Doporučte mi podcasty s příběhem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
415
30.5.24 19:56

Doporučte mi podcasty s příběhem

Ahoj,

nemáte prosím tipy na oddechové podcasty, ve kterých se vyskytuje nějaký příběh?

Poslouchala jsem teď Skutečné zločiny a Vychovávej s láskou (příběhy lidí, kteří prožívali těžké dětství), ale už jsem doposlouchala všechny díly zpětně a nevím, co teď.

Tak něco podobného, klidně krimi tématiku, ale ne úplně investigativní novinařinu. Třeba něco z historie, ale spíš zajímavosti. Rozhovory, ale ne příliš odborné.

Zkrátka jakékoliv téma, ale aby nebylo edukativní, spíš oddechovka. Potřebuji něco, co mě vtáhne, abych zapomněla na to, že běžím. ;)

V češtině nebo angličtině, to je jedno.

Díky moc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12006
30.5.24 21:00

Pribeh, ktery se opravdu stal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6620
30.5.24 21:10

Pokud máš ráda vraždy a jejich okolnosti, tak Stáňa :D Krimi příběhy (název je jen krimi příběhy).. některé jsou neuvěřitelné, něco je už dávno v minulosti, některé kauzy sleduje i dost aktuálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
30.5.24 21:15

Pribeh, ktery se opravdu stal
Chumelenice - nejsou to zadne pribehy, nepasuje to do tveho popisu, ale pro me je to nej oddychovka mezi tim edukativnim obsahem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
30.5.24 21:19

Určitě doporučuji Pod lampou, všechno má velmi kvalitně zpracované s úžasným přednesem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.24 21:43

Za mě určitě doporučuji podcast „Abeceda strachu“. Rozebírá různá témata a najdeš ho například na Spotify. Na YouTube ho můžeš střídavě najít na kanálech „Eduard Birke“ a „StaySteak“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
31.5.24 05:51

Díky všem, vyzkouším určitě všechna Vaše doporučení. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
31.5.24 07:09

Já ještě přidám hodinu dějepichu, osobně mám kromě výše zmíněných ráda i středověk; a stanici hrůzy, to je stejná dvojka jako z dějepichu a baví mě moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
31.5.24 08:49

STN - Příběh oběti nebo Příběh trestance,
Hlubiny od Refresheru.

Hlavně nebrat Netabuj od zdejšího serveru, jde o podvod na původní hosty, jejichž příběhy nebyly ve video formátu. Šlo o osudy obyčejných lidí, které měly potenciál pomáhat. Podvod to je bohužel i na redaktorku, která podcasty společně s hosty nahrávala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!