Známá fackuje dvouleté dítě

Anonymní
1.3.14 11:55

fackuje dvouleté dítď

Dobrý den. Omlouvám se za anonym. Ale známá sem chodí dost často. Hned na začádku chci napsat, že mě to může bejt jedno, ale bohužel není. Jdu k věci. Známá žije sama jen ze svím synem. Má dva roky. Ale jak se kněmu chová. Šla jsem sní ven. Nedala mu plenku. Má problém s ledvinou. Tak se počural. A ona tam po něm začala ječet, že je to hajz že se zase pochcal, a normálně mu dala takovou facku, až si sedl na zadek. Nehledě na to, že ho fackuje skoro za vše. U mě doma jsem měla na stole otevřený notebook, než jsem ho zavřela tak mi vyloupl jedno tlačítko. Ona mu dala takovou facku že už bych brečela i já. Ten malej měl tak červenou pusu až mi jsem jí musela říct že to přehání. V létě před barákem ho nechala v pokakané a v pročůrané plence sedět v přikopu a patlal se v bahně. Ona seděla a pila kávu. A když jsem jí to říkala, tak zavolala akorád do okna na svého tatu a řekla. Tato malej se zesral. A dál pila kávu. Tak se ptám jak by jste se chovaly? Jako fakt se o prcka nestará. Nájem neplatila tři měsíce. Do obchodu chodí na dluh. A kupuje si hulení.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
1.3.14 11:57

Svím? Tak jí udej, oni si jí zkontrolují a budou jí hlídat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
1.3.14 11:57

Nemela sem to cist..je mi z ni zle chudak dite..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
1.3.14 12:01

Jezis, chudacek malej,… :,(..no ja bych ji dala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
1.3.14 12:01

Kdyz opominu pravopis, tak bych ji takovu vlepila, ze by letela dva metry dál. Pak bych to nahlasila na socku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.14 12:03

Omlouvám se, ale je to 20minut co šla domů. Po té facce. Tak jsem v šoku.

• Citovat
  • Upravit
846
1.3.14 12:04

Sociálku na ni. Já si nedokážu představit že bych dala facana prckovi( na zadek teda občas dostane), ale facka je myslím už týrání. Chudák malej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
1.3.14 12:05
@Anonymní píše:
Omlouvám se, ale je to 20minut co šla domů. Po té facce. Tak jsem v šoku.

Co otec ditete? to je asi to same, co? Ja teda s moji naturou bych ji facku vratila dvakrat tolik a pak bych hned poslala dopis na socku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.14 12:07

Otec není žádný, sama neví kdo to je. Jenže zase udám ji na sociálce. A jak to dokážu.

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
1.3.14 12:08

Já bych ji udala, jde tady přece o to dítě, chudáček maličkej :,(

• Citovat
  • Upravit
6257
1.3.14 12:08

Souhlasim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
1.3.14 12:09
@Anonymní píše:
Otec není žádný, sama neví kdo to je. Jenže zase udám ji na sociálce. A jak to dokážu.

Napis tam co si zazila a co vidis, ze dela s prckem. Socialka si to prosetri sama, treba aspon pomuze, ze scialka udelala bububu a ona toho necha. Fuj, tady tem zenskym bych nechala vybrat spodky.Cuza jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
1.3.14 12:10

Děti by neměly mít děti.

Já vím, je to strašný, ale jí ty nepřevychováš, na to je pozdě. Ona to neumí být matka, jí to asi taky nikdo nenaučil, jede asi v zažitých kolejích. To víš, nejlepší je, když dítě má milující mámu. Nemusí být dokonalá, důležitá je její láska a ona jako vzor chování a spoelčenských norem. Tady to holt není… nebo ne tak ideálně. Takže na pořadu dne je vybrat, co je menší zlo. Nestarat se o ně, zavírat oči, protože ty to stejně nevyřešíš, nebo se obětovat a o dítě se starat sama (nemyslím hned vzít do péče, ale třeba teda přebalit a dohlídnout), a nebo informovat sociálku a lásku a péči nařídit (což nejde - kdo není, tak to nenařídíš). Všechno je špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
1.3.14 12:10
@Anonymní píše:

musíš se na to podívat jinak, sice udáš kamarádku, ale pomůžeš tomu dítěti :zed:

• Citovat
  • Upravit
16986
1.3.14 12:11
@marra2 píše:
Kdyz opominu pravopis, tak bych ji takovu vlepila, ze by letela dva metry dál. Pak bych to nahlasila na socku.

asi tak… a byt chlap, tak by ji museli i polit vodou, aby se probrala. Uf, ve mne vre krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí