Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
nemáte prosím tipy na oddechové podcasty, ve kterých se vyskytuje nějaký příběh?
Poslouchala jsem teď Skutečné zločiny a Vychovávej s láskou (příběhy lidí, kteří prožívali těžké dětství), ale už jsem doposlouchala všechny díly zpětně a nevím, co teď.
Tak něco podobného, klidně krimi tématiku, ale ne úplně investigativní novinařinu. Třeba něco z historie, ale spíš zajímavosti. Rozhovory, ale ne příliš odborné.
Zkrátka jakékoliv téma, ale aby nebylo edukativní, spíš oddechovka. Potřebuji něco, co mě vtáhne, abych zapomněla na to, že běžím. ![]()
V češtině nebo angličtině, to je jedno.
Díky moc. ![]()
Pokud máš ráda vraždy a jejich okolnosti, tak Stáňa
Krimi příběhy (název je jen krimi příběhy).. některé jsou neuvěřitelné, něco je už dávno v minulosti, některé kauzy sleduje i dost aktuálně.
Pribeh, ktery se opravdu stal
Chumelenice - nejsou to zadne pribehy, nepasuje to do tveho popisu, ale pro me je to nej oddychovka mezi tim edukativnim obsahem
Určitě doporučuji Pod lampou, všechno má velmi kvalitně zpracované s úžasným přednesem ![]()
Za mě určitě doporučuji podcast „Abeceda strachu“. Rozebírá různá témata a najdeš ho například na Spotify. Na YouTube ho můžeš střídavě najít na kanálech „Eduard Birke“ a „StaySteak“
Já ještě přidám hodinu dějepichu, osobně mám kromě výše zmíněných ráda i středověk; a stanici hrůzy, to je stejná dvojka jako z dějepichu a baví mě moc ![]()
STN - Příběh oběti nebo Příběh trestance,
Hlubiny od Refresheru.
Hlavně nebrat Netabuj od zdejšího serveru, jde o podvod na původní hosty, jejichž příběhy nebyly ve video formátu. Šlo o osudy obyčejných lidí, které měly potenciál pomáhat. Podvod to je bohužel i na redaktorku, která podcasty společně s hosty nahrávala.