Proč mi tykají neznámí lidé?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22037
9.8.11 15:18
Bábi Zlopočasná píše:
Furt len zenske, vidi ma prvykrat v autobuse a tyka mi. Zeby preto ze do kocika hovorim po slovensky?

Jasně, Češi jsou hrozní rasisti a nevychovanci. na toto téma už se to tu dlouho nehádalo :roll: :roll:

Ty máš fakt starosti. Jiná by měla radost, že působí mladě a asi ji považují za hlídací studentku nebo sestru dítka - ale ne, ono je to drama. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
9.8.11 15:21
Bábi Zlopočasná píše:
No ja sa teda dost hanbim aj ked pocujem ze niekto (vacsinou zenske) tyka vietnamcovi, je mi trapne za nich :-?

Tu v Cechach je slusnostou vsetkym bez rozdielu tykat?

Ww, nenudim sa, len som dosla domov mierne vytocena, nestalo sa mi to prvykrat. Ale vzdy ma to tak prekvapi, ze dotycnej ani neodpoviem ako by si zasluhovala.

Já tedy nevím, ale mě každý vyká :nevim: až kolikrát musím říkat, aby mi tykali, třeba chlapovi známí :think: Já vykám také všem, co neznám :lol:

Příspěvek upraven 09.08.11 v 15:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
9.8.11 15:22
Bábi Zlopočasná píše:
Furt len zenske, vidi ma prvykrat v autobuse a tyka mi. Zeby preto ze do kocika hovorim po slovensky?

Třeba tě znaj z koníka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.11 15:25
Hanka1 píše:
a na Slovensku ti netykaji? :mrgreen:

bud rada, treba ac mas nick Babi tak vypadas hodne mlade a mysli si, ze jsi ditka chuva nebo slecna na hlidani… :palec:

ooo ti nevychovani Cesi 8-o :roll: :wink:

Bud nestalo, alebo som na to pred malou nebola tak citliva. Priznam sa, trochu prskam. Inak proti Cechom nic nemam, jedneho som si vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
9.8.11 15:26

ty(vy)bábi a kolik ti je?nemusíš odpovídat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
9.8.11 15:28

Nebude to, že mluvíš slovensky, ale tím, že jsou nevychované. Možná taky pozůstatek starých časů, kdy bylo vykání buržoazní přežitek.
Hoď to za hlavu… a nebo se jich příště zeptej: „My si tykáme?“
Teď mi tak napadá, že vlastně teď taky tykám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.8.11 15:28

Posledně jsem otevřela dveře a tam nějaký ten dealer s práškama mi říká - Čau, jsou vaši doma? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. Hotaru
9.8.11 15:31

Já zase nechápu proč se Bohunko hned tak rozčiluješ? :nevim:

Bábi se jen ptá, co je na tom? :nevim: Já se taky ptám na kraviny - no a co? Nehledě na to, že ona, jak jsem pochopila, je ze Slovenska..
Já to vůbec nepochopila tak, že by náš národ osočovala z toho že jsme nevychovaní :roll:
Mě se třeba taky nelíbí, když mi prodavačka v krámě tyká, nebo když mi babka v autobuse pleskne holí o zdravou nohu a zařve „Ty nevidíš že tu stojí starší člověk?“ :roll: (Druhá noha v sádře, ale dobře, třeba už měla špatné oči :lol:)

Jinak bábi - záleží na koho narazíš, někdo je slušně vychovaný a někdo prostě ne.. Možná vypadáš opravdu mlaďounká, ale asi to oceníš až v pozdějším věku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9.8.11 15:31
terdule píše:

Ale tu mi kludne tykaj, na netu je to ine. Inak je mi 35 a odkedy vdaka malej nespim tak na to aj vyzeram :mrgreen:

Len som dnes kus vytocena. Bezne pocujem ludi tykat vietnamcom, ruskam, ukrajinkam, a ked ja hovorim do kocika po slovensky tak mi tiez tykaju. No ano vytoci ma to, tykanim mi dokazuju svoju nadradenost. Ale ked ma obehne baba s golfkami ked ja vytacam kocik s korbickou s vetou „nenastupuj, na to miesto pojdem ja“ :nevim: tak na oplatku urazim ja cele emimino :oops:

Asi som vytocena trochu viac ako len kus :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
9.8.11 15:32
Pipet píše:
Posledně jsem otevřela dveře a tam nějaký ten dealer s práškama mi říká - Čau, jsou vaši doma? :mrgreen:

To se mi stalo minulý týden! :mrgreen: Tak jsem mu řekla, že tu bydlím já a né naši. A on se hned omlouval, že myslel, že mi není ani 18 :mrgreen: Je mi 27 a na 18 si fakt nepřipadám, nevím, kde to vzal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. Hotaru
9.8.11 15:32
Špageta píše:
Nebude to, že mluvíš slovensky, ale tím, že jsou nevychované. Možná taky pozůstatek starých časů, kdy bylo vykání buržoazní přežitek.
Teď mi tak napadá, že vlastně teď taky tykám.
:palec: :lol: To je nejlepší řešení :lol:
Ale upřímně řečeno, nikdy jsem neměla tu odvahu tohle říct :roll:
  • Citovat
  • Upravit
9.8.11 15:35
n. Hotaru píše:
Špageta píše:
Teď mi tak napadá, že vlastně teď taky tykám.
:palec: :lol: To je nejlepší řešení :lol:
Ale upřímně řečeno, nikdy jsem neměla tu odvahu tohle říct :roll:

No ja by som normalne asi povedala ze sme spolu husi nepasli … ale vzdy ma to tak prekvapi, ze nepoviem nic. O to viac som potom nastvana. Aj na seba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
9.8.11 15:37
Bábi Zlopočasná píše:
terdule píše:

Ale tu mi kludne tykaj, na netu je to ine. Inak je mi 35 a odkedy vdaka malej nespim tak na to aj vyzeram :mrgreen:

Len som dnes kus vytocena. Bezne pocujem ludi tykat vietnamcom, ruskam, ukrajinkam, a ked ja hovorim do kocika po slovensky tak mi tiez tykaju. No ano vytoci ma to, tykanim mi dokazuju svoju nadradenost. Ale ked ma obehne baba s golfkami ked ja vytacam kocik s korbickou s vetou „nenastupuj, na to miesto pojdem ja“ :nevim: tak na oplatku urazim ja cele emimino :oops:

Asi som vytocena trochu viac ako len kus :oops:

kurňa si slovenka,ty mají horkou krev,si jí měla poslat do ryťi…tuhle jsem parkovala,našlehaný parkovišťě a já s malým,nedalo se zaparkovat,tak jsem kouskem zadku zaparkovala na chodníku,najednou slyším řvaní a na mě,,kde to parkuješ?koukej vypadnout"no do mě vjeli čerti,zas…á důchodkyně,řvala na mě na celý parkoviště,tak jsem začala taky,,ty nemáš co dělat?a ona,,ty držko nevymáchaná"to už jsem se ale smála..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
9.8.11 15:37
Pipet píše:
Posledně jsem otevřela dveře a tam nějaký ten dealer s práškama mi říká - Čau, jsou vaši doma? :mrgreen:

To se mi taky nedávno stalo :mrgreen: Ale omlouvá je to, že jsem jen vykoukla z okna :lol:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
9.8.11 15:40
terdule píše:
ww píše:
terdule píše:
ww píše:
terdule píše:
ww píše:
Zase se nudíš? Tak mi pojď pomoct vydrhnout obývák po malování :wink: Já už toho mám plné zuby a to jsem dnes vyleštila jenom lustr :oops: :mavam:
to je dobrý lék na nervy,úklid!ale aby ti ho neprodřela.. :mrgreen:
Jo? A já mám nervy z toho úklidu. Nemám to obráceně? :think: :lol:
to musíš jít uklízet už nasraná.. :lol:
Tak to je problém, já jsem pohodářka :think: :lol:
a vytočí tě koberec? :mrgreen:

O doprd…nechápu :oops: :oops: :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat