Zamilovaná do jiného

14.10.15 15:11

Zamilovaná do jiného

Ahoj,
prosím o radu a názory. Pokuste se mnou prosím nesoudit.

Pokusím se svůj příběh napsat co nejvíce stručně. Mám manžela o 14 let staršího, mě je 27, máme syna 3.
Už nějakou dobu ze své strany pozoruji, že k manželovi necítím to, co dřív. Bylo to způsobené hlavně tím, že po narození syna přestal manžel fungovat a absolutně nezvládal roli tatínka. Byl nějakou dobu bez práce, takže se zaměřil hlavně na peníze a to mu zůstalo i po tom, co si našel práci - do práce, z práce, doma práce. Na rodinu, manželku a syna nezbýval čas. Já rezignovala a mé city a intimita k němu začaly ochabovat. Jednou jsem se mu svěřila, že už takhle žít nechci, že mám problém s city k němu a padlo i slovo rozvod. Ze dne na den se manžel změnil - je pozorný otec, stará se o mě i o syna, tráví spolu čas, jezdíme na výlety…
Jenomže já stále bojuji s tím, že mé city k němu vymizely nebo jsou již velice slabé. Nyní jsem k tomu všemu poznala jiného muže, stejně starého jako já. Přeskočila jiskra a to pořádně. Zamilovali jsme se… zamiloval si i syna. Chce být s námi, chce se o nás starat. Plánuje vše okolo rodiny, je milý, pozorný. Jsme neustále v kontaktu, pořád si píšeme, voláme, tajně se scházíme. Vymklo se nám to z rukou. Už několikrát jsem mu řekla, že volím manžela, ale nikdy to nevydržíme a vrátíme se k sobě. S manželem jsme situaci řešili (neví ale, že jsem poznala jiného) a vlastně mi řekl, že co bylo to bylo, že jestli v tom byl někdo jiný, že to chce nechat za námi a že pokud s ním chci být, tak začneme znovu… s čistým štítem.
Snažím se… opravdu se snažím.. ale pere se ve mě srdce a rozum. Srdce mi říká" „nejsi šťastná, nemiluješ ho, jdi za svou lásko, jdi za tím velkým třeskem“… a rozum „zamilovanost opadne, láká vás zakázané, od manžela víš co čekat, znáte se, máte dům a dítě“. Vím, že bych měla zvolit manžela, ale srdce mi říká opak. Nemůžu jíst ani spát, protože myslím na toho druhého. Už si ani nevyčítám nevěru, jen hledám záminky, jak ho znovu vidět.
Nevím už co dělat. Už jsem byla i u psycholožky.
Prosím Vás o názory jak se rozhodnout, co dělat. Já jsem bezradná. Děkuji :oops: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1284
14.10.15 15:18

Já myslím, že to musíš sama vědět, co je dobré převším pro syna. Ty všechny znáš a víš jaké city máš Ty i oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6881
14.10.15 15:31

Máš to o to těžké, že už v tom hraje svou roli i syn…taky se může stát, že 27 letý chlap po nějaké době zjistí, že ho nebaví dělat otce jinému synovi. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
14.10.15 15:34

Těžké rozhodování, já bych ještě asi chvíli počkala, než opadne ta prvotní zamilovanost a zatím tomu nechala volný průběh, člověk to pak s odstupem vidí trochu jinak.

• Citovat
  • Upravit
3758
14.10.15 15:34

Hm, to je prekerka :( popravde asi musis prozivat muka.
No to rozhodnuti muze byt nejtezsi, co v zivote udelas. Jako ja jsem vzdy zastancem toho, ze pokud je clovek nestastny, tak to musi zmenit!!zivot je desne kratky na to, abychom ho jen prezili. musime si ho uzit.coz by asi znamenalo jit za milencem.
ALE-tvuj manzel neni zadny blb, chybu si uvedomuje, chce vas za kazdou cenu :think: treba casem muze vzplanout jiskra.uz jsem to vlastne i zazila. manzela jsem chvili nesnasela a pomalu si ho nechtela vzit. a ted? miluju ho znovu a zase a vic nez kdy driv!
Sama musis vedet, jak moc co chces :think:
To jsem ti moc neporadila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
14.10.15 15:35

Ten tvůj milenec by potřeboval rozbít hubu. Přefiknout znuděnou paničku, to se dá pochopit, ale cíleně rozbíjet rodinu - hnus. Jak si zamiloval syna, to ho taháš s sebou na rande?
Pokud nevíš, tak si hoď korunou, ale když se rozhodneš pro manžela, musíš ukončit styk s milencem, a to nejen pohlavní. A jestli je tvůj nabíječ takový charakter, měl by to respektovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
14.10.15 15:52

Mě by taky zajímalo, zda si vodíš dítě s sebou na rande???
Tříleté to přece musí vyzvonit doma…

• Citovat
  • Upravit
10019
14.10.15 15:56
@Pedro 00 píše:
Ten tvůj milenec by potřeboval rozbít hubu. Přefiknout znuděnou paničku, to se dá pochopit, ale cíleně rozbíjet rodinu - hnus. Jak si zamiloval syna, to ho taháš s sebou na rande?
Pokud nevíš, tak si hoď korunou, ale když se rozhodneš pro manžela, musíš ukončit styk s milencem, a to nejen pohlavní. A jestli je tvůj nabíječ takový charakter, měl by to respektovat.

Výstižné :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
14.10.15 15:56

Litam v necem podobnem a to to mam komplikovanejsi..ten paralelni vztah se tahne rok a pul..zkouseli jsme na sebe zapomenout a nejde to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.15 16:00
@káťa píše:
Mě by taky zajímalo, zda si vodíš dítě s sebou na rande???
Tříleté to přece musí vyzvonit doma…

Dítě si na rande nevodím, jenomže syn byl se mnou ve chvíli, kdy jsme se poznali… byla jsem se synem na několik dní pryč, on pracoval jako řemeslník na sousední chalupě, tak se samozřejmě potkali… protože dítě zvědavé, jak vidí žebřík… neúmyslně samozřejmě, ale potkali se no. :zed:

Příspěvek upraven 14.10.15 v 16:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.15 16:02
@Tarjei píše:
Litam v necem podobnem a to to mam komplikovanejsi..ten paralelni vztah se tahne rok a pul..zkouseli jsme na sebe zapomenout a nejde to…

A jak to řešíš??? Já už to přestávám zvládat…nechci pendlovat mezi dvěma muži a nechci, aby to ovlivnilo syna… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
14.10.15 16:03
@zenska_zmatena píše:
Dítě si na rande nevodím, jenomže syn byl se mnou ve chvíli, kdy jsme se poznali… byla jsem se synem na několik dní pryč, on pracoval jako řemeslník na sousední chalupě, tak se samozřejmě potkali… protože dítě zvědavé, jak vidí žebřík… neúmyslně samozřejmě, ale potkali se no. :zed:

No tak potom ale přece nemůžeš napsat, že si ho zamiloval, když se jen potkali :zed:
Nevím, přijde mi, že teď lítáš na hodně růžovoučkém obláčku a pád z něj by mohl být hodně bolavý. S manželem bych to zatím nerozsekávala a minimálně počkala do doby, než ti s milencem opadnou ty nejrůžovější a nejzaslepenější brýle a pak až se o čemkoli rozmýšlela.

• Citovat
  • Upravit
10019
14.10.15 16:05
@zenska_zmatena píše:
Dítě si na rande nevodím, jenomže syn byl se mnou ve chvíli, kdy jsme se poznali… byla jsem se synem na několik dní pryč, on pracoval jako řemeslník na sousední chalupě, tak se samozřejmě potkali… protože dítě zvědavé, jak vidí žebřík… neúmyslně samozřejmě, ale potkali se no. :zed:Příspěvek upraven 14.10.15 v 16:03

No ale tak to ví prd, co je to starat se o cizí dítě…Možná si ho maluješ moc narůžovo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.15 16:06
@káťa píše:
No tak potom ale přece nemůžeš napsat, že si ho zamiloval, když se jen potkali :zed:
Nevím, přijde mi, že teď lítáš na hodně růžovoučkém obláčku a pád z něj by mohl být hodně bolavý. S manželem bych to zatím nerozsekávala a minimálně počkala do doby, než ti s milencem opadnou ty nejrůžovější a nejzaslepenější brýle a pak až se o čemkoli rozmýšlela.

No právě že pořád poslouchám, jak by ho chtěl zase vidět, jak se mu líbilo, jak se o syna starám, že syn vypadá jako správnej kluk a tak… já do toho syna nechci zatahovat - jednak nechci, aby ho moje blbost ovlivnila a taky vím, že by mohl doma něco říct… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
14.10.15 16:07

@zenska_zmatena devce ja Ti nevim vlastne to neresim a potrebovala bych to vyresit panzto me to uzira…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí