Extra hluční sousedé

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1575
22.7.15 13:24

Extra hluční sousedé

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda je možné nějak ovlivnit extrémní hlučnost sousedů a jejich dětí i ve dne. Nikdy mi nevadilo a nevadí, jak si děti hrají, vymýšlejí různé ptákoviny. Ale poslední dobou mi začíná strašně vadit, že si sousedi neumí usměrnit děti. Jejich děti doslova vřískají, dělají věc, které je nepřípustné ( sousedovi poškrábali auto). Připadám si jako nějaká zapšklá ženská. Je mi jasné, že vidí a slyší u rodičů různé věci, tak jsou divocí. Jejich matka „mluví“ tak hlasitě, že přes 4 chalupy je slyšet její nevybíravý slovník. Všichni sousedi kolem jsou naštvaní a po pravdě řečeno já taky. Když bych měla být upřímná, tak mého psa provokují a nachytala jsem je, jak mu přes plot tahají uši. Jako to mi nepřijde normální. Dá se nějak ovlivnit jejich chování? Hlavně po mě neplivejte, že nemám ráda děti. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Krasavicaa
22.7.15 13:29

Kdybych viděla jak smradi tahají mému psovi uši ( což by jim teda bylo osudným, jelikož on se nenechá), tak vyletím a seřvu je na dvě doby.
Obávám se, že přes den neuděláš nic, tak maximálně, že by jsi je udala na sociálku, pokud je tam nějaký problém, ale pokud by řvali i v noci, tak bych volala policii s tím, že děti neustále řvou a že máš strach, zda nejsou nějak mlácené.

• Citovat
  • Upravit
9374
22.7.15 13:32

Nevychovanci :cert: Jinak se obávám, že jakmile se pokusíš něco dělat, budeš ta nejhorší a sousedské vztahy se tím dost naruší. Pokud dělají rachot během nočního klidu, tak se dá alespoň zavolat policie, ale jinak ve dne se s tím asi nic moc nenadělá. Můžeš je upozornit, ale předpokládám, že to ničemu nepomůže :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
22.7.15 13:33

Já vidět, že mi psa tahají za uši, okamžitě je vyfackám. A pokud by si rodiče přišli stěžovat, tak bych jím řekla, že pes nemá děti rád a rád do nich kouše. Můžou být rádi, že ten tvůj pes jejich provokaci ustál a neodhodlal se ke kousání, protože místo facek jsi mohla volat záchranku.
Navíc, pokud jsou hluční i večer, zavolala bych na policii, že přes 4 chalupy slyšíš řvoucí děti, kterým je třeba ubližováno. Však oni by se hned na ně přijeli podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
22.7.15 13:35

A reakce dalších sousedů? Třeba ti co bydlí vedle nich? Také si stěžují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
22.7.15 13:35

Podle mě to normální není! Já mám tři děti ale snažíme se je krotit aby tolik neřádily, i když je to někdy náročný! Ale nebydlíme tu sami :mrgreen: Akorát nevím jak se to dá řešit asi by jste se měly spojit a stěžovat si dohromady. A nebo doufat, že s toho vyrostou. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6822
22.7.15 13:39

Já bych se asi domluvila se sousedama a společně zašla za rodičema těch dětí třeba se chytí za nos :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
22.7.15 13:55

Ode mě děcka dostali seřvané, ale víc asi udělat nemůžu. Nikdo kolem dokola s nimi nemluví a v podstatě se ani nedivím. Neberou ohledy na ostatní. :( :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
22.7.15 13:57

Oni vidí u rodičů, že jsou hluční, tak taky dělají rachot. Jejich matka je seřve, ale tím to končí a během několik minut to je stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
22.7.15 14:08
@JayLee píše:
@lenusek11111 s tim neudelas dle me nic :roll:

Pejsek by si měl hryznout. Aspoň by si to smradi pamatovali!!!

• Citovat
  • Upravit
738
22.7.15 14:17

Škrábání auta a zlobení psa nechám stranou, ale co jako se bude dít, když přijede policie? Řeknou, aby děti otočily volume doleva? Některé děti jsou strýcové Pepinové a okřikující rodič tomu hluku ještě přidá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
22.7.15 14:17

Pokud nedělají bordel v noci, tak moc nezmůžeš, ideálka se domluvit všichni a bud si stěžovat na obci, že vám děti obtěžují psa atd. a nebo si jít pormluvit s něma, počítej ale, že pokud jsou to nějací IQ týkvé, tak můžou začít být ještě větší mrchy :( Psa by mi zatahaly jednou a asi bych jim naliskala. Děti mám ráda, ale měly by mít úctu k živým tvorům.

Příspěvek upraven 22.07.15 v 14:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
22.7.15 14:21

Nás mazlík neudělá nic. Asi budu muset pořídit ještě nějakého divočejšího psa. Právě si myslím, že nic neudělám. Jen jsem se chtěla poptat. Děkuji za odpověď. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.12.17 20:53

lenusek11111

Je to hrozné, jste chudák, mám nad sebou podobnou rodinu, lidé co to nezažily nepochopí, tohle by mělo být nějak postižitelné, s láskou k dětem to nemá nic společného, děti se budou chovat podle toho jak je vedou jejich rodiče, tady očividně žádná slušná výchova rodičů není, je to spíš na upozornění na sociálku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová