Originální rande?

2
13.10.15 13:13

Originální rande?

Nemate nejake rady nebo zkusenosti s rande co pro vas bylo naprosto skvele a nezapomenutelne? Muj pritel me pozval do kina a kdyz jsme prisli do salu byl uplne prazdny, on po chvili roztahl deku a polozil ji primo pred platno a pak vytahl ruzne veci na zobani a tak. Doslova piknik v kine. Bylo to skvele a ja bych mu chtela vymyslet neco podobneho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
13.10.15 13:18
@Gwinett píše:
Nemate nejake rady nebo zkusenosti s rande co pro vas bylo naprosto skvele a nezapomenutelne? Muj pritel me pozval do kina a kdyz jsme prisli do salu byl uplne prazdny, on po chvili roztahl deku a polozil ji primo pred platno a pak vytahl ruzne veci na zobani a tak. Doslova piknik v kine. Bylo to skvele a ja bych mu chtela vymyslet neco podobneho

To jste toho asi moc neviděli, co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15447
13.10.15 13:20
@radkka píše:

Ty si teda romantik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578

Originální by bylo pozvat ho na rande a nepřijít. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
@radkka píše:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
13.10.15 13:26

@Gwinett Na čem jste to byli? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
13.10.15 13:28
@ivašot. píše:

No co, z filmu bych měla prd a ještě si zkazila oči :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
13.10.15 13:30

Tak asi záleží na každém, já na ty originální rande moc nejsem. Necítím se dobře v nestandardních situacích :nevim: Já měla klasiku, první radne večeře, druhé rande kino no a pak už jsme spolu žili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
13.10.15 13:34
@baracudas píše:
Tak asi záleží na každém, já na ty originální rande moc nejsem. Necítím se dobře v nestandardních situacích :nevim: Já měla klasiku, první radne večeře, druhé rande kino no a pak už jsme spolu žili :lol:

To máme stejně.
My spolu žili ještě než jsme spolu začali randit :lol: Chvíli to jiskřilo a jednoho dne mě doma čekala kytka, večeře, zákusky, víno… všechno co mám ráda a on :srdce: Tak jsem na něj hupla, z postele jsme se vyhrabali až druhý den v podledne, tak z večeře byl oběd :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10728
13.10.15 13:37
@Gwinett píše:

Originální, ale pěkne nevychovánay, tim by na me dojem neudělal, možná tak v pubertě

Příspěvek upraven 13.10.15 v 13:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.10.15 13:37
@radkka píše:
To máme stejně.
My spolu žili ještě než jsme spolu začali randit :lol: Chvíli to jiskřilo a jednoho dne mě doma čekalakytka, večeře, zákusky, víno... všechno co mám ráda a on :srdce: Tak jsem na něj hupla, z postele jsme se vyhrabali až druhý den v podledne, tak z večeře byl oběd :oops:

Mě by tohle všechno taky stačilo a byla bych nadšená, ale já bych se napřed nacpala a pak až do postele :mrgreen: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31327
13.10.15 13:38
@ivašot. píše:

já jí chápu. Já sem v tomhle praktik až kus neohoblovaného polena…
a když už romantiku, tak (normální!!!) piknik na rozkvetlým palouku někde v přírodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
13.10.15 13:40
@Kikuška90 píše:
Mě by tohle všechno taky stačilo a byla bych nadšená, ale já bych se napřed nacpala a pak až do postele :mrgreen: :pankac: :mrgreen:

No jo, jenže mi kolem sebe chodili tak dlouho, jiskry lítaly, báli jsme se udělat ten první krok a jakmile jsem viděla, co mi tam připravil, tak bylo jasno a první na co jsem myslela byl SEX :oops: 8) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
13.10.15 13:41

Jak nemám brýle, četla jse Orální rande. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.10.15 13:41
@radkka píše:
No jo, jenže mi kolem sebe chodili tak dlouho, jiskry lítaly, báli jsme se udělat ten první krok a jakmile jsem viděla, co mi tam připravil, tak bylo jasno a první na co jsem myslela byl SEX :oops: 8) :mrgreen: :mrgreen:

Hmmm :think: To se dá pochopit, ale pauzičku na večeři jste si udělat mohli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí