Extrémně bolestivé hemoroidy

Anonymní
4.4.18 16:56

Extrémně bolestivé hemoroidy

Ahoj, prosím o radu. Mám fakt bolestivé hemoroidy. Znám to již z prvního těhotenství, zlobí mne to dlouho, ale takovouhle bolest, kterou mám teď jsem ještě nezažila.
Jsem po císaři, po velké břišní operaci, po operaci kolene, ale nic se nevyrovná tomu, jak to bolí teď. S hemoroidy se léčím již dlouho, vždy to bolelo, ale toto je mazec, dokonce jsem večer omdlela bolestí… Syn se vrací zítra a tak si asi k doktorovi nezajdu, nevíte, co by na to mohlo zabrat? Mám léky-Detralex, čípky i mast, ale bez účinku. Vůbec nevím, co by to mohlo být, takovou bolest jsem fakt nezažila. K doktorovi se dostanu až v pondělí. Děkuji za zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3355
4.4.18 17:00

Může tam být zánět, absces…pak jsou nutná ATB. K doktorovi zajdi, stejně tě to donutí, jen to bude později, ideálně o víkendu ve službě, nebo v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
4.4.18 17:21

Je bolest závislá od menstruace? Bolelo to i před porodem, nebo to začlo až po něm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.18 17:30

Menstruaci už nemám, jsem po hysterektomii, takže to nesouvisí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.18 18:55

Zažila jsem šílené bolesti po porodu, přes 10 dní. Pomáhalo (krom léků a mastiček) chladné sprchy, větrání a přikládání ledových obkladů (v nemocnici jsem dostala led v kondomu). Bolest větší jak porod, chodili se na mě koukat jak na exota, nemohla jsem ani chodit, sedět… :zed:
Dostala jsem doporučení do proktologické poradny, ale problém se pak sám vyřešil.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.18 19:06

Já měla podobný problém, když jsem měla chřipku. Čtyřicítky teploty a pak tohle… pomohly koupele v hypermanganu a Preparation H čípky. Odeznělo to díky bohu samo, ale týden byl peklo. Nemohla jsem sedět, ležet, stát, prostě nic. Anonym třeba Z.

• Citovat
  • Upravit
9166
4.4.18 20:03

Zkus syrovou bramboru, ostrouhat na tvar čípku a vložit do konečníku. Pomáhá při bolesti, u sestry vyzkouseno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí