Jméno k příjmení Moravec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3396
11.8.11 09:42

Taky mě hned napadl Jan :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.11 09:42
MUFICE píše:
Linda1 píše:
dovedu si představit i Adam Moravec :wink: a vůbec mi nepřijde, že se to bije …Příspěvek upraven 11.08.11 v 09:31
Spíš se to dost blbě vyslovuje. Někde jsem četla, že by křest.jméno nemělo končit na písmenko jakým začíná příjmení. Mmch Adam je moc pěkné jméno, taky ho doma máme :-)

no, to mi také říkali, že je to blbý, ale vážně je to pěkný jméno, leda se nechat přejmenovat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.11 09:43
Pipet píše:
Na základce mě učil dějepis Kamil Moravec=)
Byl hrozně fajn :lol:

manžel má učitele, kterému říkají „Kamil“ protože mluví jako 4% - tak to by u něj neprošlo určitě :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
50166
11.8.11 09:44

Dala bych jméno, kde není „r“, to se taky blbě vyslovuje. Jinak znám Jiřího Moravce.

Tak třeba:
David Moravec
Filip Moravec
Tomáš Moravec
Lukáš Moravec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.11 09:51
MUFICE píše:
Dala bych jméno, kde není „r“, to se taky blbě vyslovuje. Jinak znám Jiřího Moravce.Tak třeba:
David Moravec
Filip Moravec
Tomáš Moravec
Lukáš Moravec

David byl taky v užším výběru, jako Adam, ale má to zase nevýhodu, že bude mít všechno najednou - listopad, prosinec, aby nám to pak nevyčítal :mrgreen: Lukáš je taky pěkný, ale jak jsi to napsala, tak se mi tam nejvíc líbí ten Filip :huban:

• Citovat
  • Upravit
50166
11.8.11 09:53
Anonymní píše:
MUFICE píše:
Dala bych jméno, kde není „r“, to se taky blbě vyslovuje. Jinak znám Jiřího Moravce.Tak třeba:
David Moravec
Filip Moravec
Tomáš Moravec
Lukáš Moravec
David byl taky v užším výběru, jako Adam, ale má to zase nevýhodu, že bude mít všechno najednou - listopad, prosinec, aby nám to pak nevyčítal :mrgreen: Lukáš je taky pěkný, ale jak jsi to napsala, tak se mi tam nejvíc líbí ten Filip :huban:

tak Adam má svátek na Štědrý den :-) a náš má narozky v únoru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.11 09:58

no právě listopad narozeniny, svátek 24.12. … nevim nevim :mrgreen:
Martin je taky hezký, ale zase je to v zimě, já se zbláznim

• Citovat
  • Upravit
2892
11.8.11 10:03

A co Jakub?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.11 10:05
Prtka píše:
A co Jakub?

Jakub se nám taky líbil, ale je to u nás každej druhej :nevim:

• Citovat
  • Upravit
50166
11.8.11 10:08
Anonymní píše:

David má svátek snad 30.12. a Martin 11.11., tak to vyjde nastejno :-) Jinak Filip má svátek někdy v květnu, tak to by šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.11 10:15
MUFICE píše:
Anonymní píše:
David má svátek snad 30.12. a Martin 11.11., tak to vyjde nastejno :-) Jinak Filip má svátek někdy v květnu, tak to by šlo.

já vim, proto to píšu, že to co se nám líbí je zase všechno najednou :nevim: Filip je 26.5. :mrgreen: asi to vyhraje, nebo nevim… ještě možná po tátovi :nevim: člověk by neřekl, jaký je těžký vybrat jméno, moc hezkých klučičích neni a když už jsou ,tak mají „blbě“ svátek nebo blbý písmenko na konci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3330
11.8.11 10:17

Ahoj,
znám Péťu Moravce a Tomáše Moravce a obě jména jsou hezká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
11.8.11 10:19
Anonymní píše:
MUFICE píše:
Anonymní píše:
David má svátek snad 30.12. a Martin 11.11., tak to vyjde nastejno :-) Jinak Filip má svátek někdy v květnu, tak to by šlo.
já vim, proto to píšu, že to co se nám líbí je zase všechno najednou :nevim: Filip je 26.5. :mrgreen: asi to vyhraje, nebo nevim… ještě možná po tátovi :nevim: člověk by neřekl, jaký je těžký vybrat jméno, moc hezkých klučičích neni a když už jsou ,tak mají „blbě“ svátek nebo blbý písmenko na konci :mrgreen:

Mrkni do kalendáře - březen-září na jména a zkus si vybrat tam, jestli se ti něco líbí. My jsme měli asi 4 jména vybraný a zkoušela jsem to psát i s příjmením a vyslovovat, aby se to k sobě hodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.11 10:25

kalendář mám prolezelej skrz na skrz :cry: a nic :zed:
asi to budu muset udělat znovu a důkladně :wink:

• Citovat
  • Upravit
9265
11.8.11 10:25

Mě napadlo Pavel a Tomáš…