Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Udělalo se mi suché lužko po extrakci, byla jsem na pohotovosti, vyčistili mi to a nasledne mi tam dali šalvej. Ma otazka zni - jak dlouho to v te dirce mam nechat? Dekuji
@Veronikaatev já měla stejný problém nedávno. Doktor mi teda řekl, že mi tam dal řasu, taky mi napsal léky na bolest, které jsem pak ještě týden brala. Nic hlavně neodstraňuj. Ten den kdy mi to zubař ošetřil se mi velmi ulevilo od bolesti ani jsem léky nepotřebovala, bohužel následující den už to zasr bolelo.
@Petkaelik dekuji, mam to uplne stejne, také se mi ulevilo ale pak to zacalo zase pobolivat.
Kdy Vas to přešlo uplně?
@Veronikaatev bohužel musím říct, že úplně bez bolesti jsem byla až tak po 3 týdnech. Trhali mi zub v pátek a doktor se dušoval, že v neděli už o tom nebudu ani vědět, jenže mě to bolelo víc a víc a ve středu jsem to už nevydržela a volala mu. Hned mě vzal a nechápal, že jsem tak dlouho doma čekala, hodně mi pomohly ty léky na bolest co mi pak dal. Ještě pomáhá chladit z venku i zevnitř. Jeden vytrhlý zub byl pro mě horší, než oba porody.
@Petkaelik tak to je šílené
já teda po porodu ještě nemám, ale alespoň vim, že nic horšiho než zuby být nemůže ![]()