Experimenty v posteli

Anonymní
14.8.18 23:27

Experimenty v posteli

Ahoj, co ještě vyzkoušet v posteli? Zkusili jsme všechno možné ale chci to nějak okořenit. Zkusili jsme spoustu poloh, svazování..chci ho nějak překvapit ale nevím jak. Prádlo ani nic podobného nechci, chci spis něho, co se bude týkat jen jeho. Napadá vás něco? Něco, čím ho prekvapim

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14723
14.8.18 23:32

Už jste spolu asi strašně dlouho, že. Už jsem tu četla, že po 7 letech vztahu je dobré do toho zatáhnout někoho jiného. Tak třeba trojku - předhodíš mu kámošku. To se týká přímo jeho, měo by to fungovat. :hug:
Představ si s ním dalších 20-30 let. Kolik se toho dá ještě vymyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
14.8.18 23:33

Počůrej ho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nemám vlastní zkušenost ale snad každej bejvalej to chtěl zkoušet :mrgreen: Nevim co na tom ty chlapi maj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
14.8.18 23:36

My si třeba po bradavkách a pupíku přejíždíme kostkou ledu. Nebo nám zbyla šlehačka a tak jsme si jí patlali a slízávali. Nebo sexuální wrestling, kdy se snažíme jeden druhého složit na lopatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
14.8.18 23:49

Ojeď ho připínákem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
14.8.18 23:56
@LaPaloma píše:
Už jste spolu asi strašně dlouho, že. Už jsem tu četla, že po 7 letech vztahu je dobré do toho zatáhnout někoho jiného. Tak třeba trojku - předhodíš mu kámošku. To se týká přímo jeho, měo by to fungovat. :hug:
Představ si s ním dalších 20-30 let. Kolik se toho dá ještě vymyslet.

no nevím, ale za sebe řeknu, že toto je totální kravina… Vidět partnera s někým jiným (nebo on mě), tak je to konec vztahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
14.8.18 23:56

Masáž prostaty :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.8.18 06:16
@Detsa píše:
Když si vemeš zmíněné prádlo, tak se to týká i jeho, ne ? Ale určitě bych za mě teda nevolil, že ho máš počůrat. To zkazí všecko, fuj :D.

Jak kdy a jak u koho. My jsme to teď zkusili,partner chtěl a prý super,chce zas ( pro mě trochu nezvyk, ukecaval mě dlouho). Připínak jsme taky zkoušeli,též super. Svazujeme se běžně.
Na trojku nemám,to bych nedala, rozhodně ne jakože sex. Nějaké osahávání možná jo. Byli jsme na swingers,ale bez výměny,to fakt ne.
Jsme spolu necelých 5 let. Myslím že dalších aspoň 20 let aktivního sexuálního života si užijeme. :oops:

• Citovat
  • Upravit
14723
15.8.18 08:04
@J_Doe píše:
no nevím, ale za sebe řeknu, že toto je totální kravina… Vidět partnera s někým jiným (nebo on mě), tak je to konec vztahu…

No, však je. Byla to ironie. V jiném vlakne píše jedna, jak si po 15 letech uziva sex ve 4. Jinde i dříve.
Můžou tyhle lidí udržet vztah do důchodu? Ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12609
15.8.18 09:00
@Anonymní píše:
Ahoj, co ještě vyzkoušet v posteli? Zkusili jsme všechno možné ale chci to nějak okořenit. Zkusili jsme spoustu poloh, svazování..chci ho nějak překvapit ale nevím jak. Prádlo ani nic podobného nechci, chci spis něho, co se bude týkat jen jeho. Napadá vás něco? Něco, čím ho prekvapim

Upřimně nějaký eecht experimenty mě už nebaví..máme rádi sex venku, doma je to po nějaké době nuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
15.8.18 10:17

no co třeba sex na veřejnosti, to je docela vzrůšo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
15.8.18 11:22
@LaPaloma píše:
No, však je. Byla to ironie. V jiném vlakne píše jedna, jak si po 15 letech uziva sex ve 4. Jinde i dříve.

Taká pochybuji o výdrži takových vztahů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
15.8.18 11:29
@LaPaloma píše:

Dovedu si predstavit, ze to muze byt u vyspelych lidi urciteho veku(+40) presne naopak. Maji spolecny domov, rozumi si, v sexu jim nic nechybi, kdyz muzou s kymkoliv. Tak proc to rozpoustet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
15.8.18 12:30
@Sandokanos píše:
Dovedu si predstavit, ze to muze byt u vyspelych lidi urciteho veku(+40) presne naopak. Maji spolecny domov, rozumi si, v sexu jim nic nechybi, kdyz muzou s kymkoliv. Tak proc to rozpoustet.

Tak vlastně existuje jedna možnost, kdy bych na to přistoupila.
A to : můj manžel bude hnusnej, tlustej, smradlavej, chuť na to mít bude, jenomže to kvůli jeho břichu bude pořád to samé, ale hlavně, bude mít naditou šrajtofli.
Toho klidně výměnou za svoji volnost propůjčím, obzvlášť, když nebudu mít dost financí na samostatný život. Možná by to mohl doživotně řešit jinde.
V tomhle případě bych dokázala zahrát divadlo, jak jsem tolerantní, jak mu to přeju. V sexu by mi také v tom případě nic nechybělo, když můžu s kýmkoliv. Jsem 40+.

Ale u mladých, zdravých lidí, kteří by spolu měli pobýt aspoň než odejdou děti z domu, to vidím jako potenciální zničující riziko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
15.8.18 15:01
@LaPaloma píše:
Tak vlastně existuje jedna možnost, kdy bych na to přistoupila.
A to : můj manžel bude hnusnej, tlustej, smradlavej, chuť na to mít bude, jenomže to kvůli jeho břichu bude pořád to samé, ale hlavně, bude mít naditou šrajtofli.
Toho klidně výměnou za svoji volnost propůjčím, obzvlášť, když nebudu mít dost financí na samostatný život. Možná by to mohl doživotně řešit jinde.
V tomhle případě bych dokázala zahrát divadlo, jak jsem tolerantní, jak mu to přeju. V sexu by mi také v tom případě nic nechybělo, když můžu s kýmkoliv. Jsem 40+.Ale u mladých, zdravých lidí, kteří by spolu měli pobýt aspoň než odejdou děti z domu, to vidím jako potenciální zničující riziko.

Ja myslim, ze je to bud pro lidi, kteri moc neresi zavazky od zacatku, neplanujou rodinu, svatby atd. Nebo paradoxne presne naopak pro lidi, kteri jsou spolu hodne dlouho, neco vybudovali, maji velky decka a treba se trochu nudi a chtej neco zazit, ale neutecou k nekomu kvuli vetsimu peru, nebo prsum. :think:

Lidi mezi tim by do toho asi nemeli jit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí