Viděli jste tohle - bordel v bytě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
12.3.11 19:41

To by mě zajímalo, co ty lidi vede k tomu, aby si pozvali domů televizi, když tam mají takový nechutný švajnerajn. Já bych se v prdeli viděla :nevim: Asi za to dostanou hodně peněz a ještě mají uklizeno a můžou začít dělat bordel od znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
12.3.11 19:53

NO, to je jak z té reality - Máte doma uklizeno. Běželo, možná běží na Barandově. To mi manža pak říká, neříkej, že tady máme bordel, když vždycky lamentuju.
Tam neuklízejí i 9 let. Masakr!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
12.3.11 19:58

Tak ja ten porad videla jen parkrat,tenkrat jsme se o nem bavili tady s holkama a jedna nam sem dala odkaz,bylo to docela zajimave,lituju ze jsem si nenapsala ty pripravky,budu to muset zkouknout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
12.3.11 20:01

tak velebnosti a jdu blejt :poblion: :lol: no je to hnus, nechápu, že takoví lidi existují.. Máte doma uklizeno…občas jsem koukala a zaráželo mě,že to byli lidi, co byli i poměrně dost vzdělaní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
12.3.11 20:06

Nechápu,že se takovým chlívem ještě chlubí v TV.Že jí hamba nefackuje no hrůza!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3000
12.3.11 20:13

:poblion: :poblion: :poblion: hustýýýý.Už nikdy neřeknu,že mám doma bordel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
12.3.11 20:19

Tý jo, úplně jsem měla cuky, že kdyby se to všechno vyházelo, tak by to pro ně bylo přeci pohodlnější, než se brodit bordelem. Ježiš, nechápu, že je někomu za těžko něco odnést do koše a pak do popelnice. To radši sami žijí v popelnici…fůůj, fakt nechápu. A já mám nervy, když zakopávám o hračky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
12.3.11 20:22

Jojo,včera jsem to viděla 8-o snad ani není možný,aby v tom někdo žil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
12.3.11 20:23
Mahja píše:
NO, to je jak z té reality - Máte doma uklizeno. Běželo, možná běží na Barandově. To mi manža pak říká, neříkej, že tady máme bordel, když vždycky lamentuju.

Jo,to jsem pár dílů taky viděla,bylo to maso.Taky bych brala,kdyby mi pak někdo tak vypídloval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
12.3.11 20:24
momi33 píše:
Mahja píše:
Jo,to jsem pár dílů taky viděla,bylo to maso.Taky bych brala,kdyby mi pak někdo tak vypídloval :lol:

To ja taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
12.3.11 20:50

to mi připomíná Máte doma uklizeno ale tohle je fakt humáč jak to ty lidi můžou snést??? 8-o 8-o 8-o :poblion: :poblion: :poblion: fuj tohle je fakt extrémně nechutné.To se mně stát nemůže :mrgreen:
I když kolikrát říkám jakej je tu bordel tak teda nemáááám! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
12.3.11 20:52
Kakika píše:
Tý jo, úplně jsem měla cuky, že kdyby se to všechno vyházelo, tak by to pro ně bylo přeci pohodlnější, než se brodit bordelem. Ježiš, nechápu, že je někomu za těžko něco odnést do koše a pak do popelnice. To radši sami žijí v popelnici…fůůj, fakt nechápu. A já mám nervy, když zakopávám o hračky :lol:

Kaki taky mám nervy když mladej rozbordelaří všechny hračky:)Ale teda at udělá jakej chce binčus tohle nepřekonáme nikdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
14.3.11 01:15

holky

ja tenhle dil videla je to nechutny je to matka ze synem a to jste nevidely zbytek bytu …jeste jobovka byla ze jak maji tu kuchynskou linku tak v supliku byla mrtva mys :poblion: a to uz i ty baby mely co delat a mam pocit ze je to z anglie protoze ja na to koukala na anglickym programu .....a pak prisly jeste na kontrolu tak je jako chvalily jak maji uklizeno …no oproti tomu co tam mely tak asi jo ale ja bych doma nesnesla ani to kdy oni uz jako uklizeno mely :zed: ..... ale je fakt ze jsem si taky chtela napsat ty pripravky preci jen je to vsechno bez chemie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
14.3.11 12:04
momi33 píše:
Mahja píše:
Jo,to jsem pár dílů taky viděla,bylo to maso.Taky bych brala,kdyby mi pak někdo tak vypídloval :lol:

To jo, ale být jima, tak bych se hanbou probadla, že mám doma takový mrvník a ještě to dát do televize, ať to všichni vidí. Oni snad mají i z té špíny hroší kůži…
Ale je neuvěřitelné, jaký tam dokáží ty dvě pak udělat pořádek. Já bych ten barák akorát srovnala se zemí, bych se toho štítila… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
14.3.11 14:26

A kde uvidím celý ten seriál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie