Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To by mě zajímalo, co ty lidi vede k tomu, aby si pozvali domů televizi, když tam mají takový nechutný švajnerajn. Já bych se v prdeli viděla
Asi za to dostanou hodně peněz a ještě mají uklizeno a můžou začít dělat bordel od znova.
NO, to je jak z té reality - Máte doma uklizeno. Běželo, možná běží na Barandově. To mi manža pak říká, neříkej, že tady máme bordel, když vždycky lamentuju.
Tam neuklízejí i 9 let. Masakr!
Tak ja ten porad videla jen parkrat,tenkrat jsme se o nem bavili tady s holkama a jedna nam sem dala odkaz,bylo to docela zajimave,lituju ze jsem si nenapsala ty pripravky,budu to muset zkouknout ![]()
tak velebnosti a jdu blejt
no je to hnus, nechápu, že takoví lidi existují.. Máte doma uklizeno…občas jsem koukala a zaráželo mě,že to byli lidi, co byli i poměrně dost vzdělaní..
Nechápu,že se takovým chlívem ještě chlubí v TV.Že jí hamba nefackuje no hrůza!!! ![]()
Tý jo, úplně jsem měla cuky, že kdyby se to všechno vyházelo, tak by to pro ně bylo přeci pohodlnější, než se brodit bordelem. Ježiš, nechápu, že je někomu za těžko něco odnést do koše a pak do popelnice. To radši sami žijí v popelnici…fůůj, fakt nechápu. A já mám nervy, když zakopávám o hračky ![]()
Jojo,včera jsem to viděla
snad ani není možný,aby v tom někdo žil ![]()
Mahja píše:
NO, to je jak z té reality - Máte doma uklizeno. Běželo, možná běží na Barandově. To mi manža pak říká, neříkej, že tady máme bordel, když vždycky lamentuju.
Jo,to jsem pár dílů taky viděla,bylo to maso.Taky bych brala,kdyby mi pak někdo tak vypídloval ![]()
momi33 píše:Mahja píše:Jo,to jsem pár dílů taky viděla,bylo to maso.Taky bych brala,kdyby mi pak někdo tak vypídloval
To ja taky ![]()
to mi připomíná Máte doma uklizeno ale tohle je fakt humáč jak to ty lidi můžou snést???
fuj tohle je fakt extrémně nechutné.To se mně stát nemůže ![]()
I když kolikrát říkám jakej je tu bordel tak teda nemáááám! ![]()
Kakika píše:
Tý jo, úplně jsem měla cuky, že kdyby se to všechno vyházelo, tak by to pro ně bylo přeci pohodlnější, než se brodit bordelem. Ježiš, nechápu, že je někomu za těžko něco odnést do koše a pak do popelnice. To radši sami žijí v popelnici…fůůj, fakt nechápu. A já mám nervy, když zakopávám o hračky
Kaki taky mám nervy když mladej rozbordelaří všechny hračky:)Ale teda at udělá jakej chce binčus tohle nepřekonáme nikdy ![]()
ja tenhle dil videla je to nechutny je to matka ze synem a to jste nevidely zbytek bytu …jeste jobovka byla ze jak maji tu kuchynskou linku tak v supliku byla mrtva mys
a to uz i ty baby mely co delat a mam pocit ze je to z anglie protoze ja na to koukala na anglickym programu .....a pak prisly jeste na kontrolu tak je jako chvalily jak maji uklizeno …no oproti tomu co tam mely tak asi jo ale ja bych doma nesnesla ani to kdy oni uz jako uklizeno mely
..... ale je fakt ze jsem si taky chtela napsat ty pripravky preci jen je to vsechno bez chemie
momi33 píše:Mahja píše:Jo,to jsem pár dílů taky viděla,bylo to maso.Taky bych brala,kdyby mi pak někdo tak vypídloval
To jo, ale být jima, tak bych se hanbou probadla, že mám doma takový mrvník a ještě to dát do televize, ať to všichni vidí. Oni snad mají i z té špíny hroší kůži…
Ale je neuvěřitelné, jaký tam dokáží ty dvě pak udělat pořádek. Já bych ten barák akorát srovnala se zemí, bych se toho štítila… ![]()