Facebook, útok hackerů

Anonymní
14.3.12 15:10

Facebook, utok hackeru

Ahoj holky, potrebuju poradit, moji kamaradce se vcera nabourali hackeri prez email k Facebooku, poradite nekdo jak se branit???Hrozne moc ji chci pomoci.....volala na spravce emailu, ale tam ji nedokazi pomoci, protoze ji hackeri zmenili hesla, mate s tim nekdo zkusenost, jak se branit????Moc dekuju za jakoukoliv radu…

Jinak ja bych se ted videla kdo vi kde, ptz tenkrat jsem si psala se znamou, ktera nam zarizovala pojistku a chtela vedet cislo obcanky a rodne cislo, tak jsem ji to napsala prez chat na Facebooku a ted se bojim, jestli to napadli hackeri, jestli to nemuzou nejak zneuzit, aby si na nas nekdo nevzal pujcku, nebo tak, je to mozne???,

Diky moc za odpovedi…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6256
14.3.12 15:16

Branit se asi moc nemuzes, doporucuji casto menit heslo a neco hodne slozityho.
Ja mam hodne spatnou zkusenost se skypem, kdy mi zavirovali program a i po zmene hesla zadna zmena. Musela jsem odinstalovat program, prohnat to antivirakem a naistalovat znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.12 15:55
girlie sage píše:
Ja mam hodne spatnou zkusenost se skypem, kdy mi zavirovali program a i po zmene hesla zadna zmena. Musela jsem odinstalovat program, prohnat to antivirakem a naistalovat znovu.

Ale musi jit prece nejak zablokovat jeji ucty, kdyz ji nekdo zmenil hesla a ona to nemuze zrusit a pisou nechutne zpravy z jejiho uctu jejim pratelum,,,,proste HNUS

• Citovat
  • Upravit
6256
14.3.12 16:00
Anonymní píše:
girlie sage píše:
Ja mam hodne spatnou zkusenost se skypem, kdy mi zavirovali program a i po zmene hesla zadna zmena. Musela jsem odinstalovat program, prohnat to antivirakem a naistalovat znovu.

tak by melo jit zmenit heslo zpatky ne? stejne jako to udelali oni. kliknout na zapomela jsem heslo a poslat si to na email

Ale musi jit prece nejak zablokovat jeji ucty, kdyz ji nekdo zmenil hesla a ona to nemuze zrusit a pisou nechutne zpravy z jejiho uctu jejim pratelum,,,,proste HNUS
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brumikk
14.3.12 16:31

ty si pres facebook posilala cislo tve obcanky a rodne cislo? promin, ale to ses dost naivni - facebook vsechny data (fotky, zpravy, statusy atd) uklada po dobu 10 let(i kdyz je smazes!), takze ano, hackeri se k temto datum mohou dostat a zneuzit je :( facebook je svinarna - zrovna nedavno psali, jak si facebook bez dovoleni stahoval data z chytrych telefonu :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
JolinkaTac
14.3.12 16:46

FB je v tomoto hodně nebezpečný. Nemám na svém profilu ani fotky svých dětí a už vůbec žádné konkrétní údaje o sobě či mé rodině. Na to fakt pozor. V případě zneužití dat se právě moc bránit nemůžeš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.12 16:47
brumikk píše:
ty si pres facebook posilala cislo tve obcanky a rodne cislo? promin, ale to ses dost naivni - facebook vsechny data (fotky, zpravy, statusy atd) uklada po dobu 10 let(i kdyz je smazes!), takze ano, hackeri se k temto datum mohou dostat a zneuzit je :( facebook je svinarna - zrovna nedavno psali, jak si facebook bez dovoleni stahoval data z chytrych telefonu :pocitac:

To je hrozny.....tak uz jsem tak nejak byla v klidu a uz zase nejsem, ale je fakt, ze jsem se od te doby vdala, tak mam i jine cislo Op…Muze si na ty udaje nekdo vzit na me pujcku????To snad ne…:-(

• Citovat
  • Upravit
brumikk
14.3.12 17:03
Anonymní píše:
brumikk píše:
ty si pres facebook posilala cislo tve obcanky a rodne cislo? promin, ale to ses dost naivni - facebook vsechny data (fotky, zpravy, statusy atd) uklada po dobu 10 let(i kdyz je smazes!), takze ano, hackeri se k temto datum mohou dostat a zneuzit je :( facebook je svinarna - zrovna nedavno psali, jak si facebook bez dovoleni stahoval data z chytrych telefonu :pocitac:
To je hrozny.....tak uz jsem tak nejak byla v klidu a uz zase nejsem, ale je fakt, ze jsem se od te doby vdala, tak mam i jine cislo Op…Muze si na ty udaje nekdo vzit na me pujcku????To snad ne…:-(

ano, muze. bohuzel v tomhle state je mozne vsechno :( RC bohuzel zmenit nejde…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.12 17:05

Facebook je sviňárna. Vše, co tam nahraješ patří Zuckerbergovi (snad je to dobře :D). Určitě bych neposílala číslo občanky a rodné číslo. Vůbec. Ani mobil tam nemám. Bránit se nemůžeš, jen hodně měnit hesla, nic víc. Akorát myslím, že když si založíš nový profil a najedeš na ten svůj původní tak tam je „Nahlásit“ nebo něco takového a důvod tam je něco o tom, že ti tento profil byl odcizený. Ale to je podle mě taky úplně zbytečný, bůh ví, jestli s tím něco udělají… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3140
14.3.12 17:21

Facebook má na to samostatnou policy a berou to celkem vážně, mrkni na https://www.facebook.com/…ntact_us.php?…, pokud to chce kamarádka hodně hrotit, pošlete dopis na Facebook Inc. 601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025 USA, měli by to bejt schopný přelouskat a vyřídit i v češtině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
14.3.12 17:51

Pokud se to rozhodnete nejak resit, tak nabizim preklad do AJ. Staci pisnout SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.12 17:52

Diky moc, ja jsem se teda blbe vyjadrila, to napsala prez chat kamaradka ne ja, ale ja se ptam za ni…Jinak moc diky za odpovedi, kamaradky pry dneska volala na nejake centrum FB a pry ji tak nejka rekli, ze je to jeji blbost a nikdo ji nechce pomoci :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
9166
14.3.12 19:53

Já facebook nemám a mám o starost míň :P :P Nevidím na tom nic výjmečného. Můj má k vůli podnikání, a když vidím, co všechno tam dává kamarádka ohledně rodiny, tak mi z toho háže husina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová