Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MUFICE píše:Linda1 píše:Spíš se to dost blbě vyslovuje. Někde jsem četla, že by křest.jméno nemělo končit na písmenko jakým začíná příjmení. Mmch Adam je moc pěkné jméno, taky ho doma máme
dovedu si představit i Adam Moraveca vůbec mi nepřijde, že se to bije …Příspěvek upraven 11.08.11 v 09:31
no, to mi také říkali, že je to blbý, ale vážně je to pěkný jméno, leda se nechat přejmenovat ![]()
Pipet píše:
Na základce mě učil dějepis Kamil Moravec=)
Byl hrozně fajn
manžel má učitele, kterému říkají „Kamil“ protože mluví jako 4% - tak to by u něj neprošlo určitě
![]()
Dala bych jméno, kde není „r“, to se taky blbě vyslovuje. Jinak znám Jiřího Moravce.
Tak třeba:
David Moravec
Filip Moravec
Tomáš Moravec
Lukáš Moravec
MUFICE píše:
Dala bych jméno, kde není „r“, to se taky blbě vyslovuje. Jinak znám Jiřího Moravce.Tak třeba:
David Moravec
Filip Moravec
Tomáš Moravec
Lukáš Moravec
David byl taky v užším výběru, jako Adam, ale má to zase nevýhodu, že bude mít všechno najednou - listopad, prosinec, aby nám to pak nevyčítal
Lukáš je taky pěkný, ale jak jsi to napsala, tak se mi tam nejvíc líbí ten Filip ![]()
Anonymní píše:MUFICE píše:David byl taky v užším výběru, jako Adam, ale má to zase nevýhodu, že bude mít všechno najednou - listopad, prosinec, aby nám to pak nevyčítal
Dala bych jméno, kde není „r“, to se taky blbě vyslovuje. Jinak znám Jiřího Moravce.Tak třeba:
David Moravec
Filip Moravec
Tomáš Moravec
Lukáš MoravecLukáš je taky pěkný, ale jak jsi to napsala, tak se mi tam nejvíc líbí ten Filip
tak Adam má svátek na Štědrý den
a náš má narozky v únoru ![]()
no právě listopad narozeniny, svátek 24.12. … nevim nevim ![]()
Martin je taky hezký, ale zase je to v zimě, já se zbláznim
Prtka píše:
A co Jakub?
Jakub se nám taky líbil, ale je to u nás každej druhej ![]()
Anonymní píše:
no právě listopad narozeniny, svátek 24.12. … nevim nevim
Martin je taky hezký, ale zase je to v zimě, já se zbláznim
David má svátek snad 30.12. a Martin 11.11., tak to vyjde nastejno
Jinak Filip má svátek někdy v květnu, tak to by šlo.
MUFICE píše:Anonymní píše:David má svátek snad 30.12. a Martin 11.11., tak to vyjde nastejno
Martin je taky hezký, ale zase je to v zimě, já se zbláznimJinak Filip má svátek někdy v květnu, tak to by šlo.
já vim, proto to píšu, že to co se nám líbí je zase všechno najednou
Filip je 26.5.
asi to vyhraje, nebo nevim… ještě možná po tátovi
člověk by neřekl, jaký je těžký vybrat jméno, moc hezkých klučičích neni a když už jsou ,tak mají „blbě“ svátek nebo blbý písmenko na konci ![]()
Ahoj,
znám Péťu Moravce a Tomáše Moravce a obě jména jsou hezká ![]()
Anonymní píše:MUFICE píše:já vim, proto to píšu, že to co se nám líbí je zase všechno najednouAnonymní píše:David má svátek snad 30.12. a Martin 11.11., tak to vyjde nastejno
Martin je taky hezký, ale zase je to v zimě, já se zbláznimJinak Filip má svátek někdy v květnu, tak to by šlo.
Filip je 26.5.
asi to vyhraje, nebo nevim… ještě možná po tátovi
člověk by neřekl, jaký je těžký vybrat jméno, moc hezkých klučičích neni a když už jsou ,tak mají „blbě“ svátek nebo blbý písmenko na konci
Mrkni do kalendáře - březen-září na jména a zkus si vybrat tam, jestli se ti něco líbí. My jsme měli asi 4 jména vybraný a zkoušela jsem to psát i s příjmením a vyslovovat, aby se to k sobě hodilo.
kalendář mám prolezelej skrz na skrz
a nic ![]()
asi to budu muset udělat znovu a důkladně ![]()