Falešné lístky na MS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
271
22.5.24 12:57

Falešné lístky na MS

Taky si myslíte o lidech co kupovali falešné lístky z Bazoši, úplný idioti?
Sam bych kupoval jen přes oficiální prodej.
a ty lidé se tomu ještě budou divit.

Dobře jim tak, aspoň se ponauči 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8407
22.5.24 13:05
@LubošJHV píše: Více

Je to prostě zkušenost do života no :roll: v dnešní době je to risk kupovat takhle lístky, resp narazit na poctivého prodávajícího. každopádně určitě mezi nimi jsou i takoví, co ty lístky dostali jako dárek (narozeniny apod.) a nevěděli, kde byly nakoupeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65027
22.5.24 13:14

No me vic teda poburuji ti, co podvody provadeji, ne jejich obeti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3016
22.5.24 13:19

Ti podvedení nikomu nic neudělali a je snad vysoce pravděpodobné, že takovou věc už příště neudělají.
Je to blbá zkušenost do budoucna, přisazovat si že jsou to blbci mně moc užitečné nepřipadá.
Spíš mě pobuřuje, že systém umožňuje to takhle odrbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21255
22.5.24 13:35

Ach jo. Co vy „dobre jim tak“ z toho mate? Podvedena duchodkyne… a v diskuzi uz to jede „dobre ji tak“. Znasilnena zenska… v diskuzi ti sami pisou „dobre ji tak“.
Prosim o odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
22.5.24 14:06

@malákráličice psala: Ach jo. Co vy „dobre jim tak“ z toho mate? Podvedena duchodkyne… a v diskuzi uz to jede „dobre ji tak“.

Pokud je člověk je schopnej něco koupit, co pochází z online prostředí, samo je to čistě „elektronické“ a ještě to „on-line“ pořídí a zaplatí, tak by jeden čekal, že to není babička, co umí pouze SMS. A taky by jeden čekal, že se k tomu kupujícímu nějaký info o možných problémech dostalo.
Jenže, když ona ty lístky nabízela paní, která má nemocný dítě a nemůžou na ten zápas jet. A ten druhej pán, co to prodával, tak je v nemocnici se slepákem a přeci ty lístky nenechá propadnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
22.5.24 14:12

Dle diskutujících je vlastně normální podvádět, kdežto naletět je čin hodný odsouzení. No tvl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21255
22.5.24 14:12
@Ivan PPZ píše: Více

Nechapu, co tim chces rict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
22.5.24 14:14
@Ivan PPZ píše: Více

Co to je za odpověď???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
22.5.24 14:58

Domnívám se....

@malákráličice píše: Více
,že kolega se podivuje tomu, že lidé dospělí, intelektuálně nijak neomezení stejně uvěří takovým pohádkám.

Většina lidí se vysmívá důchodcům, že skočili na lep šmejdům s hrnci či dekami.

A pak se najde NEMALÁ část uživatelů internetu kteří skočí na reklamu fejk eshopů na FB nebo Googlu(schválně zkuste zadat např. dětské oblečení do vyhledávače Google a dát záložku nákupy, většina odkazů na první straně jsou podvodníci, reklamy na FB jsou podvod snad v 99procentech), povídání o podvodných placených seznamkách by také zabralo času, různí bazaroví podvodníci s neuvěřitelnými příběhy, kolik aut se skrytými vadami prodají bazarníci, kolik lidí skočí na investice, dluhopisy apod… Kolik lidí si platí dlouhé roky pojištění všeho možného, aby zjistili po důkladném pročtení podmínek, že pojištění vlastně žádná reálná rizika nekryje atd., atd…

A o tom všem se píše všude možně dnes a denně a stejně se dnes a denně najdou stovky lidí, co chtějí věřit pohádkám a naletí znovu a znovu, třeba na falešné lístky na MS v hokeji.

Stačí rozhlédnout mezi zdejšími uživateli/kami na co vše byli nachytáni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
22.5.24 15:01

Podvádět se nemá a je to špatné, místy až trestné.
ALE: když jsem člověk, co dokáže najít tu nabídku online- web, IG, WU… tak se asi v tom prostředí pohybuju a já jen velmi obtížně dokážu uvěřit, že by se ke mě (jakožto zájemci o lístky) nedostala infomace, že se to takhle nemá kupovat, že se to má kupovat jen na ofiko místech. A že pravděpodobně 95% těch nabídek bude fejkových. Proto píšu, že to asi nekoupil člověk, co neví, co je web a umí jen SMS.
A když pak čtu, jak je podvedenej člověk, co od překupníka koupil 40 lístků, tak mě to už asi těžko dojme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21255
22.5.24 15:08

@Ivan PPZ on nekdo chce, at te to dojme? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
22.5.24 15:09
@malákráličice píše: Více

Myslím, že dotaz nebyl absolutně pochopen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
22.5.24 15:16

Dotaz byl, co si myslíme. Chápeš? @malákráličice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
22.5.24 15:16

OK, koupím lístky na hokej, onemocním, chci je prodat, aby nepropadly. Nabídnu na na Bazoši? Proč by měl být člověk, co je ode mně koupí, idiot?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák