno co mám ráda a on
Tak jsem na něj hupla, z postele jsme se vyhrabali až druhý den v podledne, tak z večeře byl oběd ![]()
@Gwinett píše:
Originální, ale pěkne nevychovánay, tim by na me dojem neudělal, možná tak v pubertě
Příspěvek upraven 13.10.15 v 13:38
@radkka píše:
To máme stejně.
My spolu žili ještě než jsme spolu začali randitChvíli to jiskřilo a jednoho dne mě doma čekalakytka, večeře, zákusky, víno... všechno co mám ráda a on
Tak jsem na něj hupla, z postele jsme se vyhrabali až druhý den v podledne, tak z večeře byl oběd
Mě by tohle všechno taky stačilo a byla bych nadšená, ale já bych se napřed nacpala a pak až do postele
![]()
@ivašot. píše:
Ty si teda romantik
já jí chápu. Já sem v tomhle praktik až kus neohoblovaného polena…
a když už romantiku, tak (normální!!!) piknik na rozkvetlým palouku někde v přírodě.
@Kikuška90 píše:
Mě by tohle všechno taky stačilo a byla bych nadšená, ale já bych se napřed nacpala a pak až do postele![]()
![]()
No jo, jenže mi kolem sebe chodili tak dlouho, jiskry lítaly, báli jsme se udělat ten první krok a jakmile jsem viděla, co mi tam připravil, tak bylo jasno a první na co jsem myslela byl SEX
![]()
@radkka píše:
No jo, jenže mi kolem sebe chodili tak dlouho, jiskry lítaly, báli jsme se udělat ten první krok a jakmile jsem viděla, co mi tam připravil, tak bylo jasno a první na co jsem myslela byl SEX![]()
![]()
![]()
Hmmm
To se dá pochopit, ale pauzičku na večeři jste si udělat mohli ![]()