Jste v kontaktu s ex?

5283
14.8.18 21:17

Nejsem a vůbec mi to nevadí. Jednou je to ex, a šmitec. Nemá cenu se v tom dál babrat. Mě by vadilo, kdyby se můj chlap stýkal se svýma ex. To nejsou kamarádi, ale bejvalé lásky a v tom je podle mě rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1332
14.8.18 21:18

Ja jsem se svym ex v kontaktu. Taky byl muj prvni delai vztah, znam ho 16 let. Sice nejaka pauza v komunikaci byla, ale porad si prejeme ruzne k narozeninam, k vanocum, a podobně. Obcas si zavolame nebo napiseme. Kazdy mame svuj vlastni zivot, ja manzela a dve deti. Rozesli jsme se, protoze to nefunfovalo, zustali jsme kamaradi. Nevidim na tom nic spatneho. Pokud to samozrejme nezasahuje do vztahu nynejsiho a nekomu z partneru to nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
14.8.18 21:20

Je mi 30 a s moji první láskou jsme se rozešli v mých 17… nevidame se, každý žijeme úplně někde jinde, ale píšeme si přes Messenger k svátku i narozeninám každý rok… případně při nějakých slavnostních nebo smutnych událostech. Když se mi narodil chlapeček, tak mi moc gratuloval. Většinou spolu vymenime par vět, jak se každý z nás má. Ale já teda na nej nemyslím tak, ze bych ho chtěla zpatky. Dokonce u mě jednou přespal, když přiletěl z ciziny do Prahy, ve vsi počestnosti na gauci, rano jsme si dali spolu snídani a čau. Pokud to mas v sobě uzavřené a jen ho mas rada jako člověka, tak mu klidně napis. Ale jestli by ti to mělo udělat guláš v hlavě, tak se na to vykašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
14.8.18 21:20

S většinou jsem v kontaktu, s některými přetrval vyloženě přátelský vztah.

• Citovat
  • Upravit
3745
14.8.18 21:21

Záleželo na rozchodu - když probehl v klidu, tak jsme zůstali kamarády, a v kontaktu jsme pořád… a když to bylo bouřlivejsi, tak absolutní konec… já jsem tedy zastánce klidného rozchodu, ale každý chlap to nedá.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
14.8.18 21:35

Po deseti letech vztahu a 3 letech manželství jsme šli od sebe a zůstali dobrými kamarády, jsme v kontaktu denně, kamarádí se s mým současným partnerem, ví, že jsem těhotná a povzbuzuje mě, že bude vše v pořádku a tak.
Jsem za to neskonale ráda, že jsme se zvládli rozejít jako lidi a fungovat spolu i nadále, pohodový rozvod, žádné dohady. Nebudu říkat, že byl ten rozchod úplně snadný, ale čas obrousí ty hrany a jak přišel do mého života nový partner, tak se vyjasnilo. Všechno špatný k něčemu dobrý. Hodně lidí se tomu diví, děti nás nepojí, ale 10 let nesmažu a nebyla jsem s ním přece proto, že by to byl tak hroznej kretén, kterýho bych ted musela ignorovat a přehlížet. Byla jsem s ním proto, že mi jako člověk vyhovoval, jen už ne jako manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
14.8.18 21:37

Se svým ex ne. Konec vztahu a rozchod byl ošklivej a nemáme potřebu se vidět. Kupodivu jsem v kontaktu s manželovou ex, občas se navštěvujeme :) .

• Citovat
  • Upravit
808
14.8.18 21:47

S většinou ano :) když je potkám, poklabosime jak se mají :) nebo občas si napíšeme, jak se komu dari :) jinak některé me ex zná i můj partner a nemá problém se s nimi bavit, i já znám některé jeho ex. Žádná zášť u nás ani na jedné straně neprobíhá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
14.8.18 21:51

V kontaktu jsme byli jsme spolu 21let. Občas si zavoláme jak je co je nového. Když mám cestu sejdeme se a probereme život. Jsme pořád přáteli a vyhovuje nám to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
14.8.18 22:17
@Denisa76 píše:
V kontaktu jsme byli jsme spolu 21let. Občas si zavoláme jak je co je nového. Když mám cestu sejdeme se a probereme život. Jsme pořád přáteli a vyhovuje nám to

Jo, to je fakt ohromné. :mrgreen:

P.S. Jednou Kadaň, potom zase Lipno, nyní kdesi na Moravě, jednou těhotenství a dcera Deniska, poté těhotenství, které mělo končit někdy v červnu, jasně, pohádkářko ;)

• Citovat
  • Upravit
ředkev
14.8.18 22:49

Nejsem s nimi v kontaktu, i když bych chtěla, ale zablokovali mě, tak nemůžu.

• Citovat
  • Upravit
15995
15.8.18 00:02

Ne. Byli jsme chvili, ale uz roky nejsme. Ja se odstehovala do zahranici, psat si nepiseme. Mame spolecne kamarady, takze vim nejake zakladni veci, ze se ozenil a kolik ma deti a tak, ale osobne zadny kontakt nemame a nevadi.mi to. Uz jsme od sebe ale taky vic nez 10 let, pocitat se mi to ani nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
15.8.18 00:48
@helekoukej píše:
Už delší dobu mi to vrtá v hlavě…proto zakládám tohle téma.
Já s ex v kontaktu nejsem, max si poprejeme na narozeniny s tim že on vzdy slíbí, ze zajdem aspon sednout a pokecat. Jsme spolu dva roky od sebe…
Jen na upřesnění on byl muj první a dlouhodoby vztah. Nedavno jsme se nahodou potkali, řekl, že mi to sluší…bylo vidět, ze me rad vidi. Ja teď na to furt myslím a nevím jestli je dobrý nápad třeba napsat optat se jak se ma atd. :nevim:

A k cemu by to bylo dobre???? On zije svuj zivot Ty svuj. Vyprdni se na to. Byt slusna pozdravit se staci ale uz to je minulost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
16.8.18 14:29

Jo je pravda, že bude nejlepší to nechat být…nevím, co mě to popadlo. Oba máme svůj život…Jen mě rozhodilo to setkání :/. Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.18 16:13

Stále v kontaktu s bývalou

Ahoj holky.Toto je sice starší téma, ale potřebuji se vypsat.Mám přítele, necelý rok jsem spolu a on žil přede mnou cca 4 roky s přítelkyní. Není mi dvacet,ani třicet, mám také něco za sebou.Jenže jsem zjistila,on tedy neví, že to vím, ze je stále v kontaktu s bývalou.Jen chci napsat,že ona se od něj odstěhovala. Nemluví o ni,ani nevyzvidám.Když chlap vůbec nemluví o své byvalce,co to znamená? Že mu ublizila?Chce ji zpátky? Stále na ni myslí? Moc mě to trápí, mám ho moc ráda :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky