Exekutorský úřad

137
5.6.16 10:23

exekutorský uřad

Ahoj holky, mám takový dotaz. jeden znamý se dostal v mládí do dluhu které neplatil, a tak mu vznikla exekuce. Má to na částku kolem 100000 ale to právě neví vůbec jistě. Ted si našel novou přítelkyni a chtěl by začít své dluhy splácet. Zaměstnání má jen na dohodu takže příjem minimální. Kam se má obrátit aby zjistil kolik těch dluhu vlastně má a jak to má řešit?? Exekutorský uřad??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
5.6.16 11:13

Asi nejspíš tam, kde ty dluhy nasekal. Jestli už má exekuci, tak na exekutora, který ho kontaktoval.

• Citovat
  • Upravit
137
5.6.16 11:16

Mu právě přišel domu jen nějaký dopis. Já jsem mu právě řekla at si zajde na exekutorský uřad, že tam by mu měli říct co a jak..kolik těch dluhu má atd., ale nejsem si tím jistá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
5.6.16 11:33

Jake ma exekuce a na jake castky si muze zjistit u okresniho soudu podle mista bydliste. Staci si tam vyplnit u okenka zadost o vypis z exekucnich rizeni a zaslou mu domu behem par dni postou prehled, kolik toho kde ma. A je to zdarma. Mam s tim cerstvou zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
5.6.16 11:50

Aha takže na exekutorský uřad nemá smysl chodit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
5.6.16 11:51

@lenicka123456 Tak at zkusí ten dopis otevřít.

• Citovat
  • Upravit
4140
5.6.16 12:14

Tak muze si dojit na exek. urad, ale tam si zjisti informace maximalne o jedne exekuci, kterou tam ma vedenou. Jestli si neni jistej, jestli tech exekuci nema vic, tak mu to moc nerekne. Clovek muze mit vedeny exekuce na ruznych uradech napric republikou. Nezalezi na tom, kde bydli. Veritele si ty pohledavky taky ruzne predavaji a prekupuji. Pokud chce mit jistotu a kompletni prehled, tak at si dojdd na okresni soud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
5.6.16 12:31

Dobře moc dekuji za informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
8.6.16 10:07

Dobrý den @Pajka89 tak známý byl dneska na tom okresním soudě a tam mu paní řekla ze už je to dávno zrušené a musí přímo na exekutorsky úřad a ze je to zpoplatneno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.6.16 10:50
@lenicka123456 píše:
Dobrý den @Pajka89 tak známý byl dneska na tom okresním soudě a tam mu paní řekla ze už je to dávno zrušené a musí přímo na exekutorsky úřad a ze je to zpoplatneno…

Manzel si byl pro prehled vsech exekuci u soudu asi pred mesicem. Bylo to zdarma behem par dni ve schrance. Tak to ja nevim. Jen jestli znamy vedel, co vlastne chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
8.6.16 11:21

Aha no je to nějaké divné :) já mu řekla at řekne to co jste mi napsala vy a na to mu paní odpovedela tak jak jsem psala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová