Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
aha, tak tady je jádro pudla hlášky „zabezpečení účtu-nízké“ a když jsem na to klikla, chtělo to abych zadala tel.číslo a adresu domů (normálně jako při vyplňování čehokoliv v nastavení profilu). tak asi to nevyplnilo dost lidí, tak to udělali násilnějc ![]()
@MaselQa píše:
Vymyšlené? Právě že ten kód se tam potom musí napsat. A ten si já už nevymyslím.
Jezisi co to je za hovadinu
je to okno moc velke? Po mne to chce akorat aktualizovat mail, taky to nejde vykrizkovat, ale to okno neni zas tak velke, tak to neresim..nebo je to tak, ze pokud to cislo nenapises, vubec te to na fb nepusti? Jestli jo, tak tam cislo bud das, nebo mas po fb :p
Ahojky, většinou se toto stává u účtů, které jsou založeny nedávno. Mně se to taky stalo, chtějí číslo telefonu. Nejde to přeskočit, nejde s tím udělat nic. Ani se nedostaneš na svůj profil. (když nezadáš founa), když se jukneš do nápovědy facebooku. Tak tam píšou když nemáš telefon, tak si musíš nechat ofotit občanský průkaz atd.. ![]()
jako jde to všechno do kopru…
Snad je to dobře, přidávám sem fotku poprvé. ![]()
Je to moc malinké, omlouvám se. Snad to jde přečíst.
Zkusila jsem zadat email a napsalo mi to, že telefonní číslo není platné. ![]()
@MaselQa Ju přesně to, jak nezadáš číslo, nepustí tě to nikam. Já kvůli tomu nebyla cca 3 měsíce na fb… nezmizlo to, pořád se to tam objevuje, a já tam číslo zadávat nechci ![]()
Chtějí prý zamezit to, aby si lidé nedělali více profilů..
@Brambůrka10 píše:
to bude asi novinka proti uchylakum a podobnejm exotum
No, to je sice hezké, ale oni tímhle ty lidi vyloženě přinutí to číslo dát a co já pak vím co s tím číslem udělají, kam ho dají? Já ho tam prostě nedám, nejspíš se rozloučím s FB. Ale naštvali mě pěkně. ![]()
@Prdolinka86 píše:
@MaselQa Ju přesně to, jak nezadáš číslo, nepustí tě to nikam. Já kvůli tomu nebyla cca 3 měsíce na fb… nezmizlo to, pořád se to tam objevuje, a já tam číslo zadávat nechci
Chtějí prý zamezit to, aby si lidé nedělali více profilů..
Jenže když si vytvoříš nový profil, tak stejně se ti to za nějaký čas ukáže.. Bóže. ![]()
@MaselQa píše:
No, to je sice hezké, ale oni tímhle ty lidi vyloženě přinutí to číslo dát a co já pak vím co s tím číslem udělají, kam ho dají? Já ho tam prostě nedám, nejspíš se rozloučím s FB. Ale naštvali mě pěkně.
to se ti nedivim,to musi mit nekde v podminkach,jak s nim muzou nakladat…
Tak to je zvláštní… a když klikneš na „zadejte číslo“, neobjeví se ani potom možnost přeskočit…?
To asi bude něco nového… ale mně to fakt nedělá a telefon zadaný nemám… zajímavé…
![]()
@MaselQa Vytvoříš si účet a cca za 5 dní to tam máš znova - vyzkoušeno ![]()
mají to v podmínkách - je to v nápovědě…
@BohunkaP píše:
Tak to je zvláštní… a když klikneš na „zadejte číslo“, neobjeví se ani potom možnost přeskočit…?To asi bude něco nového… ale mně to fakt nedělá a telefon zadaný nemám… zajímavé…![]()
Nene, tam je jen Mezinárodní kód, pod tím Telefonní číslo a pak „Odeslat mně textovou zprávou“, dál tam je pokračovat a storno. Když kliknu na pokračovat, tak se nic nestane, naběhne mi zas „Telefonní číslo..“ ![]()
ja bych ho tam dala,u me je fb nekdy jediny spojeni ze svetem,dneska uz ho musis psat skoro vsude,tak ze me to uz ani nezarazí…a jestli tam maj,ze ho muzou davat nejakym mark,spolecnostem atd,což je taky vsude,tak at si zavolaj…ale je to pakarna
@Prdolinka86 píše:
@MaselQa Vytvoříš si účet a cca za 5 dní to tam máš znova - vyzkoušeno
mají to v podmínkách - je to v nápovědě…
Ale neměli. A s těmi podmínkami by nás měli seznámit, ne? Je teda fakt, že já si podmínky nikdy nečtu
ale každému se to začlo objevovat až teď.