Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ťarbík01 Co ho znám já tak ne…Žádné dýmovnice nehaze, nejezdi se rvát atd…Dokonce co vím tak ani nejezdí na každý zápas…Prostě jede když je čas…Jinak třeba v TV kouká to jo…Ale.ze by byl vyloženě takový ten co by jezdil na všechny zápasy chodil do kotle, pak se rval atd to ne…
@unuděná píše: Více
To bys neverila jak jinak normalni chlap dokaze magorit u sportu..muj partner, zacne hlasite komentovat v hospode kde je pustena telka s fotbalem, hokejem i kdyby tam sedel prezident.
, Jo ted bylo dilema. Hokej..nase rodna hrouda hraje v extralize a vsichni souperovi hraci z jinych mest jsou k.teni.slusne receno..No a ted..jeden z MS byl take z ligy a on dal goly na Ms. Nojo..tak pry mu odpustil, ze hraje za ten hrozny mancaft v lize..myslela jsem ze prasknu smichy, ale fakt uplne na vazno ![]()
@lilith1 No já věřím že někdy šílí…Jako třeba u MS teď jsem šílela taky teda…🤣 🤣 🤣 🙈
@Tereza2609 píše: VíceŽe toho víš o něm nějak hodně a řešíš to za ní. To teda nevím proč.
@lilith1 píše: Více
No to já právě věřím a rozhodně mi to neimponuje
Taky jsme s manželem a přáteli koukali na hokej, taky jsme si zařvali, když padl gól, ale vše v rámci přiměřeně slušného chování, žádný vulgarity, ožírání a výtržnosti, jak bývá zvykem u zápasů Sparty. A tetování je promyšlená doživotní věc, ne nějaký „ty pí. čo hraj“, co mu ujede u telky doma ![]()