Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásný večer. ![]()
Myslela jsem si, že mi ta hláška zmizí, ale zmýlila jsem se. Když se přihlásím chce to po mě telefonní číslo, ale já ho odmítám dát, je to moje soukromá věc, nechci si ho dávat na facebook. Co jsem četla na internetu, tak zatím nikdo nepřišel na to, jak to obejít. Tak se ptám tady - co s tím? Číslo tam fakt zadávat nebudu.
Mám se pomalu rozloučit s FB?
Nebo se s tím dá něco dělat?
Děkuji za odpovědi. ![]()
Mě se to stalo dnes, kamarádka se chtěla podívat, tak jsem se musela odhlásit (což nedělám),přihlásila jsem a tam tohle.
Ať to zkouším, jak chci, nejde to.
to jako že bez čísla vás to už nepustí? Já byla odhlášená dnes a nic to po mě při přihlašování nechtělo, ale vím, že mě to nějakou dobu taky otravovalo a já to musela pořád přeskakovat (či jak se to tam označovalo)
Tak to slyším poprvé
Já se na FB pokaždé přihlašuju a nikdy to po mě tel. číslo nechtělo ![]()
@ejmy píše:
Tak tam napiš vymyšlené a máš to
to me taky napadlo,ale jestli to nebude muset jeste potvrdit na mobilu
urco to musi jit preskocit,nebo vykrizkovat
Přihlašuju se a odhlašuju několikrát denně, naposledy asi před pěti minutami, žádný telefon zadaný nemám a nic to po mně nechce.
Nevím, kde je chyba… co napsat na Helpdesk?
FB v mobilu nemám. Normálně jsem se přihlásila a vypsalo mi to tohle: „Proveďte bezpečností kontrolu. Ověřte svůj účet telefonicky - Používané telefonní číslo můžete použít pro ověření pouze jednoho účtu. Po zadání svého čísla obdržíte kód, který budete moci zadat na Facebook a ověřit tak svůj pčet. Vaše telefonní číslo bude použito pouze pro ověření vaše účtu a nebude s nikým sdíleno bez vaše souhlasu.“ Nikdy jsem tam číslo neměla. A nahoře je jen „facebook“ na to se dá kliknout, ale nikam mě to nepřesměruje, a potom jen „odhlásit“ což samozřejmě funguje. ![]()
Dál mě to nepustí.
@Brambůrka10 píše:
to me taky napadlo,ale jestli to nebude muset jeste potvrdit na mobiluurco to musi jit preskocit,nebo vykrizkovat
Vymyšlené? Právě že ten kód se tam potom musí napsat. A ten si já už nevymyslím. ![]()
Číslo bych tam v žádným případě nezadávala, schválně se jdu zkusit přihlásit- raději se rozloučím s fcbkem.
Tak jsem to zkusila a číslo to po mně nechce
.
Moc neporadím, promin
Příspěvek upraven 22.05.12 v 21:43
@MaselQa píše:
FB v mobilu nemám. Normálně jsem se přihlásila a vypsalo mi to tohle: „Proveďte bezpečností kontrolu. Ověřte svůj účet telefonicky - Používané telefonní číslo můžete použít pro ověření pouze jednoho účtu. Po zadání svého čísla obdržíte kód, který budete moci zadat na Facebook a ověřit tak svůj pčet. Vaše telefonní číslo bude použito pouze pro ověření vaše účtu a nebude s nikým sdíleno bez vaše souhlasu.“ Nikdy jsem tam číslo neměla. A nahoře je jen „facebook“ na to se dá kliknout, ale nikam mě to nepřesměruje, a potom jen „odhlásit“ což samozřejmě funguje.
Dál mě to nepustí.
Tam musí být možnost „přeskočit“… tohle po mně jednou taky chtělo, ale dalo se z toho normálně odejít bez jakéhokoli zadávání. Nemůžeš sem vložit Printscreen?
Nebo fakt napiš na Helpdesk.