Fandí Spartě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
417
3.6.24 13:47

Fandí Spartě

Ahojky lidi jdu s takovou neobvyklou otázkou tady.Ale.uz nevím… :D
Mam nejlepsi kamarádku. Mela. v životě docela smůlu ale to teď není důležité… Potkala chlapa sedli si stýkali se rozumí si on je z ní pár ona z něj taky…Vše by bylo super…Hrozně moc jí to přeju opravdu si s ní život zahrál…Ale???
Narazila na pro mě nepochopitelnou překážku…
Zjistila, že ten její vyvolený fandí Spartě… :D Ona fandí FC Viktorii. Samozdrejme asi ne úplně tak jako on Spartě…On má vytetovanou Spartu i na těle… :D Její rodina není nějak fotbalové založena ale jako když už někomu fandí nebo jdou na fotbal tak na Viktorku.
No a ona má nějakej blok nebo nevím ale prostě bere to jako nějakou překážku nebo já nevím jestli má strach že kdyby byl zápas Viktorka a Sparta a koukali na to v rodině že se pak pozabíjeji…😁Snažím se jí vysvětlit, že je to jen fotbal a že podle toho nemůže se přece rozhodovat…Bohužel já osobně žádného Sparťana neznám…Upřímně Spartu nemám ráda…Ale asi bych kvůli tomu jako neházela chlapa co bych měla ráda přes palubu.Ona mi tvrdí že Sparťani SOU prostě jiný…Ale jak říkám tak já žádného neznám…
Prosím Vás že je to nesmysl podle tohohle se rozhodovat? Já už totiž nevím jak ji mám přesvědčit aby neblbla..Tak mi napadlo že když ji ukážu i jiné názory že třeba se vzpamatuje… :) :D Děkuju..Protože on mi píše že je z toho nešťastný ona je taky nešťastná a já už nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3667
3.6.24 13:54

A ty jsi samaritánka, která to musí rozlousknout? Nech to koňovi, ten má větší hlavu a věnuj svůj čas a energii něčemu smysluplnějšímu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
3.6.24 13:59

@Fee-bee Já ji chci jen pomoct..A napadlo mi že když by měla další názory pomůže to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
3.6.24 14:02

Můj manžel je Sparťan. Můj otec Slávista :lol: Nicméně se spolu dokáží bavit v pohodě, protože ani jeden není de..l. Takže pokud to není ten zarytý Sparťan, který umí jenom urážet jiné fanoušky, pak to fungovat může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.6.24 14:02

Upřímně, já bych s fotbalovým maniakem s logem Sparty (ani jiného klubu) vytetovaném na prsou taky nebyla :lol: :lol: Představím si okamžitě vyholené vulgární hova.do s řetězem kolem krku a korbelem v ruce, to chceš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
3.6.24 14:03

Pro mě je zarytý fotbalový fanoušek (navíc s tetováním fotbalového klubu) red flag. Fanoušci hokeje nebo tenisu prostě nepůsobí policii půldenní manévry s těžkooděnci. Já si tudíž myslím, že tenhle vztah nedopadne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
3.6.24 14:06

Ani jsem to nečetla celé. Jéminkote, to jsou starosti… :roll: Jak děti ve školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15725
3.6.24 14:11

Mno, tohle už není fanoušek Sparty, ale fanatickej polonácek, ale to je problém kámošky, skoro bych si tipnul, že její smůla spočívá v chybných rozhodnutích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
3.6.24 14:20

Já ho znám…A žádnej fanatickej nacek to není… je to normální chlap kterej prostě fandí a nechal si to vytetovat…Ale co já ho znám tak je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.6.24 14:28
@Tereza2609 píše: Více

A proč to řešíš za ní? Pokud je to pro ní nepřekonatelnej problém, má právo na to to ukončit bez tvého svolení, ne? Vážně chceš být zodpovědná za jejich vztah, do kterého jí budeš proti její vůli přesvědčovat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
3.6.24 14:32

@unuděná Já ji nepřesvědčuju…Je to na ní…Ona s nemůže rozhodnout tak ji chci jen pomoct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
3.6.24 14:43

No, fanousci, co si nechaji vytetovat nejakou takovou blbost, jsou podle me ujeti, ale tvoje kamoska asi taky uplne normalni nebude. Tak at se s nim rozejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
3.6.24 15:07

Chlap s tetováží jakéhokoliv klubu, bez ohledu na to, jestli to
je Sparta nebo FC Kotěhůlky, by se musel hodně snažit, aby tuto vadu nějak vykompenzoval 😜.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
3.6.24 15:21

@Karamba2020 Proč?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
3.6.24 15:24

Hele za mě tetování je trapné vseobecne. :mrgreen:
Nemám ráda ani taková tetování, kdy si rodiče nechají po narození vytetovat díte. Jakože třeba Baruška 22. 10. 2022. :mrgreen:
Ale to jsem odbočila. :mrgreen:
Chodila jsem s několika klukama, co fandili Spartě. A to tak, že měli koupenou permanentku a jezdili do Prahy na fotbaly.
V TV mě fotbal nebavil. Ale když jsme jeli jako parta na fotbal, tak se mi ta atmosféra líbila.
A to jsme jezdili jako parta, kde byli lidi co fandili i jiným týmům.
Třeba můj ex měl nejlepšího kamaráda, který fandil Baníku. :mrgreen:
Prostě řekni kámošce, že pokud není úplná roura, tak nebude řešit, zda fandí ten chlap Sparte, Baníku, Slavii atd. To je prostě jedno.
Myslím si, že ten chlápek nepatří do sorty lidí, co by se na fotbal jelo poprat, zničit vybavení stadionu, házet dýmovnice a tak, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí