Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@circus no právě, vsadím si, abych vyhrála a když vyhraju, tak tiket spálim ![]()
@Any11 píše:
Za mne fake. SAZKA tvrdi, ze vyherce si vsadil den pred losovanim, tedy 14.5, tiket je ze 13.5.Je to natacene v Hornich Mecholupech, pritom vyherce si vsadil nekde v Pardubicich.
Takze fake.
Tak kde je to natáčené to je to nejmenší, to mohl vsadit kdokoliv kdekoliv, třeba někdo z Prahy při výletě do Pardubic. Ale za mě taky podvrh a to přímo do Sazky.
Tak na 100% nikdo z nás nemůže vědět ani jednu z těch věcí o kterých se tu diskutuje. Možná fake, možná pravé. Já se přikláním k tomu, že výherce je Čech, video je fake, se kterým ani výherce nemá nic společného. A co se týče toho, jestli je spálit tiket blbost.. Nevím. Já se potupne přiznám k tomu, že jsem přemýšlela, co bych dělala v případě výhry já. Upřímně bych byla šíleně vyděšená. Není to jen pár milionů. Víte kolik lidí by potom, kdyby to náhodou prasklo, šlo po výherci? Vždyť by si beztak nemohl nic moc nakoupit. Hned by si kazdej domyslel, co se asi děje. Tolik peněz je spíš prokletí. Hlavně pro obyčejného člověka, kterej s nima neumí zacházet. ![]()
Příspěvek upraven 04.06.15 v 21:22
@Chauvinist píše:
Spíš fake. Podle sazky byl tiket vsazen ve východních čechách, ale na záběrech jsou paneláky v Horních měcholupech, konkrétně zde:
http://www.mapy.cz/zakladni?…
To neznamená jak jsem psala nic, ale nevěřím tomu ani za mák. Výherce vůbec nikdy nebyl, už jsem někde četla, že něco podobného udělali teď bych lhala v nějaké zemi jako je Irák, tam někde..lidi začali sázet jako diví, spousta se jich zadlužilo, přišli o majetek, a výhra snad také nikdy vyplacena nebyla-stejný scénář -výherce se nepřihlásil. ![]()
@Terrinka93 píše:
Tak na 100% nikdo z nás nemůže vědět ani jednu z těch věcí o kterých se tu diskutuje. Možná fake, možná pravé. Já se přikláním k tomu, že výherce je Čech, video je fake, se kterým ani výherce nemá nic společného. A co se týče toho, jestli je spálit tiket blbost.. Nevím. Já se potupne přiznám k tomu, že jsem přemýšlela přemýšlela, co bych dělala v případě výhry já. Upřímně bych byla šíleně vyděšená. Není není to jen pár milionů. Víte kolik lidí by potom, kdyby to náhodou prasklo, šlo po výherci? Vždyť by si ani beztak nemohl nic moc nakoupit. Hned by si kazdej domyslel, co se asi děje. Tolik peněz je spíš prokletí. Hlavně pro obyčejného člověka, kterej s nima neumí zacházet.
To je tak na zbalení kufru a okamžité stěhování někam do ciziny kde tě nikdo nezná… taky jsem nad tím uvažovala, a upřímně, myslím, že by mi rupla cévka a šlus ![]()
@Šarlota4 píše:
Je to fake. Zkouseli jsmr nacist ten kod do aplikace a ta ho vubec nesejmula
a myslíš jako, že jakýkoliv jiný pravý tiket by to vzalo?? přes elektronický technologie zobrazení na monitoru nebo displeji???
![]()
@Tigy99 píše:
a myslíš jako, že jakýkoliv jiný pravý tiket by to vzalo?? přes elektronický technologie zobrazení na monitoru nebo displeji???![]()
![]()
Muz mi tvrdi, ze ano. Ja osobne nevim.
@geilens já si myslím, že mě by to asi nic neudělalo
tak samozřejmě asi bych byla vyšoklá ale pak by to přešlo v stihomam.. Ale slak by mě asi netrefil
a vůbec už nad tím nechci přemýšlet, pak akorát člověk staví baráky, jezdí na dovoleny, pomáhá potřebným a nakonec zjisti ze nemá ani korunu ![]()
@geilens jo a s tou cizinou mas recht.. Ale normální člověk s normální rodinou a zázemím si to nemůže dovolit… To je naprd
@Terrinka93 píše:
@geilens jo a s tou cizinou mas recht.. Ale normální člověk s normální rodinou a zázemím si to nemůže dovolit… To je naprd
To je právě to, musela bys přetrhat všechny vazby… je to jak říká v tom videu - příjdeš o rodinu, přátele…
A hlavně už bys nebyla normální člověk - měla bys na účtu dvě miliardy ![]()
@Šarlota4 píše:
Muz mi tvrdi, ze ano. Ja osobne nevim.
no nevím přesně, ale nejvíc tam falíruje to datum na tiketu 13.5., přitom podle Sazky to mělo být podáno den před slosováním /15.5./ tzn. 14.5.,, ale třeba kalila vodu už Sazka, kvůli bezpečnosti výherce
![]()
„Jde o podvrh. Na sázence je datum, které neodpovídá vítěznému tiketu. Ale uznávám, že si s tím někdo dal hodně práce,“ uvedl mluvčí společnosti Sazka Václav Friedman.
@geilens super.. Vyřešeno.. Můžeme jít zase v klidu a tichu závidět ![]()
@geilens píše:
„Jde o podvrh. Na sázence je datum, které neodpovídá vítěznému tiketu. Ale uznávám, že si s tím někdo dal hodně práce,“ uvedl mluvčí společnosti Sazka Václav Friedman.
otázka je ale, proč si tolik práce s tím někdo dal???