Extrakce v analgosedaci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
226
18.5.18 20:52

Extrakce v analgosedaci

Potřebuji vytrhnout 2 zuby a chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s analgosedací. Je to opravdu tak bezbolestné vyšetření jak o tom píší? Strašně se zubařů bojím a musím být u toho totálně mimo :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5708
18.5.18 20:57
@Simuleena píše:
Potřebuji vytrhnout 2 zuby a chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s analgosedací. Je to opravdu tak bezbolestné vyšetření jak o tom píší? Strašně se zubařů bojím a musím být u toho totálně mimo :lol: :mrgreen:

Našemu kloučkovi nedávno opravovali zoubky v analgosedaci. Nic si z toho nepamatuje a za týden tam šel v pohodě s bráchou na vyšetření jako by se nechumelilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
18.5.18 20:58

@Simuleena Já byla na trháni osmiček a nakonec jsem dostala klasickou injekci proti bolesti, protože doktor zhodnotil, že jsou dobře položené a je to zbytečné. Já se klepala jak ratlík ještě potom, co jsem vylezla z ordinace, protože jsem posera. Ale nebolelo to a naprosto v pohodě.
Manžel byl na té analgosedaci, kdy tě jakoby oblbnou celou, a říkal, že to byla blbost, že to bylo protivné, protože se z toho ještě dobu dostával. Zhodnotil to tak, že by mu stačila klasická injekce. Ale nebolelo to a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
18.5.18 21:01

@P4ja @P4ja Mně by asi normál injekce nestačila…jednou mi dali jen lokální umrtvení a bylo mi šíleně zle na omdlení i když jsem ležela..studený pot a chtělo se mi zvracet. Takže já nesnesu ani obyč injekci, co se týče zubů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
18.5.18 21:05
@Simuleena píše:
@P4ja @P4ja Mně by asi normál injekce nestačila…jednou mi dali jen lokální umrtvení a bylo mi šíleně zle na omdlení i když jsem ležela..studený pot a chtělo se mi zvracet. Takže já nesnesu ani obyč injekci, co se týče zubů :roll:

Tak to je potřeba probrat s doktorem, jeslti nebueš mít to samé po tom celkovém oblbnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4929
18.5.18 21:09

V analgosedaci mi trhali všechny čtyři osmičky najednou. Vůbec o ničem nevím, nic mě nebolelo a nic si nepamatuji. I z cesty domů mám jen útržky. Hrozně jsem se toho bála, ale bylo to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
18.5.18 21:15

Byla jsem v prosinci na extrakci všech čtyřech moudráků v analgosedaci a jsem maximálně spokojená. Zákrok si nepamatuju vůbec. Pak až to doma přišlo k sobě, bylo to horší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
18.5.18 21:38

Já jí chtěla a nedostala. Byla jsem v nemocnici na stomatochirurgii, vyřezávali mi osmičku po kouskách. Skoro jsem se tam ze stresu složila. Do toho tam ve vedlejší ordinaci ošetřovali chlapečka a strašně tam křičel. Neskutečně, jak týrané zvířátko. I sestra vylezla na chodbu, že ho tam opravdu nemučí, že má vše umrtvené, ale prostě strachy hrozně křičí. Šílený zážitek. Chtěla jsem něco na uklidnění a řekli, že prostě ne. Že jen umrtví. Necítila jsem nic, to bylo v pohodě. Prý až mi otrne, tak půjdu na druhou osmičku. Je to 8 let a ještě jsem tam nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
19.5.18 08:39

@Lerista ty jo. 8o Jasný, že nic necítíš, když je to umrtvený, ale ten stres a že jsi při vědomí a všechno vnímáš, to pro mě byla hrozná představa. Jsem se hned ptala zubaře, když mi vypisoval žádanku a dal mi kontakt na kliniku, kam jsem se objednala. Sice si připlatíš, ale mně to za to stálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
19.5.18 08:59

@Lekninka91 Nejhorší byl ten křik toho malého kluka. Ženský v čekárně tam normálně brečely. Měla jsem tam manžela a ten říkal, že kdyby měl jít na ten zákrok on, tak uteče. Nejsme už stavění na zoufalý křik malého dítěte. Tohle mě psychicky úplně rozložilo. Samotný zákrok hrozný nebyl. A prostě ten oblbovák mi nedali a ne a ne. Nikdo se tam se mnou víc nebavil. Chodba plná čekajících pacientů, asi se nechtěli zdržovat. A nejsem zas tak srabík. Po lumbálce jsem normálně odešla do práce, při porodu jsem nic na bolset taky neměla. Se zlomenou pažní kostí jsem si dala den odpočinek a pak šla prát a vysávat… Ale na ty zuby asi fakt citlivka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.19 14:19
@berua13 píše:
V analgosedaci mi trhali všechny čtyři osmičky najednou. Vůbec o ničem nevím, nic mě nebolelo a nic si nepamatuji. I z cesty domů mám jen útržky. Hrozně jsem se toho bála, ale bylo to v pohodě.

Muzu se zeptat, kde jste byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4929
22.10.19 15:18

@Andrea5519 Havlíčkův Brod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.7.23 22:07
@berua13 píše:
@Andrea5519 Havlíčkův Brod

Mohu se zeptat, kde v Havlíčkově Brodě dělají analgosedaci? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4929
6.7.23 11:03
@Jirka220 píše:
Mohu se zeptat, kde v Havlíčkově Brodě dělají analgosedaci? Dekuji

Mudr Luboš Jirgl…ale už je to víc jak deset let co jsem tam byla, takže žádné aktuální zkušenosti nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3187
6.7.23 11:25

Konkretne nepomozem, ale spravny vyber lekara povazujem za dolezity. Sadistu ktory ani nevie pichnut inekciu by som v dnesnej dobe rozhodne nenavstevoval.

Doba vyznamne pokrocila! Ja som vzdy nerad chodil k zubarovy a od jednej zubarky som proste odisiel z kresla, pretoze sa mi nepacilo co robila.

Teraz mam perfektnu zobarku a je to prvy doktor ktory dokaze pichnut inekciu tak ze ju necitim. Tesim sa k nej vyborne sa s nou porozprava, vsetko mi ukaze, vysvetli ako sa to bude robit… Najlepsi doktor akeho som zazil.

Vsetko ale platim zo svojho, na druhu stranu ked to porovnam kolko si platia iny ludia priplatky voci tomu co hradi poistovna tak platim podobne a za ten uzasny zazitok mi to stoji.

Mne osmicky asi budu musiet vyberat v plnej narkoze koli nervom, ale kedze nerobia ziadne problemy tak som si ich nechal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.