Viděli jste tohle - bordel v bytě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4957
12.3.11 17:23
Hanule píše:
Jáááj a já si myslela, že máme doma bordel :lol:

Nápodobně :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
12.3.11 17:23

na to, že se živili výhradně fastfoodem, vypadali ještě dobře 8-o , není to nahrané? Vždyť tam nebylo kam projít, sednout, atd. …

Třetí kávovar, bo v těch předchozích byli červi… Se divím, že tam neměli rovnou žampiony s penicilínem na zdech… :poblion:

• Citovat
  • Upravit
10683
12.3.11 17:25

a pak, že mám doma bordel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
12.3.11 17:25

helééé sem našla"Máte doma uklizeno" :pankac:
to když děvčata shlédnete, tak zjistíte, že i když týden nevytřete, neumejete hned nádobí, nemáte úplně prázdný koš na špin.prádlo, že máte doma nablejskáno jako blázen :D
Mě se tedy hlavně líbí ty roztoky na umývání .. „děvčata“ nepoužívaj žádnou chemii … akurát jsem si to vždycky zapoměla napsat :(

• Citovat
  • Upravit
1626
12.3.11 17:26

nedávno dávali na prima cool pořad, tuším, že se to jmenovalo Máte doma uklizeno? a to byly podobný případy :poblion:
Ty jo a já se pak stresuju, že máme v odpadním sítku ve vaně flek od modré barvy na vlasy :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
12.3.11 17:27
andela píše:
helééé sem našla"Máte doma uklizeno" :pankac:
to když děvčata shlédnete, tak zjistíte, že i když týden nevytřete, neumejete hned nádobí, nemáte úplně prázdný koš na špin.prádlo, že máte doma nablejskáno jako blázen :D
Mě se tedy hlavně líbí ty roztoky na umývání .. „děvčata“ nepoužívaj žádnou chemii … akurát jsem si to vždycky zapoměla napsat :(

no, než jsem to napsala, předběhlas mě :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
12.3.11 17:31

Andelo kde jsi to našla? :-) já to dřív sledovala každej den a teď už to skoro nedávají.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
12.3.11 17:32

Holky myslíte, že by se ten dokument, Máte doma uklizeno? dal někde najít a zkouknout?

Já ho párkrát viděla, ale docela ráda, kdych si třeba zapsala ty jejich nechemické prostředky…pamatuji si jen teplou vodu, súl, ocet, sodu, citron…ale co na co používaly ne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
12.3.11 17:32

Ta paní čeká, že ji přijde někdo vykydat? Nebo pak nechápu, proč to zveřejňovali :nevim: To už nebude jen o pořádném úklidu, to bude o desinfekci a desinsekci, otlouct omítky atd… Určitě to tam „žije“ :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
12.3.11 17:35

to snad není možný 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
12.3.11 17:46
Katka_LEE píše:
Andelo kde jsi to našla? :-) já to dřív sledovala každej den a teď už to skoro nedávají.....

tadýýý http://video-hned.com/…eno-1-3.html

zbytek nevím, když to dám do vyhledávače skoro prdto najde :roll:

• Citovat
  • Upravit
andela
12.3.11 18:08

tady na youtube vypadá že taky něco je
http://www.youtube.com/watch?…

• Citovat
  • Upravit
4989
12.3.11 18:35

tohle je v Anglii uplne normalni :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
12.3.11 18:37

No tak to je humus teda. Jestli mi někdo řekne, že nemam doma uklizeno, tak mu tohle ukážu a bude se tu cítit jak v tom nejčistčim prostředí!!! To si vůbec nedokážu tohle představit!! Už šílim jen z toho, když mi dítě nadrobí s rohlikem, taky už jsem se naštvala a musí jíst jen v židličce. To si to ta ženská neni schopná uklidit? Ještě když tam řekla, že je to fakt hrůza. A lepší než to umejt je koupit si nový, no, tak to se asi mají dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
12.3.11 19:31
kacerval píše:
Ahoj holky,nudim se brouzdam na netu a nasla jsem tohle:je to docela humus ale stoji to zato se na to mrknout: http://www.stream.cz/…ordel-v-byte

Na Barandově běžel takovej seriál, kde chodily dvě profi-ženské-na úklid spolu se svým týmen a dávaly do pořádku byty tipu toho, co jsi našla Ty na netu! Viděla jsem jen jeden díl, bohužel! Pak to už asi skončilo… Ale přecházel mě zrak,,, :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová