Facky ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5420
30.5.13 13:59

@Mišuna To já vím, to byla spíš reakce na to trestání páskem a celkově se tu chvíli řešilo trestání násilím.. Já už jsem reagovala na zakl. příspěvek. Taky mi bylo divné, že to mamince nikdo neřekl, nikdo si nestěžoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
30.5.13 14:02

@Matea 8o tak to je hustý teda, by mě zajímalo jestli s tim (resp. s pani učitelkou) něco ředitelka provede nebo to shrabne ze stolu.. takový chování je teda hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556

@Matea Takže to bylo nakonec osobní proti tobě? 8o 8o 8o
To je ale hrozný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila

@Matea No tak to je teda síla.

Chyba je u učitelky, její přístup je hodně divný, k takové učitelce bych dítě taky nedávala, protože si opravdu nemyslím, že každý kdo dělá s dětma, tam taky má co dělat…

• Citovat
  • Upravit
8451
30.5.13 14:04
@Bábrdl píše:
@Matea Takže to bylo nakonec osobní proti tobě? 8o 8o 8o
To je ale hrozný :zed:

řekla bych spíš osobně proti synovi, už na začátku jí velice vadilo, že tam málo chodí protže je často nemocný :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
30.5.13 14:04

Takže učitelka řekla, že syn řekl pravdu a že jí vadilo to ukazování? 8o :nevim: a co tedy řekla ředitelka?
chápu, že ho tam už nechceš dát, že ten měsíc za to nestojí, ale co pak ve škole, když bude třeba taky podobně šikanován, se přestěhujete a bude neustále před nepříjemnostmi utíkat? @Matea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
30.5.13 14:06
@Matea píše: řekla bych spíš osobně proti synovi, už na začátku jí velice vadilo, že tam málo chodí protže je často nemocný :nevim: :nevim:

Tak to je teda samice skotu domáciho, fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
30.5.13 14:07

@marieondatra Pokud je zdrojem šikany učitelka, nemá malé dítě nebo malý školák žádnou šanci.

Jediné řešení je buď změnit třídu a učitelku, nebo důraszná stížnost a snažit se aby taková učitelka odešla, protože tam asi nemá moc co dělat.

• Citovat
  • Upravit
Mišanila
30.5.13 14:10
@78mamina píše:
No vidíš a věř že by se zase ozvala jiná maminka že se jí nelíbí jak chodí její Pepíček za ruku s p učitelkou, proč jako nejde s Vládikem, že je to teda od ní nespravedlivé se takto k jejímu synovi chovat.

No tak ono taky záleží, jestli chodit s učitelkou za ruku je za odměnu nebo za trest, jak čtu zakladatelku, tak s touhle by to bylo spíš za trest ;)

Ale způsob řešení se dá vymyslet i jiný, záleží na konkrétním dítěti, situaci, třídě a hlavně na schopnostech paní učitelky.

• Citovat
  • Upravit
1520
30.5.13 14:10

To je celé nějak na hlavu! Odkdy učitelkám vadí, že dítě často chybí ve školce? 8o To je snad pro ni plus, že má o jednoho na starost míň, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
30.5.13 14:11

Ředitelka řekla, že to bude samozřejmě řešit, že nejsme první na koho si zasedla, ale že většinou to s maminkama nějak vyřešila i domluvou s učitelkou, ale tohle bylo prostě přes čáru. Momentálně je to v řešení ředitelky, a pokud ne, tak stížnost určitě napíšu, stejně tak tam můžu poslat školní inspekci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
30.5.13 14:12
@Mišanila píše:
No tak ono taky záleží, jestli chodit s učitelkou za ruku je za odměnu nebo za trest, jak čtu zakladatelku, tak s touhle by to bylo spíš za trest ;)Ale způsob řešení se dá vymyslet i jiný, záleží na konkrétním dítěti, situaci, třídě a hlavně na schopnostech paní učitelky.

jj ted to dočítám také no tak s touto opravdu za trest :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.13 14:17
@Edita27 píše:
Však já jsem nikde neřekla na učitelku útočit. Prostě se zeptat za přítomnosti např. ředitelky a manžela. Ale rozhodně bych slepě nevěřila učitelce, zrovna tak jako slepě nevěřím dítěti. A i přesto si stojím za svým že dát facku nebo nutit aby si facku dal sám je přehnané. Tohle prostě nejde i kdyby udělal cokoliv.A já mimochodem také paní učitelky obdivuji. Určitě to nemají jednoduché, ale to že udělala něco takového si přece pamatovat musí i kdyby tam měla dětí 100.
Syna např. předevčírem bouchnul kamarád až se mu roztekla krev z nosu a taky mě to hned hlásila. A mají tam také 30 dětí. Jsou věci které si samozřejmě pamatovat nemůže, ale jsou věci závažnější, které by měla říct sama.

U nás ve školce to taky neřeknou, syna v říjnu lonského roku kousala jedna holčička a učitelka nic, stalo se to třikrát za sebou a ten poslední den se dušovala že mu nic neudělala, byl pátek já jela v klidu s klukem na zahradu tudíž jsem ho ani nepřevlékala a večer při koupání jsem zjistila, že ho kousla dokonce dvakrát, tak jsem to vyfotila a šla jsem rovnou za řídou. Vím že ta holčička byly taky prcek o to nešlo ale šlo mi o to že mi niko nic neřekl, nakonec tu holčičku někam zavíraly do místnosti, což teda bylo něco na mě když mi to Jiřík řekl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
30.5.13 14:19

No tak to je síla…Kluka bych tam už nevracela, případně přeložit do jiné třídy..Ale asi bych to tak nenechala jen tak a trvala bych na řešení takové situace, už jen kvůli druhému synovi a ostatním dětem..Nechápu, když ředitelka ví, že jsou s ní problémy, tak jí tam nechá…To je smutné, že učí takovýhle lidi, který na to mají mít školy a odbornou přípravu..Ano i učitelky jsou lidé a můžou selhat, ale právě proto mají školy a psychologické přípravy a pokud chtějí na takovém místě pracovat, neměli by selhávat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
30.5.13 14:20

@Mišuna ok v pohodě… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie