Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hanule píše:
Jáááj a já si myslela, že máme doma bordel
Nápodobně
![]()
na to, že se živili výhradně fastfoodem, vypadali ještě dobře
, není to nahrané? Vždyť tam nebylo kam projít, sednout, atd. …
Třetí kávovar, bo v těch předchozích byli červi… Se divím, že tam neměli rovnou žampiony s penicilínem na zdech… ![]()
helééé sem našla"Máte doma uklizeno" ![]()
to když děvčata shlédnete, tak zjistíte, že i když týden nevytřete, neumejete hned nádobí, nemáte úplně prázdný koš na špin.prádlo, že máte doma nablejskáno jako blázen ![]()
Mě se tedy hlavně líbí ty roztoky na umývání .. „děvčata“ nepoužívaj žádnou chemii … akurát jsem si to vždycky zapoměla napsat ![]()
nedávno dávali na prima cool pořad, tuším, že se to jmenovalo Máte doma uklizeno? a to byly podobný případy ![]()
Ty jo a já se pak stresuju, že máme v odpadním sítku ve vaně flek od modré barvy na vlasy
![]()
andela píše:
helééé sem našla"Máte doma uklizeno"
to když děvčata shlédnete, tak zjistíte, že i když týden nevytřete, neumejete hned nádobí, nemáte úplně prázdný koš na špin.prádlo, že máte doma nablejskáno jako blázen
Mě se tedy hlavně líbí ty roztoky na umývání .. „děvčata“ nepoužívaj žádnou chemii … akurát jsem si to vždycky zapoměla napsat
no, než jsem to napsala, předběhlas mě
![]()
Andelo kde jsi to našla?
já to dřív sledovala každej den a teď už to skoro nedávají.....
Holky myslíte, že by se ten dokument, Máte doma uklizeno? dal někde najít a zkouknout?
Já ho párkrát viděla, ale docela ráda, kdych si třeba zapsala ty jejich nechemické prostředky…pamatuji si jen teplou vodu, súl, ocet, sodu, citron…ale co na co používaly ne. ![]()
Ta paní čeká, že ji přijde někdo vykydat? Nebo pak nechápu, proč to zveřejňovali
To už nebude jen o pořádném úklidu, to bude o desinfekci a desinsekci, otlouct omítky atd… Určitě to tam „žije“ ![]()
Katka_LEE píše:
Andelo kde jsi to našla?já to dřív sledovala každej den a teď už to skoro nedávají.....
tadýýý http://video-hned.com/…eno-1-3.html
zbytek nevím, když to dám do vyhledávače skoro prdto najde ![]()
No tak to je humus teda. Jestli mi někdo řekne, že nemam doma uklizeno, tak mu tohle ukážu a bude se tu cítit jak v tom nejčistčim prostředí!!! To si vůbec nedokážu tohle představit!! Už šílim jen z toho, když mi dítě nadrobí s rohlikem, taky už jsem se naštvala a musí jíst jen v židličce. To si to ta ženská neni schopná uklidit? Ještě když tam řekla, že je to fakt hrůza. A lepší než to umejt je koupit si nový, no, tak to se asi mají dobře.
kacerval píše:
Ahoj holky,nudim se brouzdam na netu a nasla jsem tohle:je to docela humus ale stoji to zato se na to mrknout: http://www.stream.cz/…ordel-v-byte
Na Barandově běžel takovej seriál, kde chodily dvě profi-ženské-na úklid spolu se svým týmen a dávaly do pořádku byty tipu toho, co jsi našla Ty na netu! Viděla jsem jen jeden díl, bohužel! Pak to už asi skončilo… Ale přecházel mě zrak,,, ![]()