Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky!
Tak jsem se zas předvedla. Hrála jsem si s nastavením ikonky v odchozích e-mailech a nějak se mi podařilo si „smáznout“ takovou tu rolovací lištu na Seznamu, kde jsou šipky, domeček atd. Tedy nesmazala jsem jí, je tam, jen když jsem kurzorem nahoře na obrazovce, jakmile sjedu níž, zmizí. Jak ji mám dostat zpět nastálo? Snad je to napsáno od antitalenta srozumitelně. Díky za pomoc.
Přepla jsi asi režim na celou obrazovku, to se mi stalo taky několikrát, ale pokaždé nevím, jak se z toho dostat. Něco pomačkám a ono se to zatím vždy vrátilo
Někde tam musí být nějaký tlačítko režim obrazovky, nebo tak..
Omlouvam se za vlez do diskuze, ale taky potrebuji pomoc, nejak se mi vyparilo z hlavy jak si vypnout takove to prihlaseni, kdyz zapnu pc..Proste mi tam vlezla ikonka, ze musim kliknout na prihlaseni do uctu jinak mi pc dal nejede a ja to tam nechci. Doufam, ze jsem to napsala srozumitelne.
Dekuji
Maky.p píše:
Přepla jsi asi režim na celou obrazovku, to se mi stalo taky několikrát, ale pokaždé nevím, jak se z toho dostat. Něco pomačkám a ono se to zatím vždy vrátiloNěkde tam musí být nějaký tlačítko režim obrazovky, nebo tak..
No, v to právě doufám, taky se mi to vždycky povedlo vrátit, ale dneska se nějak nedaří… ![]()
pampalin píše:LeaZbrna píše:Díky, díky, snad už si to zapamatuju.
F11
A já taky ![]()
Taminka píše:
Omlouvam se za vlez do diskuze, ale taky potrebuji pomoc, nejak se mi vyparilo z hlavy jak si vypnout takove to prihlaseni, kdyz zapnu pc..Proste mi tam vlezla ikonka, ze musim kliknout na prihlaseni do uctu jinak mi pc dal nejede a ja to tam nechci. Doufam, ze jsem to napsala srozumitelne.
Dekuji
start-nastavení-ovládací panely-uživatelské účty…tam si to změň
eseta píše:Taminka píše:start-nastavení-ovládací panely-uživatelské účty…tam si to změň
Dekuji
No tam to hledam cely den, ale nikde nemuzu najit to vypnuti.. ![]()
START - OVLADACI PANELY - UZIVATELSKE UCTY - UZIVATELSKE UCTY - ZMENIT ZPUSOB PRIHLASOVANI A ODHLASOVANI UZIVATELU..
takhle se tam dostavam ja..
LeaZbrna píše:
START - OVLADACI PANELY - UZIVATELSKE UCTY - UZIVATELSKE UCTY - ZMENIT ZPUSOB PRIHLASOVANI A ODHLASOVANI UZIVATELU..takhle se tam dostavam ja..
Tak ja v tomhle mam - vytvorit heslo * zmenit obrazek * zmenit nazev uctu * zmenit typ uctu * spravovat jiny ucet..
Tot vse
Jestli myslite ze v prohlizeci nemate nahore ikonky tak klavesa: F11, F12.
no a jinak by ch se obratil na podporu Seznam.cz at schranku nastavi do vychoziho nastaveni.