Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Furt len zenske, vidi ma prvykrat v autobuse a tyka mi. Zeby preto ze do kocika hovorim po slovensky?
Zase se nudíš? Tak mi pojď pomoct vydrhnout obývák po malování
Já už toho mám plné zuby a to jsem dnes vyleštila jenom lustr
![]()
ww píše:
Zase se nudíš? Tak mi pojď pomoct vydrhnout obývák po malováníJá už toho mám plné zuby a to jsem dnes vyleštila jenom lustr
![]()
to je dobrý lék na nervy,úklid!ale aby ti ho neprodřela.. ![]()
terdule píše:ww píše:to je dobrý lék na nervy,úklid!ale aby ti ho neprodřela..
Zase se nudíš? Tak mi pojď pomoct vydrhnout obývák po malováníJá už toho mám plné zuby a to jsem dnes vyleštila jenom lustr
![]()
Jo? A já mám nervy z toho úklidu. Nemám to obráceně?
![]()
No ja sa teda dost hanbim aj ked pocujem ze niekto (vacsinou zenske) tyka vietnamcovi, je mi trapne za nich ![]()
Tu v Cechach je slusnostou vsetkym bez rozdielu tykat?
Ww, nenudim sa, len som dosla domov mierne vytocena, nestalo sa mi to prvykrat. Ale vzdy ma to tak prekvapi, ze dotycnej ani neodpoviem ako by si zasluhovala.
ww píše:terdule píše:Jo? A já mám nervy z toho úklidu. Nemám to obráceně?ww píše:to je dobrý lék na nervy,úklid!ale aby ti ho neprodřela..
![]()
![]()
to musíš jít uklízet už nasraná.. ![]()
a na Slovensku ti netykaji? ![]()
bud rada, treba ac mas nick Babi tak vypadas hodne mlade a mysli si, ze jsi ditka chuva nebo slecna na hlidani… ![]()
ooo ti nevychovani Cesi
![]()
A víš že tě i chápu?
Já to taky nemám ráda.
Vykám všem cizím lidem, kromě dětí a to stejné očekávám i na mojí osobu ![]()
terdule píše:ww píše:to musíš jít uklízet už nasraná..terdule píše:Jo? A já mám nervy z toho úklidu. Nemám to obráceně?ww píše:to je dobrý lék na nervy,úklid!ale aby ti ho neprodřela..
![]()
![]()
Tak to je problém, já jsem pohodářka
![]()
narazíš na normální lidi i na idioty…já vykám všem i mladším…
a jak je to jen trošku slušné, požádám o tykání…nepřijde mi normální, abysme (v práci) si vykaly holky o dva roky od sebe…
ww píše:terdule píše:Tak to je problém, já jsem pohodářkaww píše:to musíš jít uklízet už nasraná..terdule píše:Jo? A já mám nervy z toho úklidu. Nemám to obráceně?ww píše:to je dobrý lék na nervy,úklid!ale aby ti ho neprodřela..
![]()
![]()
![]()
a vytočí tě koberec? ![]()