Facebook - filtrování přátel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23919
12.3.11 18:43
Sunnyside píše:
Izabella píše:
No jednodušší je si vytvořit nový účet a tam si dát jen těch pár lidí :mrgreen: něco jako takový VIP účet (pro pár vyvolených) a starý účet kde máš všechny známe, neznáme, kamarády i nekamarády si necháš. A nemusíš se piplat s nastavením.
Proč to dělat jednoduše, když to jde i složitě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak je fájn, že taková možnost na facebooku je, ale pořád to hlídat by mě nebavilo. Jeden účet klidně veřejný, žádne osobní, či intimní informace. A druhý osobní, přístupný jen pro přátele a tam už si vyhrát s nastavením (zeď, fotoalba, apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
12.3.11 18:49

Tak já už mám blokované a ještě jednou díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
14.3.11 09:01
PetiteFillette píše:
Proč si Kamčo prostě tyto lidi nevymažeš z přátel? Já to tak dělám. To, že někoho vykopneš z přátel, se dotyčný nedozví.
Jinak já to mám tak, že když píšu status, mám tam přednastaveno, kteří lidi (nebo skupiny) status vidí. Nastavuje se to kliknutím na ten zámeček, vlastní nastavení se dá uložit. To samé jde u fotek, videí..

omyl :mrgreen: mezi tou spoustou podvodných aplikací typu „pozvi všechny přátele a dostaneš zdarma funkci tu a tu“ se celkem nedavno objevila aplikace Nepřátelé a to ti hned blikne, když si někdo zruší profil, smaže si tě, nebo odmítne žádost o přátelství. A kupodivu ani nemusíš klikat na tisíc odkazů, aby aplikace začala fungovat :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
14.3.11 09:05
Izabella píše:
No jednodušší je si vytvořit nový účet a tam si dát jen těch pár lidí :mrgreen: něco jako takový VIP účet (pro pár vyvolených)
…který ti admini vymažou :mrgreen: poslední dobou to docela hlídají. Kamarád tam neměl svoje občanské jméno /měl tam něco jako Filípku Otřes Se/, tak ho bez upozornění blokli. Psal jim mail, dal si tam pravý jméno, za chvíli ho blokli znova, protože údajně to není on(nevim, jak na to přišli a aby ho znovu aktivovali, chtěli naskenovat občanku :mrgreen: :mrgreen: Jestli ono nám bez toho fejsbuku nebylo líp :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
25.4.11 20:28

prosimvas jak si mohu nekoho vmazat z přátel a skupin? nemůžu to nikde najít :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.15 19:31

ProsiM holky jde Facebook nastavit aby můj profil viděli Pouze přátelé? Jde mi o to Kdyby si mě hledal někdo cizí, aby se můj profil vůbec neukázal. Diky

• Citovat
  • Upravit
4829
8.3.15 19:39
@Anonymní píše:
ProsiM holky jde Facebook nastavit aby můj profil viděli Pouze přátelé? Jde mi o to Kdyby si mě hledal někdo cizí, aby se můj profil vůbec neukázal. Diky

Nastavení - Soukromí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
24.6.19 19:54

Holky, jde někde zjistit kolik žádostí o přátelství se mi omylem podařilo poslat? Jak dohledám ty čekající na potvrzení? Byla jsem rychlejší než telefon a nejspíš odeslala několik žádostí 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
24.6.19 20:16
@Salorka píše:
Holky, jde někde zjistit kolik žádostí o přátelství se mi omylem podařilo poslat? Jak dohledám ty čekající na potvrzení? Byla jsem rychlejší než telefon a nejspíš odeslala několik žádostí 🤣

Da, v žádostech o přátelství máš možnost kliknout na odeslane žádosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
24.6.19 21:18

@Kaileee Už jsem to našla, ale musela jsem zapnout notebook, v telefonu to nikde není :-) Ale díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová