Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobré ránko, mamky,
mám jen 2 malé dotazy, na které se chci zeptat a poradit.
DOktorka nám předepsala na suchá místa Excipial, který okamžitě zabral a teď má Míša krásnou pleť bez žádných flíčků, chci se zeptat - můžu ten Excipial používat dál jako normální mlíčko po koupání, i když už má všechno vyléčené? A může se s tím mazat i tvářička?
A další dotaz - používám do koupele Linolu, můžu ji tím umývat i tvář? Nejspíš asi jo, je to asi blbý dotaz… ![]()
No, nic, mějte se krásně! (Dnes mám super náladu, venku svítí sluníčko a já jsem se poprvé od narození Michaely vyspala celých 9 hodin pouze s jedním kojením! Huráááá, snad se blýská na lepší časy… ![]()
Andy
Linolu do koupele, muzes v poho i tvar, Excipialem nadale mazat, nam taky hodne pomohl,ale mazem mazem mazem a mame plet jak mimino ![]()
Andys
tuhle kombinaci pouzivam taky.....
A i kdyz uz Honzik je krasne hebouckej, porad ho koupu v Linole a mazu Excipialem.......i tvaricky…
a Linolou taky myjeme tvaricky......uz se nam stalo, ze honzik si lokne vody… takze ji mel i vnitrne:-)
Katka
Jo a jeste tak jednou tydne promazu cele telo A-dermou
Ahojky,
nám taky dr.doporučila na suchou kůži po potničkách mazání Lipoxalem.Že je výborný i běžně.Takže mažeme tělíčko i obličej.Je fakt že nekoupeme každý den a občas i zapomeneme namazat ale osvědčil se nám nejlépe.
Mažu se jím i já ![]()
gabka
ahoj, já koupu v Linole nebo Oilatu a to i sebe
a oba se mažeme Excipialem nebo Linolou, takže v pohodě. k
Daju sa tieto dve veci kupit na volny predaj alebo je to len na predpis ???
A v akej „konzistencii“ to vlastne je, telove mlieko a olej do kupela?
Diky,
daji i volne, ale samozrejme lepsi na predpis s doplatkem cca 60-70 kc na kus , on napriklad to Oilatum stoji cca 300 kc, s predpisem 60-70 kc… Oilatum maji gen nebo penu, Linola koupaci olej, mleko a Excipial taky mleko, oboji spis hustci konzistence. doporucuji na suchou plet nejen u mimin. mam kamaradku kozni a pry detska kosmetika je pekne svinstvo.
Jéééé já jsem z těch reklam zblbnutá
![]()
Samozřejmně Excipial ne Lipoxal ![]()
Pardoooon ![]()
Gabka
My doplacime na Linolu 400ml + Excipial asi 17kacek
Jinak Linola stoji 190 a Excipial 110
A Aderma stoji kolem 320Kc
Katka
Excipial jsem zrovna vcera vybirala v lekarne a byla jsem mile prekvapena … doplatek jenom 13Kc!!! A to jsem urcite v lonskem roce doplacela kolem tech 70Kc … tak nevim co se stalo, ale jsem rada!!!:-)
Ja doplacim asi 6,50
na linolu ten zbytek......a taky jsem loni za tohle platila kolen 60Kc