exluton a cerazette

158
5.7.05 21:37

exluton a cerazette

Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli některá z vás nemá zkušenost z přechodu z exlutonu na cerazette, obavám se špinění, u exlutonu mi trvalo nějakou dobu, než jsem špinit přestala a nerada bych to měla znovu, protože ojíždíme na dovču.

díky kadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
278
5.7.05 21:55

čau KADLO,
nemám sice zkušenost při přechodu na cerazette - mám jinou značku, ale od doby co jsem přestala brát exluton, menstruace mě zatím míjí - už přes měsíc :roll: dávám tomu ještě 7-14 dní a volám Dr. A to špinění jsem fakt nesnášela :?
snad na tom budeš lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7463
5.7.05 23:18

ahoj
v podstate je to stejne antikoncepce,akorat zmenili nazev a zdrazili cenu

magrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.7.05 10:56

ahoj holky,zbyly mi dvě platíčka Exlutonu,tj.antikoncepce na 2 měsíce.Myslím,že je škoda je vyhodit,kdyby jste o ni některá měla zájem,písněte mi na hanickaber@seznam.cz. Můžu je poslat třeba poštou v obálce.Zatím ahoj,Hanka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.7.05 13:06

ahoj, já jsem z Exl. na Cer. přecházela, bez problému.. jen mě štve, že je dražší. Ale pže ještě plánuju nějakou dobu kojit, musím se s tím smířit.
Přeji ať je vše OK a užij si dovolenou

• Citovat
  • Upravit
9006
7.7.05 17:21

ahojky holky, jak dlouho jste si davaly bacha kdyz jste braly Cerazette? dr. mi rekla 3 dny a my na to 4 den vlitly, ale ted se bojim nekdo rika 7 dni jiny 5 a jiny ze to funguje hned nevim co si mam z toho vybrat, rodila jsem pred dvema mesici a plne kojim , poradte mi prosim, jsem z toho na prasky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.7.05 00:01

Zkušenost s přechodem z Exlutonu na Cerazette mám bohužel velmi špatnou. Cerazette mi okamžitě spustila menstruaci, ačkoliv jsem v té době ještě hodně kojila. Zpočátku jsem krvácela každé dva týdny tak 9-10 dní. Poté, co jsem omezila kojení na ráno a večer, jsem začala menstruovat nepřetržitě. Po 25 dnech krvácení jsem s užíváním musela přestat.

Pokud to někomu sedí, nabízím Cerazette na 3,5 měsíce za 350 Kč (v lékárně jsem za tříměsíční balení zaplatila 520 Kč). Ozvěte se mi sem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky