Falešné těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.6.13 17:14

Ahojky,

máte někdo potvrzené falešné těhotenství, jak se to projevovalo?
Já vím na 99,9%, že těhotná být nemůžu. Ale delší dobu mám touhu miminko mít. Není ale s kým :lol: :lol:. Ms normálně v termínu, do toho mám zánět močových cest, tak jestli to není i tím? Ale mám strašně nafouklé břicho. I kamarádky mi to některé nevěří, že fakt těhotná nejsem… Test pro sychr, byl negativní.

• Citovat
  • Upravit
7
3.7.17 10:57

Těhotná nebo falešné těhotenství?

Ahoj už to bude 14 dní, co se mi udělalo špatně. Nevolnost, bolesti hlavy(mdloby),zvýšená teplota, pořád musím chodit čůrat, mám chuť k jídlu, ale přijde mi, že snad všechno kromě suchého pečiva a ovoce mi smrdí. Myslela jsem, že na mě něco leze, tak jsem šla k doktoru a všechny výsledky naprosto v pořádku. Moji blízký mi začali říkat, že jsem určitě v tom a ať si koukám udělat test. Já se jim smála, že to určitě ne (brala jsem antikoncepci a přišlo mi to dost nereálný). Test sem si udělala a samozřejmě negativní. Jenže problémy nepřestávaly ba naopak. Mám nalitý prsa, tmavé bradavky a samovolně mi teče mléko, místo menstruace jsem teď měla tmavě hnědý hlenovitý výtok. Když to skončilo, tak jsem si udělala další test a zase negativní. Tak nevím jestli se mi bouří hormony tím, že jsem antikoncepci přestala brát hned jak mi všichni začali říkat, že jsem v tom nebo mají opravdu pravdu. Za poslední dva dny se mi začalo zvětšovat i břicho (hlavně podbřišek). Vypadá to, jak kdybych se hodně přejedla, ale já sem ráda, že do sebe vůbec něco dostanu. Myslíte si, že by se mohlo jednat o falešné těhotenství nebo jsem opravdu v tom? Na gynekologii jsem objednaná až na konci července.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
3.7.17 11:08

@Sunny20 Tak nemusí jít třeba ani o falešné, ale určitě bych nečekala takovou dobu a šla bych přímo do nemocnice na gynekologii tam tě musejí vzít hned a nebo prostě na pohotovost ale déle bych nečekala když máš takové příznaky jakou dobu už :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
3.7.17 11:37

Myslím že těhotná nebudeš dojdi si na testy hcg, máš asi jiný problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.17 11:44

@Sunny20 Na gyndu klidne hned jako akutni pripad. Doktor te odmitnout nemuze.

• Citovat
  • Upravit
53518
3.7.17 12:09

Něco jako falešná březost u fen?! Já už bych byla dávno na gyndě. Pokud byl sex, těhotná být můžeš. Nebo nemusíš. Domácí těhotenské test jsou poměrně spolehlivé. Třeba ses jen testovala blbě. Ale doktor ti dá jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
3.7.17 12:27

Holky…jsem uplne zmatena, urcite mi tu nektera zkusenejsi maminka poradi… Dnes jsem si delala test a vysel pozitivne, trikrat slaba druba carka. Jde mi ale o to, ze se mi to zda velmi brzy. Pohlavni styk probehl 15., ms jsem mela dostat kolem 20., dnes mam tedy teprve 13 dni zpozdenou ms a uz pozitivni testy…Zitta jdu na gyndu, puvodne na prevenci, sestricka mi rekla, ze mi rovnou vezmou krev. Pokud to dobre chapu byla bych tedy nejaky druhy tyden tehotna, kdyz se to pocita od posledni vynechane ms? Vsude ale ctu, ze druhy tyden tehotenstvi se prakticky nepozna… :nevim: Zadnou nevolnost ani nic jineho nepocituju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
3.7.17 12:31

Když jsem byla u praktický poslala mě napřed na internu do nemocnice, z interny mě poslali na neurologii a nikde nic nezjistili. To že bych mohla být těhotná napadlo až mamku, když si vzpomněla na sebe. Všechny tyhle příznaky se začaly nabalovat až postupně. Poslední termínu sexu nejsem schopna dát dohromady, protože jsem měla i teď dost starostí, ale tím, že jsem brala prášky jsme se ničím nechránili. Každopádně jsem zkoušela mamatest 10 a na tom snad není co zkazit ne? Zítra si zajdu k doktoru a uvidím, co mi na to řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
3.7.17 12:37

@uklidcb pokud máš už 13. den zpožděnou ms a testy jsou pozitivní, tak myslím, že není co řešit,…a gratuluji :kytka: :andel:
Mě se pozitivní těhu test ukázal již den před očekávanou ms ;) sice dušík, ale ukázal a hle, zítra začínám 28. týden těhotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
3.7.17 12:40

@Sunny20 možné je všechno, každopádně, pokud ti něco teče z prsou,..je možné, že opravdu těhotná jsi :) Tak dej pak vědět, jak jsi dopadla :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
3.7.17 12:50

Známa trpěla falešným těhotenstvím. Pohybovala se mezi malými dětmi. Sama si je moc přála a zbláznily se jí hormony. Podstoupila hormonální léčbu a už ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
4.7.17 11:46

@sonik8721 tak mi dneska pan doktor těhotenství potvrdil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
4.7.17 12:03

@Sunny20 no super! Tak gratuluji :kytka: :andel: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.21 09:16

Zažily jste to někdy?

Ahojky, mám asi ne moc častý dotaz, ale setkaly jste se někdy s falešným těhotenstvím z příčiny z velkého strachu z otěhotnění a ne z té opačné příčiny silné touhy po miminku? Pokud ano, jak to u vás probíhalo a kam až to zašlo? Děkuji :?

• Citovat
  • Upravit
3115
10.12.21 09:34
@Anonymní píše:
Ahojky, mám asi ne moc častý dotaz, ale setkaly jste se někdy s falešným těhotenstvím z příčiny z velkého strachu z otěhotnění a ne z té opačné příčiny silné touhy po miminku? Pokud ano, jak to u vás probíhalo a kam až to zašlo? Děkuji :?
Četla jsem diskuze od holek, co plaší, že jsou určitě těhotné, přestože ms chodí a na ultrazvuku nebylo nic vidět tři měsíce po styku. Plus mínus. Protože přece mají jasné těhotenské příznaky, tak se ten utz musí plést. Takže jde to docela daleko. Tam to asi buď chce už jen dobrýho psychologa nebo počkat na termín porodu a zjistit, že jako nic.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí