Viděli jste tohle - bordel v bytě?

10568
12.3.11 16:55

Videli ste tohle?

Ahoj holky,nudim se brouzdam na netu a nasla jsem tohle:je to docela humus ale stoji to zato se na to mrknout: http://www.stream.cz/…ordel-v-byte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3153
12.3.11 17:01

Je tohle vůbec možný 8-o ?????
To je teda něco :poblion: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
12.3.11 17:05

tak to je humus tam už jen schází šprcka a bude tam určo všechno aji nějaký potkan :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
12.3.11 17:05

No to je mazec :poblion: :poblion: :poblion: a taková krásná kuchyňská linka. Co já bych za takovou dala. Máme starší kuchyňskou linku ale člověk se ji snaží pěkně udržovat, aby aspoň dlouho vydržela :palec:
No dávali takovej pořad na Barrandově, jmenoval se Máte doma uklizeno, každej den jsem to sledovala, trvalo to pár minut a byla jsem teda dost v šoku, jak lidi dokážou žít. :nevim: :nevim:
Ale když to tam ty dvě baby uklidili, vypadaly ty byty nádherně :palec: ale na jak dlouho že? :mrgreen:
Jo nevíte, proč už to nedávají, ten pořad? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
12.3.11 17:07

8-o 8-o 8-o No fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj, já bych tu babu nakopala do zadnice a táhni uklízet líná lemroóóóó!!!!!! Fuj, hnus, humus, no na to nejsou slova- ta baba je totální hovádko a ten syn či kdo taky :poblion: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
12.3.11 17:08

A to se ta paní tím chtěla pochlubit, nebo proč to jako natáčeli??? Navíc se tvářila, že je to jako fakt hrozné, že žijou v takových podmínkách, že sama sebe chudinka lituje. Takže smysl toho videa moc nechápu. Spíš mě napadá, že se někdo chtěl jenom zviditelnit. V ČR bych čekala, že po takovém videu jim někdo založí konto :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
12.3.11 17:09

Holky, já jen šílím, jak někdo nechá např. přes noc talíř s nedojedeným jídlem na stole či lince.....no fůůůj , tam musí být červů a máuch a krys a myší…brrrrrrr, já bych se tam štítila i v gumákách a pláštěnce projít …a ten smrad co tam musí být… :roll: radši no coment :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
12.3.11 17:10

jestli to nebude kousek z toho pořadu „máte doma iklizeno“ jak ty 2 baby uklízí u lidí takovejhle svinčík. :poblion: Já tomu i věřím že to pravda je, bo v tom pořadu tohle bylo skoro normální.

OT- nevíte kde na netu ten pořad skouknout nebo získat rady na různé mycí protředky?? (většinou použili ženský vodu, ocet, sodu…)

• Citovat
  • Upravit
27259
12.3.11 17:11

:mrgreen: Už nikdy nebudu říkat, že máme doma bordel.
Pač i ten největší bordel, který jsme doma kdy měli byl proti tomuhle jak po vánočním úklidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
12.3.11 17:11

Jo a ještě písnu holky…to jako nemusím umývat okna, vybijeme je a koupíme nové :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: To je zbytečné umývat… :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
12.3.11 17:15
Vanesanka píše:
Jo a ještě písnu holky…to jako nemusím umývat okna, vybijeme je a koupíme nové :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: To je zbytečné umývat… :mrgreen: :lol: :mrgreen:
:palec: :palec:

he he, my jsme se vždycky hádali kdo umeje doma nádobí, se ségrou … nebo třeba jsme ho nemyli hned … a táta nám nadával že to vyhází a pořídí plastoví jednorázový aby jsme to nemuseli mejt když teda nechceme :D

• Citovat
  • Upravit
7661
12.3.11 17:17
Vanesanka píše:
Jo a ještě písnu holky…to jako nemusím umývat okna, vybijeme je a koupíme nové :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: To je zbytečné umývat… :mrgreen: :lol: :mrgreen:

No třeba já pořád říkám, že máme málo nádobí a malou kuchyňskou linku. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
12.3.11 17:18
Katka_LEE píše:
No to je mazec :poblion: :poblion: :poblion: a taková krásná kuchyňská linka. Co já bych za takovou dala. Máme starší kuchyňskou linku ale člověk se ji snaží pěkně udržovat, aby aspoň dlouho vydržela :palec:
No dávali takovej pořad na Barrandově, jmenoval se Máte doma uklizeno, každej den jsem to sledovala, trvalo to pár minut a byla jsem teda dost v šoku, jak lidi dokážou žít. :nevim: :nevim:
Ale když to tam ty dvě baby uklidili, vypadaly ty byty nádherně :palec: ale na jak dlouho že? :mrgreen:
Jo nevíte, proč už to nedávají, ten pořad? :think:

Tak jsem na to koukala a teď to dávají občas…kdy to netuším, protože to chytnu málo kdy, když se k TV dostanu. Je to šílený, co ty lidi dokážou. :poblion: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
12.3.11 17:19

Jáááj a já si myslela, že máme doma bordel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
12.3.11 17:22
lleennttiillkkaa píše: :mrgreen: Už nikdy nebudu říkat, že máme doma bordel.
Pač i ten největší bordel, který jsme doma kdy měli byl proti tomuhle jak po vánočním úklidu :mrgreen:

Přesně…zrovna jsem si říkala, že bych se měla dát do svého víkendového úklidu :lol: Tohle je dost šílený :roll: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová