Exekuce za zaplacenou pokutu dpp

82
9.3.15 21:26

exekuce za zaplacenou pokutu dpp

Ahoj holky chci se zeptat poprosit o radu nedávno mi byla exekutorskym uradem obstaven ucet a strhnuta castka 14 856 kc za pokutu kterou jsem dostala v roce 2008 v tramvaji, coz by nebylo tak divné ale ja mam ustrizek slozenky z posty kterej nastesti nasla moje matka ze jsem pokutu 808,– kc zaplatila. Nevite nekdo zda se mohu jeste nejak branit kdyz exekuce uz byla vykonana a penize mi strhli?? Dekuju Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Luca10
9.3.15 21:37

Urcite to musi jit, ten ustrizek je dukaz. Nevim teda, kam se obratit, to ti snad poradi nejdo jiny, ale drzim palce, urcite ti to vrati. ;)

• Citovat
  • Upravit
281
9.3.15 22:05

Ahoj,
stalo se mi něco podobného, před osmi lety jsem zaplatila pojistku na auto a loni v srpnu jsem dostala exe na účet 17 000 kč, řešila jsem vše z nemocnice, prcek byl tři dny po operaci :mrgreen: Já nejdřív doklad o zaplacení neměla, zaplatila jsem a podala návrh na zastavení exe, peníze mi strhli ještě jednou, prý ať stáhneme návrh a vrátí je…Právník to dal k soudu, mezitím se dohledaly doklady, první peníze vrátili, v prosinci soud shledal exe neoprávněnou a peníze ještě nemám i když v rozsudku je, že musí vrátit neprodleně, bohužel ještě nenabyl právní moci, exekutor má kličku, kterou povoluje zákon, jak vše zdržovat…
Moje rada, vezmi si právníka, podejte návrh na zastavení neoprávněné exekuce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
9.3.15 23:24
@bubikoval píše:
Ahoj holky chci se zeptat poprosit o radu nedávno mi byla exekutorskym uradem obstaven ucet a strhnuta castka 14 856 kc za pokutu kterou jsem dostala v roce 2008 v tramvaji, coz by nebylo tak divné ale ja mam ustrizek slozenky z posty kterej nastesti nasla moje matka ze jsem pokutu 808,– kc zaplatila. Nevite nekdo zda se mohu jeste nejak branit kdyz exekuce uz byla vykonana a penize mi strhli?? Dekuju Lenka

Ahoj a to ti nepřišla domů žádná výzva, že to máš uhradit? Měli by je rozesílat po datu, kdy mělo být uhrazeno…
Známý od mamky dělal exekuce a říkal, ať nikdy nevěříme lidem, kteří říkají, že jim nikdy před exekučkou nepřišla do schránky upomínka… tak nevím, budu mluvit jako důchodce, ale je to bordel, co se tady v tomto státě někdy děje.
Ještě, že máš ten ústřižek, ta představa, že bys ho neměla… :(

• Citovat
  • Upravit
Bondatrova
9.3.15 23:25
@Luca10 píše:
Urcite to musi jit, ten ustrizek je dukaz. Nevim teda, kam se obratit, to ti snad poradi nejdo jiny, ale drzim palce, urcite ti to vrati. ;)

na městský úřad se poptat, kam zajít?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel