Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Paní_z_obrazu píše: Více
No tak se jí nesměj… však je tu ještě Mácha, Jirásek nebo Čapek.
![]()
@Anonymní píše: Více
Jj a co teprve takový Stalin za mlada. ![]()
Ten by stál určitě za hřích, jen to teda nebyl zrovna žádný spisovatel. ![]()
@Anonymní 56442936
Dokud nejsi zamilovaná do Marxe, je to cajk ![]()
@Černá Madonna píše: Více
Teoreticky by slečně mohlo pomoci začít číst Kerouca. Klasika to je a ta kamarádka by k tomu taky byla chápavější.
@Paní_z_obrazu píše: Více
No to by mohlo i vyjít… ![]()
Až nato, že zakladatelka zbožňuje spíš ty ruské spisovatele.
![]()
@Černá Madonna píše: Více
Tak to bude vyléčená až se doví, že Gogol Rus nebyl ![]()
Jste na ní hnusné. Místo toho, abyste slečnu pochválili, že čte klasiku (to se už vidí opravdu jen zřídkakdy), se tady do ní pouštíte jak slepice do žížal.
Zakladatelko, to je v pohodě. Jsi mladá, máš hezké romantické představy, kdy jindy bys měla snít než právě v mladém věku? Až tě dostihne realita všedního života, na snění a čtení už moc času nezbyde. Užívej si svůj čas, buď klidně zamilovaná až po uši, časem to třebas bude jiný autor nebo konkrétní postava z nějaké knihy, to všechno je v pořádku.
Moje první velká platonická láska byl Kapitán Korkorán ![]()
@Anonymní píše: Více
Proc ne, ja se taky divam rada na Zaklinace a hezky se u toho usmivam
. Jinak koukam, myslela jsem, ze krom segry nikdo uz ruske autory nechce. Ta je ale miluje vsechny. Precetla tu silenou bichli Zlocin a trest ta je od tveho oblibence, pak nadsena z Vojny a miru Tolsteho a to o tom lenochovi to nevim jak se jmenuje. premyslim ze ji k vanocum koupim Idiota nebo Bratri Karamazovi. Ja jsem Dostojevskeho nedala, mimch.to byl alkac non plus ultra.
Náhodou je to moc fajn, že takhle čteš klasiku. Asi není potřeba to řešit. Průšvih bude, až budeš tohle své vzrušení aplikovat na Rudou záři nad Kladnem.
V 18. je to v pořádku. Klasikové si obdiv jistě zaslouží. Nic jiného za tím není, ač se to tak může jevit.
Dobrý den, mám menší problém.. teda alespoň si myslím že to lidé vidí jako problém.
Několik měsíců zpět jsem se dostala do čtení klasické literatury. Začalo to Dostojevským ale toho už nečtu. Nyní jsem úplně… Až po uši „zamilovaná“ do Gogola a jeho tvorby.. ale sahá to až do takové míry že si o něm každou chvíli zjišťuji nové věci, koukám na jeho portréty a fotky a myslím, že je atraktivní..
Svěřila jsem se kamarádce a ta mi řekla že jsem nechutná a divná.. ale já.. mám ho prostě ráda, hezky se mi čte a prostě mi tak jako.. „padl“ do oka.
Je to normální? Být.. „zamilovaná“ do autora který už je po smrti? Je mi 18..