Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dovedu si představit i Adam Moravec
a vůbec mi nepřijde, že se to bije …
Příspěvek upraven 11.08.11 v 09:31
Mě hned napadlo Jan
Je to sice docela častý jméno, ale pěkný
A Jan Moravec zní fakt pěkně ![]()
Linda1 píše:
dovedu si představit i Adam Moraveca vůbec mi nepřijde, že se to bije …
Taky mi to nepřijde divný. Stejně,když se představuješ řekneš nejdřív příjmení…Moravec Adam…normální… ![]()
Taky jsem to tak měla: Lucie Je…
eseta píše:Linda1 píše:Taky mi to nepřijde divný. Stejně,když se představuješ řekneš nejdřív příjmení…Moravec Adam…normální…
dovedu si představit i Adam Moraveca vůbec mi nepřijde, že se to bije …
Taky jsem to tak měla: Lucie Je…
mě tam vadí to ..m a M jinak se mi líbilo
ale to už je asi u nás pasé
peggy.sl píše:
A co František? Jakou Lou Fanánek Hagen…
Sylvajs píše:
Ahojky..znám Michala Moravce…zní to pěkně
to je táta - a ten si na to jméno hrozně stěžuje, nevim proč, ale nemá ho rád, navíc už máme v rodině jméno po někom, tak to je asi blbý, ale jsme na rozpacích ![]()
Linda1 píše:
dovedu si představit i Adam Moraveca vůbec mi nepřijde, že se to bije …Příspěvek upraven 11.08.11 v 09:31
Spíš se to dost blbě vyslovuje. Někde jsem četla, že by křest.jméno nemělo končit na písmenko jakým začíná příjmení. Mmch Adam je moc pěkné jméno, taky ho doma máme ![]()
kaaaca-h píše:
Mě hned napadlo JanJe to sice docela častý jméno, ale pěkný
A Jan Moravec zní fakt pěkně
máme také v rodině, mě se líbilo Filip, Matěj, Adam, Ondřej - akorát Matěj je kocour, Ondřej je syn kamarádky, kterej tak příšerně otravuje a zlobí, že to mám s ním spojené
Filip je podle příbuzný jméno pro psa
a ten Adam má to em na konci a v příjmení na začátku
no je to věda ![]()
můžete poradit?
chtěli jsme Adama, ale to se bije a k tomu -vec toho taky moc nejde, jsme už z toho i rozhádaný, jedno se líbí tomu a druhý má výhrady… zkuste poradit, třeba najdeme novou inspiraci