Jak vytvořit skupinu na Facebooku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
167
14.2.11 22:39

FACEBOOK 1

UŽ JSEM KOUKALA NA TOLIK DISKUZÍ,ALE JSOU STARÝ A NIKDO MI NEPORADÍ.ZAMILOVALA JSEM SE DO FB,ALE CHCI SI TŘEBA VYTVOŘIT SKUPINU EMIMINO A DO NÍ DÁT NĚKOLIK KAMAREDEK TADY.NEUMIM TO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
14.2.11 22:42

Proč chceš vytvářet diskuzi emimino? Není jednodušší si ty kamarádky přidat na svůj vlastní profil?
Ale pokud máš svůj vlastní profil, tak vlevo je Vytvořit skupinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
14.2.11 22:43

V levým sloupci, jak jsou zprávy, přátelé… tak je i vytvořit skupinu, zvolíš název a přidáváš pak členy....... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
14.2.11 22:45
jenny.fields píše:
Proč chceš vytvářet diskuzi emimino? Není jednodušší si ty kamarádky přidat na svůj vlastní profil?

NEVÍM,CO JE PROFIL,ALE JEN JSEM CHTELA MIT ROZLIŠENO KAMAREDKY TADY,ZE ŠKOLY,Z PRÁCE...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
14.2.11 22:52
janika1975 píše:
jenny.fields píše:
NEVÍM,CO JE PROFIL,ALE JEN JSEM CHTELA MIT ROZLIŠENO KAMAREDKY TADY,ZE ŠKOLY,Z PRÁCE...........

Aha. No profil myslím tvoji stránku na facebooku. Kamarádi se tam dají třídit do skupin. Vždycky když si chci někoho přidat, tak se mne to zeptá do jaké skupiny, možná v tom kroku se dají i vytvořit nové.
A nebo když se koukneš vlevo máš kamarády a vedle toho je tuštička na změny, zmáčkneš a dole se ti objeví vytvořit nový seznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.2.11 23:03
jenny.fields píše:
janika1975 píše:
jenny.fields píše:
Aha. No profil myslím tvoji stránku na facebooku. Kamarádi se tam dají třídit do skupin. Vždycky když si chci někoho přidat, tak se mne to zeptá do jaké skupiny, možná v tom kroku se dají i vytvořit nové.
A nebo když se koukneš vlevo máš kamarády a vedle toho je tuštička na změny, zmáčkneš a dole se ti objeví vytvořit nový seznam.

Presne tak jsem to udelala pred tydnem, mam pres 100 pratel, uz jsem se v nich neorientovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
15.2.11 00:07
jenny.fields píše:
janika1975 píše:
jenny.fields píše:

JO,NĚJAK JSEM TO ZVLÁDLA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová