Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobre se soudí viď? Zvladam vše v naprosté pohodě. Není vepsané pravidlo, ze kdo šlape automaticky bere drogy. To už tady taky bylo a pravidelně dochazim na testy a jsem čistá.
Takze drogy uz taky byly? Holka, ne exmanzel, ty si sama hazis klacky pod nohy…
Dotaz by nemel znit, jak vyzrat na exmanzela, ale jak vyhrat sama nad sebou.
@J_Doe píše:
Takze drogy uz taky byly? Holka, ne exmanzel, ty si sama hazis klacky pod nohy…Dotaz by nemel znit, jak vyzrat na exmanzela, ale jak vyhrat sama nad sebou.
Koukám ze ty to asi taky nemáš v hlavě v pořádku. Bylo to myšleno tak, ze tohle na mne taky zkoušel, ale neuspěl, jelikož já k drogám nikdy nesmerovala a ani to nemám v plánu. ![]()
A proč to řešíš když to bylo v době než jsi měla dítě? Proč se k něčemu tak starýmu přiznáváš na sociálce a v neposlední řadě jak k něčemu takovýmu po takový době ex přišel a ke všemu proč jsi to nepoprela? ![]()
@Ravedd píše:
A proč to řešíš když to bylo v době než jsi měla dítě? Proč se k něčemu tak starýmu přiznáváš na sociálce a v neposlední řadě jak k něčemu takovýmu po takový době ex přišel a ke všemu proč jsi to nepoprela?
Je to rok stará záležitost.
@Anonymní píše:
Celou dobu mám normalni práci nikdo to jinak nebylo. Tohle jsem dělala 1 max 2 za týden ještě v době kdy jsem dceru neměla.
Rok stará možná ale píšeš že to bylo před dcerou tak nechápu proč se k tomu přiznáváš na sociálce místo abys řekla že nic takovýho neděláš. Akorát si zbytečně házíš klacky pod nohy
@Anonymní píše:
Koukám ze ty to asi taky nemáš v hlavě v pořádku. Bylo to myšleno tak, ze tohle na mne taky zkoušel, ale neuspěl, jelikož já k drogám nikdy nesmerovala a ani to nemám v plánu.
Drogy jsi nikdy nebrala, ale pravidlene dochazis na testy? Opravdu ti verim, fakt…
@J_Doe píše:
Drogy jsi nikdy nebrala, ale pravidlene dochazis na testy? Opravdu ti verim, fakt…
Bože ty si vážně kus debila, dochazim na ne abych měla v ruce, ze keca nesmysly a vyvrátila jeho smyšlené útoky. To ze jsem slapala už si neodparu, ale dost pochybuji o tom, ze ty se dokážeš vcitit do me situace a hlavně života, jo taky umim soudit, to každému jde… prosím už žádné tvé komentáře
@Anonymní píše:
Koukám ze ty to asi taky nemáš v hlavě v pořádku. Bylo to myšleno tak, ze tohle na mne taky zkoušel, ale neuspěl, jelikož já k drogám nikdy nesmerovala a ani to nemám v plánu.
Muzu se zeptat? Fakt me to zajima, kdyz si drogy nebrala, proc duvod dochazet na testy? Hlavne kdo ti je plati? Protoze odborny testy na drogy nejsou zrovna levna zalezitost a jen tak ti je doktorka delat opravdu nebude, uz vubec ne bezduvodne a pravidelne.
BTW:Kvuli expartnerovi, protoze mel podezreni, nebo te chtel potopit? Tak ci tak, si musela prece tusit, ze kdyz vlitnes po tomto vsem do prostituce, ze se to proti tobe obrati a riskujes dost vazne ztratu dcerky
.To mi uprimne hlava nebere, promin.
@Ravedd píše:
A proč to řešíš když to bylo v době než jsi měla dítě? Proč se k něčemu tak starýmu přiznáváš na sociálce a v neposlední řadě jak k něčemu takovýmu po takový době ex přišel a ke všemu proč jsi to nepoprela?
Prostituci se zivila pred rokem, a ne pred ditetem, alespon tak to chapu. Pokud teda neslapala tehotna, nebo se dite nenarodilo prednedavnem… To bych se pak nedivila, kdyby ex rozporoval otcovstvi… Ale to dle uvodniho prispevku neresi…
@Anonymní píše:
Dobre se soudí viď? Zvladam vše v naprosté pohodě. Není vepsané pravidlo, ze kdo šlape automaticky bere drogy. To už tady taky bylo a pravidelně dochazim na testy a jsem čistá.
A na popud koho docházíš na testy?
Já myslím, že na to by nestačilo, že by si to ex vymyslel, to by mohl říct každý… navíc to nejsou levné testy, to platí taky Ex? ![]()
@Anonymní píše:
Bože ty si vážně kus debila, dochazim na ne abych měla v ruce, ze keca nesmysly a vyvrátila jeho smyšlené útoky. To ze jsem slapala už si neodparu, ale dost pochybuji o tom, ze ty se dokážeš vcitit do me situace a hlavně života, jo taky umim soudit, to každému jde… prosím už žádné tvé komentáře
Pokud kazdemu, kdo se te snazi primet k seberexlexi, nadavas do debilu, tak ti nepomuze nic a nikdo. Kupodivu ti ani nikdo umyslne skodit nemusi, zvladas to hrave sama.
Ani casove to nejak nesedi
,pises, ze si pred rokem ujela, no ujela, proste slapala, protoze si nemela penize a EX na to prisel, ale pred rokem si dceru jeste nemela, tak kolik je dceri v tom pripade, ze pred rokem si jeste nemela chlapa ani to dite? Nebo si slapala kdyz si byla s nim a podvadela ho? ted mas tak trimesicni mimco?
Holky rikam to dobre ne?
![]()
@free333 píše:
A na popud koho docházíš na testy?Já myslím, že na to by nestačilo, že by si to ex vymyslel, to by mohl říct každý… navíc to nejsou levné testy, to platí taky Ex?
Na popud ex partnera. Neznáte nikdo úplně celou historii. Na testy dochazim hlavně i na doporučení mého pana právníka. Ano testy stojí 2500 Kč, je to šílene, ale nenechám se neustále špinit a osočovat. Z me strany je to spíše obrana
@wildcherry píše:
Ani casove to nejak nesedi,pises, ze si pred rokem ujela, no ujela, proste slapala, protoze si nemela penize a EX na to prisel, ale pred rokem si dceru jeste nemela, tak kolik je dceri v tom pripade, ze pred rokem si jeste nemela chlapa ani to dite? Nebo si slapala kdyz si byla s nim a podvadela ho? ted mas tak trimesicni mimco?Holky rikam to dobre ne?
![]()
Ja casovou souvislost chapu tak, ze meli dceru, pak se rozvedli, pak slapala, pak to zjistil ex, tak prestala. Slapala v case, kdy u ni dcera nebyla.