Facky ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4466
30.5.13 11:13

@Sifa i kdyby řekl supersprostých slov deset, tak by si to učitelka neměla dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
30.5.13 11:14

Zdravím, já bych si asi nejdřív zjistila od několika dětí jak to bylo.. A pak bych v každém případě šla rovnou za ředitelkou, ať řekl cokoliv, nejdřív ho měla napomenout a pak řešit s tebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sifa
30.5.13 11:16

Jste ubohy

Příspěvek upraven 30.05.13 v 22:30

• Citovat
  • Upravit
5052
30.5.13 11:16
@Žirafátko píše:
@Sifa i kdyby řekl supersprostých slov deset, tak by si to učitelka neměla dovolit.

přesně tak a pokud by to bylo dle učitelky závažné tak řešit s rodiči. Právě proto unás ve školce si chodíme do tříd pro děti a vše se vyřeší rovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
30.5.13 11:18

@Sifa „nakonec dostal paskem“

školkové dítko? No tak je mi to potom jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451

Já tam ráno šla, ale paní učitelka si vzala dovolenou a ředitelka tam je až odpoledne :nevim:

On je vychovaný, moc dobře ví, že pokud něco provede, musí se omluvit, ale on není ten typ co řádí a dělá blbosti. Bývá často nemocný, takže ve školce je málo. Paní učitelka s tím měla velký problém a řešila to tak že ho odsazovala od jiných dětí, a když nesplnil zadaný úkol včas, tak ho peskovala že se má za to stydět. Tohle jsem řešila už několikrát přímo s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sifa

No a facku mu nedala, ne?? dal si ji sam.. treba se pohladil jen po tvari a ona myslela, at si da pres pusu za to co treba rekl..nechci se ji zastavat, ale ono jich je fakt dost nekdy

• Citovat
  • Upravit
8451
30.5.13 11:22

Ale je zvláštní, že mi nic neřekla když jsem si ho od ní vyzvedávala, přímo ona mi ho předala a nijak se nezmínila, že byl nějaký incident :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
30.5.13 11:22
@Sifa píše:
Nema preci smysl delat superhystericky sceny, kdyz ani nevite jak to bylo..

V žádném případě si tohle nemůže učitelka dovolit. Za nic! takhle zesměšnit a pokořit dítě. :cert: Šla bych za ředitelkou a žádala bych vysvětlení :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
30.5.13 11:24
@Sifa píše:
Vite co, oni jsou v takovym blbym veku.. oni se ted radi predvadej pred druhyma a tak my je doma vubec nezname.. meli jsme taky nejaky incidenty, ale ja rovnou sla za ucitelkou a rekla tak a tak a byl klid.. me ted na zacatku tydne syn udelal takovou vec ve skolce, ze jsem koukala jak oparena a byla jsem z toho hodne zklamana a to mi lhal do oci, i kdyz jsem se ho ptala furt dokola.. nakonec dostal paskem a to ja to fyzicky neresim.. oni dokazou prekvapit.. ja bych ho vratila do skolky, ze skoly ho pak taky nebudete moct vyndavat a to se muzou najit daleko vetsi kravy..treba.. no zkuste tu ucitelku a kdyztak ji tam muzete rict, ze by mohla taky schytat ona jednu jestli to bylo jak rikal vas syn.. a bude! :mrgreen:..ja rekla reditelce, ze se pred ni nebudu plazit a byl taky klid..
Řežeš páskem školkové dítě? :poblion: :poblion: Měla by jsi se stydět, není nic, zač by mělo být takhle malé dítě tlučené. pak ale názor od někoho jako jsi ty je naprosto mimo :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
30.5.13 11:25
@valkil píše:
Ještě přihoď nějakou perlu, ať si o tobě uděláme, ucelenější obrázek.Nebo raději ne, už toho vím až až :roll:

Asi tak nějak, radši ať takováhle "matka :poblion: " už nic nepíše, nebo se vážně :poblion: Hnus, hnus, hnus :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12891
30.5.13 11:25
@Sifa píše:
No a facku mu nedala, ne?? dal si ji sam.. treba se pohladil jen po tvari a ona myslela, at si da pres pusu za to co treba rekl..nechci se ji zastavat, ale ono jich je fakt dost nekdy

Jako vázne myslíš, ze učitelka ma dítěti říkat, ze si ma samo jednu vrazit? 8o
Ja ve 4 letech řekla ve školce p.del a učitelka mi řekla, ze pokud se to bude opakovat, tak mi vytrhne jazyk… Ale to bylo ještě za hlubokého sociku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7570
30.5.13 11:27

Je potřeba vyslechnout i druhou stranu…
Souhlasím se @Sifa, že děti nám zdají super a skvělé a pak něco neuvěřitelnýho vyvedou, protože se chtějí předvádět a my bychom to do nich nikdy neřekli.
Vidím to třeba u neteře, co si dokáže navymýšlet.

Ale pokuje pravda, co syn říká, určitě by si to učitelka dovolit neměla…ale chce si ověřit, zda je to pravda… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sifa
30.5.13 11:27

Jo, uplne ho rasim.. ja ho netlucu a nikdy jsem ho netloukla, bylo to poprve a dostal 2 mensi rany.. ani nevite co se stalo, tak nesudte.. a obrazek si udelejte jakej chcete.. vsechny pomalu mate mimina a jste chytry jak p.del

• Citovat
  • Upravit
7570
30.5.13 11:28
@Mišuna píše:
ano někdy je jich určitě dost, v naší školce jsou tři experti že z nich jde učitelkám hlava kolem, kreslí mámu v rakvi, co věta to sprostý slovo, lžou a kradou naprosto bez skrupulí atd, ale teda trest aby si dali přede všema facku se v naší školce neuděluje

Ale maminka o nich řekne, že jsou doma hodný a skvělý, co?? Že není možný, že by se takhle chovali… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí