Fantastická štěnice a kde jí najít?

Anonymní
6.9.23 09:52

Fantastická štěnice a kde jí najít?

Holky ahojte. Jsem totálně vyřízena. Tchyně nám podruhé donesla štěnice :( ani jednou nám neřekla že je má a veselé k nám chodila. Poprvé když jsem to zjistila když jsem doma našla jednu přišla s tim že je mela ale že si to necha vystříkat a tak jsem její návštěvy,,dovolila,, v domění že bude vše v pořádku. Měli jsme klid ani jeden štipanec nechali si to dvakrát vystřikat a meli ty dva roky klid klid. Až do teď. 2mesice zpet jsem našla jednu a hned mě napadla tchyně když jsem se jí zeptala jestli je náhodou nemá tak jooo prý že sem tam nějakou zabije. Zase k nám chodila ta kráa a ani nic neřekla nosila k nam domu kde jake kokoince i přes muj zakaz. Super máme dva postřiky navazujici na sebe ale 3 tydny po postřiku syn měl štipanec a já taky. Volala jsem na další postřik. Přijdou zítra. Najít se nám je nedaří. Postele, lišty, zásuvky, obrázky, matrace, uz mě nenapadá kde ty potvory najít. Tak má otázka zní vy co jste je měli a i našli kde ty mrchy štipave můžu ještě najít. Na jakých netradičních místech jste je našli vy? Jsem hysterka já vím ale při představě že by mi mělo něco koukat děcka jen proto že tchyně je nezodpovědna a neřeší to mě zvedá že židle.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.9.23 10:03

CO bomba? Není účinnější? Nějakou dobu se nemá vytírat. Neporušili jste to?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.23 10:08
@Anonymní píše:
CO bomba? Není účinnější? Nějakou dobu se nemá vytírat. Neporušili jste to?

Já s tou bombou právě nevím. Máme 16mesicni mimi nevím jak je to se škodlivosti. Nicméně se poptám

Edit jinak ne neporušili.

• Citovat
  • Upravit
Uslava
6.9.23 10:28
@Anonymní píše:
Holky ahojte. Jsem totálně vyřízena. Tchyně nám podruhé donesla štěnice :( ani jednou nám neřekla že je má a veselé k nám chodila. Poprvé když jsem to zjistila když jsem doma našla jednu přišla s tim že je mela ale že si to necha vystříkat a tak jsem její návštěvy,,dovolila,, v domění že bude vše v pořádku. Měli jsme klid ani jeden štipanec nechali si to dvakrát vystřikat a meli ty dva roky klid klid. Až do teď. 2mesice zpet jsem našla jednu a hned mě napadla tchyně když jsem se jí zeptala jestli je náhodou nemá tak jooo prý že sem tam nějakou zabije. Zase k nám chodila ta kráa a ani nic neřekla nosila k nam domu kde jake kokoince i přes muj zakaz. Super máme dva postřiky navazujici na sebe ale 3 tydny po postřiku syn měl štipanec a já taky. Volala jsem na další postřik. Přijdou zítra. Najít se nám je nedaří. Postele, lišty, zásuvky, obrázky, matrace, uz mě nenapadá kde ty potvory najít. Tak má otázka zní vy co jste je měli a i našli kde ty mrchy štipave můžu ještě najít. Na jakých netradičních místech jste je našli vy? Jsem hysterka já vím ale při představě že by mi mělo něco koukat děcka jen proto že tchyně je nezodpovědna a neřeší to mě zvedá že židle.

Proč je fantastická?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.23 10:36

@Uslava a co mi řekneš k tématu? Potom možná I odpovim

• Citovat
  • Upravit
Janli
6.9.23 11:02

Víš o tom, že neštípou jen štěnice? Mohl vás poštípat i komár nebo sametky. Navíc štěnice klidně lezou z okolních bytů.

• Citovat
  • Upravit
66568
6.9.23 11:03
@Anonymní píše:
@Uslava a co mi řekneš k tématu? Potom možná I odpovim

no mě to taky zaujalo, proč se to jmenuje zrovna takhle nesmyslně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8855
6.9.23 11:25
@Janli píše:
Víš o tom, že neštípou jen štěnice? Mohl vás poštípat i komár nebo sametky. Navíc štěnice klidně lezou z okolních bytů.

přesně to mě zaujalo taky, že ze dvou štípanců na dvou osobách navíc, bůh ví od čeho, hned štěnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8855
6.9.23 11:26
@vokishka píše:
no mě to taky zaujalo, proč se to jmenuje zrovna takhle nesmyslně

to bude parafráze fantastických zvířat
https://www.csfd.cz/…jit/prehled/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
6.9.23 11:28
@Uslava píše:
Proč je fantastická?

Jestli to nebude nadpis podle toho filmu: Fantastická zvířata a kde je najít :lol:

Zakladatelko, zavolej si Mloka, ten ti ji najde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.9.23 11:38

Ty řešíš v létě nějaký jeden štípanec a hned hážeš vinu na tchyni? Hele, když jí doma nechceš, tak jí tam nezvi :mrgreen: Fakt je hoooodně malá pravděpodobnost, že ti přinese štěnici (jednu, natož tolik, aby se ti doma pomnožily!) v letním oblečení na sobě. Nejspíš vás jednoduše pokousal komár, mochničky, nebo i octomilky, těch je teď všude mraky. A moříš si zbytečně byt postřikama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80427
6.9.23 11:57
@unuděná píše:
Ty řešíš v létě nějaký jeden štípanec a hned hážeš vinu na tchyni? Hele, když jí doma nechceš, tak jí tam nezvi :mrgreen: Fakt je hoooodně malá pravděpodobnost, že ti přinese štěnici (jednu, natož tolik, aby se ti doma pomnožily!) v letním oblečení na sobě. Nejspíš vás jednoduše pokousal komár, mochničky, nebo i octomilky, těch je teď všude mraky. A moříš si zbytečně byt postřikama.

ale zase, vždyť ta tchýně štěnice doma měla, nebo pořád má, a před zakladatelkou to přiznala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.9.23 11:58
@stinga píše:
ale zase, vždyť ta tchýně štěnice doma měla, nebo pořád má, a před zakladatelkou to přiznala

Nojo, ale kdyby jí na sobě nesla v letním oblečení, tak si toho nejspíš všimne ne? Ta pravděpodobnost je tak malinká, že vyšší šance je že tam štěnice přišla od sousedů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80427
6.9.23 12:04
@unuděná píše:
Nojo, ale kdyby jí na sobě nesla v letním oblečení, tak si toho nejspíš všimne ne? Ta pravděpodobnost je tak malinká, že vyšší šance je že tam štěnice přišla od sousedů.

může ji donést v tašce, na dně tašky zvenčí, v záhybech tašky,
ale od sousedů to pravděpodobnější je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.23 12:55

Jsou to potvory. Příbuzní si je přinesli s postelí z druhé ruky. Zamořili tím panelák. Ten se nechal ošetřit, všechno vyhodit. Majitel jim nabídl jiny být než dají ten jejich dohromady. Akce na půl prázdnin. V září přišli znovu. Ukázalo se, že to vůbec nebyla jejich chyba. Štěnice měla jedna nájemnice v otomanu. Dalo práci ji přesvědčit aby ho vyhodila. Takže všechno znovu, půl paneláku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová