Existuje kuchyňský robot na přípravu klasických jídel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zoui08
3.5.13 13:33
@Pudloslava píše:
no ja mam tycovy mixer braun (ale je jich desne podobnejch) a on ma takovou sekaci sirsi nadobku, kde se prave da ta cibule nebo maso nasekat. Delala jsem tam i mrkev a zeleninu na salat a brambory na bramborak, ale nejsou to ty klasicke nudlicky jako ze struhadla. To umi prave ty nastavce na drazsi roboty (maji takove rotujici kolecko, ktere ma stejne dirky, jako jsou na struhadle, ty to tim protlacujes… vzjum vzjum a hotovo :-)

a ještě tento http://www.zbozi.cz/…rava-kr-408/

• Citovat
  • Upravit
zoui08
3.5.13 13:42
@Pudloslava píše:
no ja mam tycovy mixer braun (ale je jich desne podobnejch) a on ma takovou sekaci sirsi nadobku, kde se prave da ta cibule nebo maso nasekat. Delala jsem tam i mrkev a zeleninu na salat a brambory na bramborak, ale nejsou to ty klasicke nudlicky jako ze struhadla. To umi prave ty nastavce na drazsi roboty (maji takove rotujici kolecko, ktere ma stejne dirky, jako jsou na struhadle, ty to tim protlacujes… vzjum vzjum a hotovo :-)

A ještě se mi hodně líbí tenhle http://www.levneelektro.cz/default.asp?…

• Citovat
  • Upravit
6836
3.5.13 18:00

@Pudloslava Přesně,mám tenhle mixér http://www.nakupka.cz/…62gr-zeleny/ a v té misce se cibule naseká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoui08
3.5.13 18:38
@Tereza1986 píše:
@Pudloslava Přesně,mám tenhle mixér http://www.nakupka.cz/…62gr-zeleny/ a v té misce se cibule naseká.

ten vypada dobre, muzes mi prosim napsat, co vse dela? Dekuju.

• Citovat
  • Upravit
43035
4.5.13 07:14
@zoui08 píše:
a co tenhle, ten by mi tu cibuli udělal a tak nějak i pořezal to maso?
http://www.vede.cz/…605-comfort/#…
Akorát tu cibuli já nechci uplně na drť, ale aby byla použitelná na osmažení na základ omáčky.

co ja vim, vypada celkem schopne, ale nemam ho ani nic podobneho :-)
Fakticky to potrebujes? pro kolik lidi varis?
Jak psaly hplky, i me prijde lepsi dve, tri cibule nakrajet na prkynku, nez rozdelavat a posleze zase umyvat takovoudle bastli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
4.5.13 07:41
zoui08 píše:
a co tenhle, ten by mi tu cibuli udělal a tak nějak i pořezal to maso?
http://www.vede.cz/…605-comfort/#…
Akorát tu cibuli já nechci uplně na drť, ale aby byla použitelná na osmažení na základ omáčky.

Na to řezání masa tímhle zapomeň, udělá ti z masa kaši, já tímhle dělám tatarské bifteky, bývají potom opravdu jako by byly naškrábané a taky s tím dělám játrové knedlíčky do polívky, ale kousky masa z toho nedostaneš, to je určitě lepší nakrájet nožem.
Na cibuli by to asi šlo, přijde mi že čím déle to necháš běžet, tím budeš mít cibuli na drobnější kousky.
Přesně tenhle typ neznám, měli jsme Moulinex a teď máme Bosch MUM, ale ten princip sekání je stejnej.
Jinak s těmi roboty bych moc neexperimentoval, podle testů je asi nejlepší Kenwood nebo právě Bosch MUM tak na to bych se zaměřil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoui08
4.5.13 12:09
@Pudloslava píše:
co ja vim, vypada celkem schopne, ale nemam ho ani nic podobneho :-)
Fakticky to potrebujes? pro kolik lidi varis?
Jak psaly hplky, i me prijde lepsi dve, tri cibule nakrajet na prkynku, nez rozdelavat a posleze zase umyvat takovoudle bastli.

No varim pro 4.
A tak kdyz uz bych ho mela, tak bych ho vyuzivala pokud mozno na vse co by nabizel. Strouhani na bramboraky, hranolkovac atd.

• Citovat
  • Upravit
zoui08
4.5.13 12:12
@Heineken píše:
Na to řezání masa tímhle zapomeň, udělá ti z masa kaši, já tímhle dělám tatarské bifteky, bývají potom opravdu jako by byly naškrábané a taky s tím dělám játrové knedlíčky do polívky, ale kousky masa z toho nedostaneš, to je určitě lepší nakrájet nožem.
Na cibuli by to asi šlo, přijde mi že čím déle to necháš běžet, tím budeš mít cibuli na drobnější kousky.
Přesně tenhle typ neznám, měli jsme Moulinex a teď máme Bosch MUM, ale ten princip sekání je stejnej.
Jinak s těmi roboty bych moc neexperimentoval, podle testů je asi nejlepší Kenwood nebo právě Bosch MUM tak na to bych se zaměřil.

A nemohl by jsi mi tedy poradit jaky? Nemuzu do toho ale vrazet moc penez, asi max.do 2000kc.
Aby tedy nasekal tu cibuli, nejakou zeleninu, mam mimino.Aby delal hranolky, strouhal br.na brboraky atd takove ty lladiky. Hlavne tyhle veci aby umel.
Dekuju.
Uz mam z toho hlavu v pejru :roll:

• Citovat
  • Upravit
38179
4.5.13 16:16
zoui08 píše:
A nemohl by jsi mi tedy poradit jaky? Nemuzu do toho ale vrazet moc penez, asi max.do 2000kc.
Aby tedy nasekal tu cibuli, nejakou zeleninu, mam mimino.Aby delal hranolky, strouhal br.na brboraky atd takove ty lladiky. Hlavne tyhle veci aby umel.
Dekuju.
Uz mam z toho hlavu v pejru :roll:

Za takovou cenu ti nic konkrétního neporadím, máme Bosch MUM přibližně tenhle a k tomu dokoupený tenhle Multimixér
Jen v principu na sekání cibule potřebuješ rotační nože (je to vidět u toho multimixéru uvnitř v nádobě) a na strouhání ostatní zeleniny potřebuješ ty kulatá nerezová struhadla, je to vidět vedle toho multimixéru. Na hranolky ti nic neporadím, ty nedělám, nemám s tím zkušenosti.
Tak se podívej na internetu na něco, co má obě dvě věci, u Bosche by to vyšlo moc draho, dala bys za to kolem čtyřech tisíc, ale fungovalo by to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
4.5.13 19:49
@zoui08 píše:
ten vypada dobre, muzes mi prosim napsat, co vse dela? Dekuju.

Koupila jsem si ho kvůli výkonu na dělání příkrmů pro syna. Předtím jsem měla nějaký levný a nedá se to srovnat.Tady u toho můžeš postupně přidávat výkon, což je fajn, právě pokud chceš nejdřív větší kousky. Jinak klasika-mixování a sekání. V té misce sekám maso např. na boloňské špagety. Maso vypadá skoro jako namleté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.13 19:16

Existuje kuchyňský robot na přípravu klasických jídel?

Existuje - Stara Pardalka
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí