Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
UŽ JSEM KOUKALA NA TOLIK DISKUZÍ,ALE JSOU STARÝ A NIKDO MI NEPORADÍ.ZAMILOVALA JSEM SE DO FB,ALE CHCI SI TŘEBA VYTVOŘIT SKUPINU EMIMINO A DO NÍ DÁT NĚKOLIK KAMAREDEK TADY.NEUMIM TO.
Proč chceš vytvářet diskuzi emimino? Není jednodušší si ty kamarádky přidat na svůj vlastní profil?
Ale pokud máš svůj vlastní profil, tak vlevo je Vytvořit skupinu.
V levým sloupci, jak jsou zprávy, přátelé… tak je i vytvořit skupinu, zvolíš název a přidáváš pak členy....... ![]()
jenny.fields píše:
Proč chceš vytvářet diskuzi emimino? Není jednodušší si ty kamarádky přidat na svůj vlastní profil?
NEVÍM,CO JE PROFIL,ALE JEN JSEM CHTELA MIT ROZLIŠENO KAMAREDKY TADY,ZE ŠKOLY,Z PRÁCE...........
janika1975 píše:jenny.fields píše:NEVÍM,CO JE PROFIL,ALE JEN JSEM CHTELA MIT ROZLIŠENO KAMAREDKY TADY,ZE ŠKOLY,Z PRÁCE...........
Aha. No profil myslím tvoji stránku na facebooku. Kamarádi se tam dají třídit do skupin. Vždycky když si chci někoho přidat, tak se mne to zeptá do jaké skupiny, možná v tom kroku se dají i vytvořit nové.
A nebo když se koukneš vlevo máš kamarády a vedle toho je tuštička na změny, zmáčkneš a dole se ti objeví vytvořit nový seznam.
jenny.fields píše:janika1975 píše:Aha. No profil myslím tvoji stránku na facebooku. Kamarádi se tam dají třídit do skupin. Vždycky když si chci někoho přidat, tak se mne to zeptá do jaké skupiny, možná v tom kroku se dají i vytvořit nové.jenny.fields píše:NEVÍM,CO JE PROFIL,ALE JEN JSEM CHTELA MIT ROZLIŠENO KAMAREDKY TADY,ZE ŠKOLY,Z PRÁCE...........
A nebo když se koukneš vlevo máš kamarády a vedle toho je tuštička na změny, zmáčkneš a dole se ti objeví vytvořit nový seznam.
Presne tak jsem to udelala pred tydnem, mam pres 100 pratel, uz jsem se v nich neorientovala ![]()
jenny.fields píše:janika1975 píše:Aha. No profil myslím tvoji stránku na facebooku. Kamarádi se tam dají třídit do skupin. Vždycky když si chci někoho přidat, tak se mne to zeptá do jaké skupiny, možná v tom kroku se dají i vytvořit nové.jenny.fields píše:NEVÍM,CO JE PROFIL,ALE JEN JSEM CHTELA MIT ROZLIŠENO KAMAREDKY TADY,ZE ŠKOLY,Z PRÁCE...........
JO,NĚJAK JSEM TO ZVLÁDLA.