Co banka zjišťuje u hypotéky o spolužadateli

6.3.15 16:10

Co banka zjistuje u hypotéky o spoluzadateli

Zdravím Vás :mavam:
chtěla jsem se zeptat zda nektera nebudete vědět co banka zjistuje o spoluzadateli při žádosti o hypotéku? :?:
předem děkuji za odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
6.3.15 16:12

@viktorie 30 všechno :mrgreen: tedy krom čísla spodek. Ale samože spolužádáš, tudíž si Tě proklepnou stejně, jako toho druhého žadatele..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
6.3.15 16:28

@viktorie 30 banka zjistuje ty same informace jako u zadatele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
6.3.15 16:33

@martina.se Přesně tak ;)

• Citovat
  • Upravit
30332
6.3.15 17:55

U nás totéž co u žadatele co se týče platových podmínek. Zdravotní dotazník chtěli vyplnit jen u manžela u mě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13177
6.3.15 18:06

Všechno co u žadatele, doložit příjmy, základní iniciály, zaměstnavatel… dokonce protože pracuju jako zaměstnanec v rodinné firmě musel otec dokládat i daňové přiznání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.15 19:57

Moc Vam všem děkuji za odpověď.
pritel chce zadat o hypotéku. Já jsem na MS Mmnt.. a abych byla upřímna.. zajímá me to, zda muže schválení nějak ovlivnit jedna má půjčka z davnejsi doby o které pritel neví. Splacim ji rádne a nemam nikde prodlení. Jen zdá budou brát v potaz to ze jsem na Md, mám půjčku a k tomu budu spoluzadatel o hypotéku..jestli si nemůžou říct že už to jsou Velké rizika..pokud me chápete co myslím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
6.3.15 21:17
@viktorie 30 píše:
Moc Vam všem děkuji za odpověď.
pritel chce zadat o hypotéku. Já jsem na MS Mmnt.. a abych byla upřímna.. zajímá me to, zda muže schválení nějak ovlivnit jedna má půjčka z davnejsi doby o které pritel neví. Splacim ji rádne a nemam nikde prodlení. Jen zdá budou brát v potaz to ze jsem na Md, mám půjčku a k tomu budu spoluzadatel o hypotéku..jestli si nemůžou říct že už to jsou Velké rizika..pokud me chápete co myslím. :nevim:

Tak samozřejmě, vše výše uvedené Vaši bonitu ovlivní. Je na místě otázka, jestli by nebylo lepší, aby přítel žádal sám… Doporučuju najít schopného finančního poradce, který spočítá tu nejlepší variantu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel