Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@MarkétkaBeruška píše:
musíš se na to podívat jinak, sice udáš kamarádku, ale pomůžeš tomu dítěti
a tohle je vtip ne?? tak proč sem píšeš a chceš rady když tady pak řekneš že zase nahlásíš kámošku!! fuj mě je úplně zle co s toho prcka vyroste to je fakt šílený!! když si vzpomenu na svojí kamarádku která se roky snaží o miminko a nedaří se jim je to slušná zaopatřená rodina a pak tady nějakej fetáckej hnus se opře o chlapa a děti jen trpý
![]()
Není to moje kamaráda. Už né já jí to říkala už dříve jak se chová k prckovi, ale už toho na mě padlo dost. Tak po té dneštní facce co mu dala jsem jí pěkně sjela. A říkala to mojí ségře, a ta jí zná taky. Tak říkala že půjde semnou taky. Tak v pondělí ráno. Určitě dám vědět co mi řenou.
Pak pis prubezne, jak to vypada.Budu jen doufat, ze to dopadne dobre.
@MarkétkaBeruška pochopila jsem to tak, ze pani s tebou souhlasila ![]()
@Anonymní píše:
Není to moje kamaráda. Už né já jí to říkala už dříve jak se chová k prckovi, ale už toho na mě padlo dost. Tak po té dneštní facce co mu dala jsem jí pěkně sjela. A říkala to mojí ségře, a ta jí zná taky. Tak říkala že půjde semnou taky. Tak v pondělí ráno. Určitě dám vědět co mi řenou.
jste hodne, diky, diky za to dite ![]()
Markétaberuška- jéé nééé citovala sem to co ty to mi nedošlo, ale ono to označilo tebe. to bylo pro zakladatelku.
Jinak to budeš moc hodná když jí nahlásíš a klidně přeháněj ještě víc aby to opravdu prověřili.. ![]()
Pěkný, o dítě se nestará, nakupuje na dluh, ale hlavně že má na drogy
Nahlásit sociálce, klidně anonymně, ale hlavně CO NEJDŘÍV!! ![]()
Ahoj. Byly jste se segrou na socialce? Respektive neco noveho?
@AniNevim píše:
Ahoj. Byly jste se segrou na socialce? Respektive neco noveho?
Ahoj, ano, včera jsem tam ze sestrou zašla. asi hodinu jsem jí to říkala. sOC. PRACOVNICE, NA MĚ KOUKALA JA NA Zjevení. potom někam volala, přišel tak chlap. sepsal to… podepsala jsem a odešla. takže vubec nevímco bude. Ale pravdou je že ten pán tuznámou zná, protože říkal,,, jo tahle paní.. no.. tak to tam zajdem. potom tam zustal stou ženskou asi pul hodinky… a já koukám z okna a čekám zda nepojede náké to auto. píšu tychle, proto to není přehledné.. dera mi funí za nosem, chce pustit pohádku,, potom to dokončím..
Diky za zpravu. Jste andele toho chlapecka. Snad se to nezvrtne.
Tak už konečně mám čas, to pořádně rozepsat. Přišla jsem tam ze sestrou. Šla jsem přímo za její Soc. pracovnicí. Vubec jsem evěděla jak jí to mám říct. Tak sestra se zeptala kde se mužem obrátit, když máme podezření, že se někdo dost špatně stará o malé dítě… paní se nás zeptala o koho se konkrétně jedná, že ona má nastarosti jen určitý počet..Tak jsem jí řekla jméno. Paní chvilku koukala do papíru,,POTOM SE NA MĚ DLOUZE PODÍVALA A ŘÍKÁ…ano tuhle paní tady má.. a o co se přesně jedná.. tak jsem jí řekla všechno.. o tom jak ho fackuje i o tom že nemá zaplacený nájem a že hrozý že jí neprodlouží smlouvu…Tak o tom že chodí na dluch do obchodu.. ikdyž peníze dostává…Jelikož paní si to chtěla ověřit, tak volala do toho obchodu… prodavačka je její známá..A normálně jsem nevěděla že se bude ptát předemnou. Prodavačka jí řekla že na ten dluch chodí. Volala i na obecní uřad, a ptala zda má zaplacený nájem. Ekonomka jí řekla že nemá… potom se mě ptala zda je to všechno… chvilku jsem váhala zda mám říct o těch drogách.. ale nakonec jsem jí to řekla.. ona se mě ptala zda jsem si na storpocent jistá že si je kupuje a užívá.. řekla jsem jí že ano, protože její vlaastní sestra s drogama obchoduje… a schodou okolností má doma malé děti…takže jsem vlastně udala i její sestru.Ale to mě vubec nevadí, protože u její sestry už byla policie několikrád. Soc. pracovnice,, zavolala toho pána,, přišel,, musela jsem ze sestrou ukázat občany,,, sepsal to všechno, a a podepsala jsem… takže jak jsem psala už v dřívějším přízpěvku.. potom jsme museli jít na tu chodbu.. a paní tam sním o něčem mluvila.. ON I ONA NĚKAM VOLALI.. TAKŽE snad už se to pořádně rozjede…Dneska ráno malému natáhla před obchodem… a to jsem zrovna do toho obchodu šla.. prodavačka říkala že jí na dluch nedala…Co myslíte jak to dlouho bude trvat než se někdo rozhoupe..