Známá fackuje dvouleté dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35545
1.3.14 12:54

Udej jí, víc s tím dělat nemůžeš. :( :( bohužel se to stává a není to jediný případ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
1.3.14 13:00

Nemuzu ti k tomu nic rict, protoze jsem nemela ani silu to docist, stacila mi ta prvni vec s tou fackou a hotovo.

Chudacek malej, ikdyz je to jeho matka, tak si myslim, ze takhle nemuze fackovat 2lete dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
1.3.14 13:09

Nahlaš ji an sociálku, můžeš i anonymně. Budou ji hlídat. Já bych s vědomím, co vše musí ten brouček nevinnej snést, teda žít nemohla. Nemohla bych žít s tím, že jsem se ani nepokusila nic udělat. Takže obrat se na místní OSPOD a popiš jim tam situace. Vím ze své praxe, že lze nahlásit anonymně třeba i mailem, anonymitu budou ctít i při osobním nahlášení a musí prověřovat všechny podněty. Takové zacházení si ten prcek fakt nezaslouží. Ospod je bude hlídat, nepředstavuj si, že hned budou malého valit do klokánku. to není tak jednoduchý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
1.3.14 13:20

Chudák malej, ja jsem proti biti deti, ani svymu malýmu nedávám na zadek.. Občas mu ji plácnu, ale přes plenu a jen náznakem. Snažím se mu domlouvat!! Bych ji vlepila takovy dělo, ze by se z toho brzo probrala,. To musí byt pekny koště! Neví s kým ma dite a jeste se k nemu takto chova. Držku si vyhuluje, ale postarat se neumí!! Socialku na ni. Vim ze to pro tebe neni asi lehký, ale pomoz tomu nebozatku.!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
1.3.14 13:22

Zavolej na ni sociálku i za cenu, že ji dojde, žes to byla ty. To dítě je chudinka, udělej to kvůli němu. Takhle někdo fackovat dítě přede mnou, asi bych se neudržela..je mi strašně líto, v čem některé děti musí žít…a takové mrchy mají děti…zavřela bych ji na sto let někam do dolu…tohle mě dokáže úplně rozpálit do běla :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
1.3.14 13:25

Bude nekdo, kdo tva slova potvrdi? Myslis, ze o necem vi detska lekarka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
1.3.14 13:27

Je hrozny kolik zenskejch se snazi o dite a nejde to.. A pak takovýhle p..i ho maj. Me je těch deti tak líto, v čem musí vyrůstat.. Co z nich jednou muze byt? Jsem úplne vytocena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
1.3.14 13:31

@St. Estephe Dobrý nápad, třeba si všimla nějakých modřin. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
1.3.14 13:31

Kontaktuj sociálku. Pokud nechceš, aby věděla, že jsi to byla ty, tak tam napiě třeba anonymně dopis.Nebo anonymně zavolej.Ale nenechávej to tak, co když ho utýrá k smrti. Kdyby mu dávala na zadek, nebo přes ruku, ještě bych to pochopila, a FACKOVAT? Když ho neutýrá, bude z něj d.bil.

• Citovat
  • Upravit
4560
1.3.14 13:34

@Jancaqa Taky nevím jestli mi je z toho více úzko nebo jestli jsem z toho více rozhořčená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
1.3.14 13:38

To je smutný. Já teda rozhodně nepatřím k matkám co jsou opravdu radikálně proti bití dětí. Zastávám názor, že přiměřeně na zadek, tak aby bylo jasný za co to je dobrý-ale nic se nesmí přehánět. Zakladatelko pokud máš opravdu pocit, že se ke svému dítěti chová hnusně (což podle popisu nejspíš ano) tak ji udej a vůbec se s ní nes… Navíc jde to i anonymně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.14 13:49

Tak pár modřin má. Jednou je to slezlej nehet, nebo že spadl ze stolu. Pa ty modřiny na hlavě jsou do boule. A před půl rokem říkala že se škrábl drátem na líčko. Má tam dodneška šrám. Ale on je neposeda. Takž nevím co si myslet.

• Citovat
  • Upravit
4637
1.3.14 13:53
@Anonymní píše:
Tak pár modřin má. Jednou je to slezlej nehet, nebo že spadl ze stolu. Pa ty modřiny na hlavě jsou do boule. A před půl rokem říkala že se škrábl drátem na líčko. Má tam dodneška šrám. Ale on je neposeda. Takž nevím co si myslet.

Oni se pujdou ptat osetrujiciho lekare, vypracuje jim zpravu jestli matka s ditetem chodi radne na prohlidky, zda nekdy pozoroval na diteti znamky nasili, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.14 13:58

To je ale kráva teda, chudinka malej :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
1.3.14 14:05

My sami mame hrozne zive dite a obcas proste pres tu packu, nebo zadek dostane…ale fackovat dvoulete dite mi prijde uz moc a neco bych ji od plic rekla…nechapu, proc zakladas anonymni diskuze tu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML