Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak co holky je to realita nebo podvrh? Mě se to moc nepozdává
.
Myslím, že FAKE: Kdyby někdo vyhrál takový prachy, tak by to bylo v mediích, ne?
I kdyby to nevyzvedl?…
@Nainuva
Vždyť v médiích se to řeší dnes a denně, dnes na Seznamu bylo, že výherce má na vyzvedutí ještě 14 dní.
.
Jinak já osobně nevěřím tomu, že to vyhrál někdo zrovna z ČR, myslím, že to byl jen reklamní tah Sazky, aby lidé sázeli. I když mě by to tedy spíše od sázení odradilo, protože pochybuji, že by taková výhra padla dvakrát po sobě ve stejné zemi.
Taky to může být se Sazkou dohodnutý krok - tiket je falešný a na oko už neexistující ![]()
Teda doufám že to není pravda, protože snad tak pitomej nikdo není
![]()
to mohl vyzvednout a pokud to nechce tak to někam dat..
![]()
No jestli to fak spálil tak je to mazec! Ale nevěřím tomu, podle mě je to fake ![]()
@BAZÁREK ANGIE píše:
@Nainuva
Vždyť v médiích se to řeší dnes a denně, dnes na Seznamu bylo, že výherce má na vyzvedutí ještě 14 dní..
no, a co když šťastný výherce skončil na koronárce s infarktem a z objektivních důvodů si tedy výhru nestihne včas vyzvednout? ![]()
@sagina
Tak na to má ještě 3 roky po lhůtě, ale s tiketem tam může jít kdokoliv z rodiny, není na jméno. Podle mého podvrh od začátku do konce -výherce vůbec neexistuje. ![]()
Nebyla náhodou ta výherní čísla vsazena jako „náhodný tip“? Na tom tiketu by přece byla zkratka NT…
@jarmilk taky si myslím, že to bylo NT.
Jinak…když by nechtěl vyhrát tak proč by vsázel? ![]()
Za mne fake. SAZKA tvrdi, ze vyherce si vsadil den pred losovanim, tedy 14.5, tiket je ze 13.5.
Je to natacene v Hornich Mecholupech, pritom vyherce si vsadil nekde v Pardubicich.
Takze fake.
Je to fake. Zkouseli jsmr nacist ten kod do aplikace a ta ho vubec nesejmula
Spíš fake. Podle sazky byl tiket vsazen ve východních čechách, ale na záběrech jsou paneláky v Horních měcholupech, konkrétně zde:
http://www.mapy.cz/zakladni?…
![]()