Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem to pochopila, že předtím měl dceru v péči Ex a zakl. šlapala jen dvakrát týdně, když neměla doma dceru…ale jestli je to tak správně, netuším… ![]()
@wildcherry píše:
Ani casove to nejak nesedi,pises, ze si pred rokem ujela, no ujela, proste slapala, protoze si nemela penize a EX na to prisel, ale pred rokem si dceru jeste nemela, tak kolik je dceri v tom pripade, ze pred rokem si jeste nemela chlapa ani to dite? Nebo si slapala kdyz si byla s nim a podvadela ho? ted mas tak trimesicni mimco?Holky rikam to dobre ne?
![]()
Já už mám tady z této skupiny vážně amok. Bylo to mysli ze jsem takto pracovala ve dnech kdy byla u otce.
@Anonymní píše:
Na popud ex partnera. Neznáte nikdo úplně celou historii. Na testy dochazim hlavně i na doporučení mého pana právníka. Ano testy stojí 2500 Kč, je to šílene, ale nenechám se neustále špinit a osočovat. Z me strany je to spíše obrana
Jako dobre, beru ze to teda delas preventivne a platis si to sama, ale spinit a osocovat, nemyslis si ze k tomu dovody ma si presne toto o tobe myslet? Ja mojemu slapat za prachy za zady a chvilku na to otehotnet…taky by se o malou soudil
@Anonymní píše:
Na popud ex partnera. Neznáte nikdo úplně celou historii. Na testy dochazim hlavně i na doporučení mého pana právníka. Ano testy stojí 2500 Kč, je to šílene, ale nenechám se neustále špinit a osočovat. Z me strany je to spíše obrana
ani nepotřebujeme znát. Stačí co už víme. Špínu jsi ze sebe udělala sama.Co čekáš, že tě tu normální a slušné ženské budou plácat empaticky po rameni?
Dceru mám stále v péči já. Ex ji nikdy neměl ve výhradní. Dal mi ji do pece v době když už tuto informaci věděl
a nedelal problémy a z ničeho mne neobviňoval. Problém nastal až teď když jsme na kordy a nejsme schopni se domluvit už vůbec na ničem.
@J_Doe @wildcherry no taky mi to nějak nesedí protože nejdřív před rokem pak před dítětem tak já nevím kdy teda ![]()
@wildcherry píše:
Jako dobre, beru ze to teda delas preventivne a platis si to sama, ale spinit a osocovat, nemyslis si ze k tomu dovody ma si presne toto o tobe myslet? Ja mojemu slapat za prachy za zady a chvilku na to otehotnet…taky by se o malou soudil
Přečti si příspěvek níže. Já nikdy ex nepovedla
@Anonymní píše:
Dceru mám stále v péči já. Ex ji nikdy neměl ve výhradní. Dal mi ji do pece v době když už tuto informaci věděla nedelal problémy a z ničeho mne neobviňoval. Problém nastal až teď když jsme na kordy a nejsme schopni se domluvit už vůbec na ničem.
už to, že jsi mu o tom žvanila, o Tvé inteligenci dost vypovídá.
@free333
Jo tak, ja prave taky a pak me zarazilo nekde, ze psala kdyz mala nebyla.
Tak doslo teda asi u me k chybe, za to se omlouvam takladatelko
@Anonymní píše:
Dceru mám stále v péči já. Ex ji nikdy neměl ve výhradní. Dal mi ji do pece v době když už tuto informaci věděla nedelal problémy a z ničeho mne neobviňoval. Problém nastal až teď když jsme na kordy a nejsme schopni se domluvit už vůbec na ničem.
A kvůli čemu jste vlastně na kordy?
Nejlepší by bylo i kvůli dítěti, se nějak rozumně domluvit… ![]()
@Anonymní píše:
Celou dobu mám normalni práci nikdo to jinak nebylo. Tohle jsem dělala 1 max 2 za týden ještě v době kdy jsem dceru neměla.
Ještě v době kdy jsem dceru neměla
Mě tohle nezní jako že dítě bylo u ex.
@Ravedd píše:
Ještě v době kdy jsem dceru nemělaMě tohle nezní jako že dítě bylo u ex.
No vzdyt to rikam, ze jsem to nekde cetla ![]()
@wildcherry jj já to musela hledat
zakladatelka se do toho nějak zamotala
@Ravedd píše:
@wildcherry jj já to musela hledatzakladatelka se do toho nějak zamotala
No ja si to uprimne taky myslim, ze se do toho zamotala a bude to krapec nejak jinak.Jako ale at je to jak chce, proste minulost casto cloveka dobehne. Bohuzel…