Exekuce a složenka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10584
11.8.11 18:15

exekuce a složenka

kamrádka má exekuci a dneska mi byla na poště zaplatit složenku ve vyšší částce,poštanda po ní chtěla občanku,přetože jsem na složence psaná já jako odesílatel.pokud si opisovala její údaje,nemůže exekutor i přesto,že odesílatel jsem já,peníze zabavit?děkuju za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9954
11.8.11 18:18

Myslím, že přes poštu to určitě nezabaví.Přes účet, to bych se už bála, to by mohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
11.8.11 18:21

tomi i kdyz ta slozenka byla Ackova tzn. na ucet ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
11.8.11 18:26

Toho bych se fakt nebála. Však jsi to posílala někomu na účet a ten dotyčný přeci nemá žádnou exekuci na svůj účet. Mohli by tom skočit jedině, když bys dala ty peníze té tvé kamarádce na její účet a ona by to zaplatila z jejího účtu, tak pak by po tom určitě skočili, jakmile by si ona ty tvoje peníze vložila na svůj účet. Ale určitě jsem ještě neslyšela o tom, že by někdo dal příkaz poště, aby zabavili jakékoliv peníze, které bude posílat ta dotyčná osoba, na kterou je uvalena exekuce.A když se teď tolik bojíš, tak proč si to dávala té kamarádce, aby to poslala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
11.8.11 18:29

tomi ja totiz nevedela,ze si budou brat pri vyssi castce jeji obcanku na udaje,urcite to neni o tom,ze bych ji neverila,jen me to ted trklo,aby ty penize vubec dorazili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.8.11 18:29

Ta obcanka se tam dava z jineho duvodu.je to nad urcitou vyssi to stejne v bance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
11.8.11 18:30

kattka :nevedela jsem,dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.8.11 18:31
pipiinka píše:
kattka :nevedela jsem,dekuju

Ale proc to nevim.me uz se to taky stalo v bance tak jsem na ni zirala a nechapala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1772
11.8.11 18:40

Je to zákon proti praní špinavých peněz :wink: , když někdo vkládá hotovost nad nějakou částku, tak se zapisují jeho údaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
11.8.11 18:49

holky dekuju moc :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrkvetka
11.8.11 20:56

Exekutor se úplně teoreticky může dostat na informaci o odeslání peněz, ale Tobě už je vzít nemůže, je to stejný jako kdyby platila fakturu z telefon :) Takže na 100% se nemusíš ničeho obávat. Podobnou situaci jsem taky řešila

• Citovat
  • Upravit
10584
11.8.11 21:02

mrvetka a neni ani mozne ze by to sebral z uctu ,kam ty penize dorazi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
12.8.11 07:01

Nemůže obstavit úplně cizí účet jen proto, že tam poslala peníze z pošty a dokonce nebyla ani jako odesílatel. I kdyby byla, tak to stejně udělat nemůže… Se přestaň strachovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrkvetka
12.8.11 08:39

V žádném případě neboj :)

• Citovat
  • Upravit
3067
12.8.11 09:02

Exekuce se netýká tebe, takže i když dlužník manipuluje s tvými penězi a platí tvoje věci, tak do toho exekutorovi nic není. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová