Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,nudim se brouzdam na netu a nasla jsem tohle:je to docela humus ale stoji to zato se na to mrknout: http://www.stream.cz/…ordel-v-byte
tak to je humus tam už jen schází šprcka a bude tam určo všechno aji nějaký potkan ![]()
No to je mazec
a taková krásná kuchyňská linka. Co já bych za takovou dala. Máme starší kuchyňskou linku ale člověk se ji snaží pěkně udržovat, aby aspoň dlouho vydržela ![]()
No dávali takovej pořad na Barrandově, jmenoval se Máte doma uklizeno, každej den jsem to sledovala, trvalo to pár minut a byla jsem teda dost v šoku, jak lidi dokážou žít.
![]()
Ale když to tam ty dvě baby uklidili, vypadaly ty byty nádherně
ale na jak dlouho že? ![]()
Jo nevíte, proč už to nedávají, ten pořad? ![]()
No fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj, já bych tu babu nakopala do zadnice a táhni uklízet líná lemroóóóó!!!!!! Fuj, hnus, humus, no na to nejsou slova- ta baba je totální hovádko a ten syn či kdo taky
![]()
A to se ta paní tím chtěla pochlubit, nebo proč to jako natáčeli??? Navíc se tvářila, že je to jako fakt hrozné, že žijou v takových podmínkách, že sama sebe chudinka lituje. Takže smysl toho videa moc nechápu. Spíš mě napadá, že se někdo chtěl jenom zviditelnit. V ČR bych čekala, že po takovém videu jim někdo založí konto ![]()
Holky, já jen šílím, jak někdo nechá např. přes noc talíř s nedojedeným jídlem na stole či lince.....no fůůůj , tam musí být červů a máuch a krys a myší…brrrrrrr, já bych se tam štítila i v gumákách a pláštěnce projít …a ten smrad co tam musí být…
radši no coment
![]()
jestli to nebude kousek z toho pořadu „máte doma iklizeno“ jak ty 2 baby uklízí u lidí takovejhle svinčík.
Já tomu i věřím že to pravda je, bo v tom pořadu tohle bylo skoro normální.
OT- nevíte kde na netu ten pořad skouknout nebo získat rady na různé mycí protředky?? (většinou použili ženský vodu, ocet, sodu…)
Už nikdy nebudu říkat, že máme doma bordel.
Pač i ten největší bordel, který jsme doma kdy měli byl proti tomuhle jak po vánočním úklidu ![]()
Jo a ještě písnu holky…to jako nemusím umývat okna, vybijeme je a koupíme nové
To je zbytečné umývat…
![]()
Vanesanka píše:
Jo a ještě písnu holky…to jako nemusím umývat okna, vybijeme je a koupíme nové![]()
![]()
![]()
To je zbytečné umývat…
![]()
![]()
he he, my jsme se vždycky hádali kdo umeje doma nádobí, se ségrou … nebo třeba jsme ho nemyli hned … a táta nám nadával že to vyhází a pořídí plastoví jednorázový aby jsme to nemuseli mejt když teda nechceme ![]()
Vanesanka píše:
Jo a ještě písnu holky…to jako nemusím umývat okna, vybijeme je a koupíme nové![]()
![]()
![]()
To je zbytečné umývat…
![]()
![]()
No třeba já pořád říkám, že máme málo nádobí a malou kuchyňskou linku.
![]()
Katka_LEE píše:
No to je mazec![]()
![]()
a taková krásná kuchyňská linka. Co já bych za takovou dala. Máme starší kuchyňskou linku ale člověk se ji snaží pěkně udržovat, aby aspoň dlouho vydržela
No dávali takovej pořad na Barrandově, jmenoval se Máte doma uklizeno, každej den jsem to sledovala, trvalo to pár minut a byla jsem teda dost v šoku, jak lidi dokážou žít.![]()
Ale když to tam ty dvě baby uklidili, vypadaly ty byty nádherněale na jak dlouho že?
Jo nevíte, proč už to nedávají, ten pořad?
Tak jsem na to koukala a teď to dávají občas…kdy to netuším, protože to chytnu málo kdy, když se k TV dostanu. Je to šílený, co ty lidi dokážou.
![]()
lleennttiillkkaa píše:Už nikdy nebudu říkat, že máme doma bordel.
Pač i ten největší bordel, který jsme doma kdy měli byl proti tomuhle jak po vánočním úklidu
Přesně…zrovna jsem si říkala, že bych se měla dát do svého víkendového úklidu
Tohle je dost šílený
![]()