Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Zdravím Vás ![]()
chtěla jsem se zeptat zda nektera nebudete vědět co banka zjistuje o spoluzadateli při žádosti o hypotéku? ![]()
předem děkuji za odpověď ![]()
@viktorie 30 všechno
tedy krom čísla spodek. Ale samože spolužádáš, tudíž si Tě proklepnou stejně, jako toho druhého žadatele..
@viktorie 30 banka zjistuje ty same informace jako u zadatele
U nás totéž co u žadatele co se týče platových podmínek. Zdravotní dotazník chtěli vyplnit jen u manžela u mě ne.
Všechno co u žadatele, doložit příjmy, základní iniciály, zaměstnavatel… dokonce protože pracuju jako zaměstnanec v rodinné firmě musel otec dokládat i daňové přiznání
Moc Vam všem děkuji za odpověď.
pritel chce zadat o hypotéku. Já jsem na MS Mmnt.. a abych byla upřímna.. zajímá me to, zda muže schválení nějak ovlivnit jedna má půjčka z davnejsi doby o které pritel neví. Splacim ji rádne a nemam nikde prodlení. Jen zdá budou brát v potaz to ze jsem na Md, mám půjčku a k tomu budu spoluzadatel o hypotéku..jestli si nemůžou říct že už to jsou Velké rizika..pokud me chápete co myslím. ![]()
@viktorie 30 píše:
Moc Vam všem děkuji za odpověď.
pritel chce zadat o hypotéku. Já jsem na MS Mmnt.. a abych byla upřímna.. zajímá me to, zda muže schválení nějak ovlivnit jedna má půjčka z davnejsi doby o které pritel neví. Splacim ji rádne a nemam nikde prodlení. Jen zdá budou brát v potaz to ze jsem na Md, mám půjčku a k tomu budu spoluzadatel o hypotéku..jestli si nemůžou říct že už to jsou Velké rizika..pokud me chápete co myslím.
Tak samozřejmě, vše výše uvedené Vaši bonitu ovlivní. Je na místě otázka, jestli by nebylo lepší, aby přítel žádal sám… Doporučuju najít schopného finančního poradce, který spočítá tu nejlepší variantu…