Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mi se Adam taky nebije
Jinak sousedi jsou Moravcovi, paní je Helena, malá je Karolína, pán je Petr, malý je Lukáš, takže mi přijde, že k tomu jde snad vše ![]()
když to je právě ono - Lukáše už taky máme a Petr, Pavel mi přijdou moc obyčejný jména ![]()
Tohle příjmení máme v příbuzenstvu. A dědí se tam jméno Luboš a další pěkné jméno tam je Marek. Obojí se mi s příjmením Moravec moc líbí.
Nečetla jsem, tak se možná opakuji, ale napadl mě hned Petr Moravec. ![]()
nepadl tady Štěpán Moravec, jednoho znám a to jméno v téhle kombinaci se mi líbí…sice má svátek taky v prosinci, ale copak bude za pár let ty svátky nějak řešit? ![]()
Podívej se tady http://www.nasemimi.cz/…-prehled.php
Tam jich je strašně moc, i ty co nejsou v kalendáři. ![]()
Matěj Moravec
Aleš Moravec
Denis Moravec
Ted jsem si vzpomněla na herce: Miroslav Moravec a ten moderátor je Václav Moravec ![]()
Znám Jan Moravec, Pavel Moravec, Antonín Moravec Richard Moravec a všechny jména jsou pěkná ![]()
I když teď koukám, že má svátek 17.12. (Daniel)…No nicméně já bych toto tak neřešila (a taky sem neřešila
, máme Barboru, narodila se 18.12. - takže má svátek, Mikuláše, narozeniny a Vánoce
, já mám taky svátek koncem listopadu a narozky na začátku ledna a nikdy mi to nijak nevadilo
) …
Ahoj, znám Petra Moravce a podle mě to zní docela mužně.:-)) Navíc pro malého je oslovení Peťa, Petřík nebo Peťánek pěkné.